![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Aga jutro od rana dzwonie do ZKwP i molestuje o rodowod
![]()
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
a juz na marginesie, jesli potrzebujecie jakies retusze itp (np. smycze, obroze) to dajcie znac, chetnie pomoge
![]()
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Retuszuj, retuszuj.. oni krzycza co prawda zeby nie retuszowac ale..
![]() Jak sie nie uda z numerem PKR to metryczki moze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Aga ty mnie nie strasz ze sie nie uda, bo jak tak dalej pojdzie to my na rekord pojdziemy w wyrabianiu rodowodu, tzn raczej rekordzista bedzie zwiazek
![]() To jak ktos ma fotki ze zbednymi dodatkami, to poprosze, ponaprawiamy je troche, wazne jest tylko aby byly duze, jak najwieksze macie, najlepiej oryginaly.
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Ten tego... wyrazam ...wstepinie zgode na przetwa-ten-teges danych osobowych Guarda w kalendarzu...za jednyne 6.50 Pln od jednego pixela o jasnosci wiekszej od 126 (luminescencyja).
Za dodatkowe 2.50 Pln moge przeslac 2 gramy siersci Guarda - niestety podszerstek juz byl wyszedl - ostala sie jeno okrywa dluga. Polecam jom jednek - jest swietna do przendzenia. Siersc dluga - swietna na skarpety. Co do innych czesci psa (wilcza lapka na szczescie?!) mozemy sie dogadac.
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
Ok, aluzju poniała, w takim razie Guardzik robi FRUUUUUU z kalendarza :P
(nie wiem czy warto wyskakiwac z kasy za taki przelicznik :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Za usuniecie z kalendrza nalezy siem -125 Pln plus koszty postempowania sondowego w kfocie trzy pindziesiont za kazdom godzinem zwloki!
Zeyczem powodzenia i...
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Pokaz mi cffaniaczku umowe na pismie ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
nie rozumim wasz prosty jenzyk. Jutro przyjdzie Grisza i Sasza ..one bedom rozmawiac wami z kijem do bejsbol.
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Juz mroze butelke
![]() I na zagryche cosik sie znajdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Nieeee nei rozpija mnie chlopakow...! Zaplace jeno niech wodki nie daje, bo mnie siem wojsko rozejdzie po polsze i sam zostane w czerwonolandzie! :P
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
"sztuka zwyciężania"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
a zagraniczne psy moga byc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
Daiva- no oczywiście !! Jest tylko jeden warunek- psy musza byc rodowodowe, więc przy wrzucaniu zdjęcia nalezy wpisac numer rodowodu lub metryki . Takie zasady stwiorzyli twórcy kalendarza
![]() jak będziesz miała problem z czymkolwiek (choć nie sadzę) to daj znac - pomogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
schnief...tez bym chciala ale jeszcze nie mam numeru rodowodu lub metryki. Daniel chcial mi poslac emailem ale jeszcze nie doszlo nic!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Jak to nie masz numeru metryki?? Ten numer i samą metrykę dostajesz wraz ze szczeniakiem i umową ( o ile taką podpisujesz). Proś Daniela żeby CI przesłał choć numer, ma go przeciez po przeglądzie miotu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Justyna postaram się aby dzisiaj Twój numer metryki dotarł do Ciebie i Gagi.
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
do mnie nie potrzeba
![]() ![]() Justynie za to sie przyda aby sie przyłozyć do kalendarza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
K-Lee Family
|
![]()
Kochani jak mam to zrobić? K-lee jeszcze nie przysłali rodowodu, a z metryczki nie spisałam... sprawdzę czy w umowie jest nr metryki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
Zawsze możesz zapytac Margo
![]() |
![]() |
![]() |