![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No my dopiero teraz przytomni
![]() ![]() Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie ![]() Gratulujemy wszystkim, a szczególnie Adralowi (który jak widać po wynikach wystaw) miał bardzo intensywny weekend ![]() ![]() Dziękujemy Grześkowi za filmy bo my jesteśmy strasznie ekshibicjonistyczni i lubimy się oglądać, a Furia to już szczególnie - pełne zboczenie ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim, za głaskanie, mizianie, przytulanie naszej małej Lu ![]() Niestety nie mamy ani pół zdjęcia z wystawy - gdybym miała jeszcze jedną parę rąk, to pewnie bym zrobiła ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
A właśnie!! W tym całym zamieszaniu zapomniałam Wam pogratulować, Wasza Fu zrobiła FUUrorę, ale czy ja tego nie mówiłam wcześniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ardal Conall
|
![]()
OJojojjjjjj ale tema urósł od mojej ostatniej wizyty. Żałuje strasznie, że nie było mi dane obejrzeć filmów zmontowanych przez G. bo chętnie bym raz jeszcze obejrzał jak Ola i Ardal sobie biegają w ringu i podobają się innym.
No ale co było a nie jest... A teraz o tym co jest. Sprostowanie nr 1. Ardal dostał w opisie "suczą głowę" na wystawie w Bydgoszczy. Nie mnie oceniać pracę sędziny, która oceniała wilczaki, ale kilka osób nie było zadowolonych z jej pracy. Ardal dostał unikatowy opis. Unikatowy w sensie takim, że nigdy wcześniej taki się nie pojawił, i dzień później też wszystko wróćiło do normy. JA przestałem przejmować się opisami od sędziów, których po wymówieniu nazwiska pojawia się taka oto mina ![]() W Rzeszowie (i nie tylko) Ardal bardzo się podobał. A jeśli mówimy o jakiejkolwiek stronniczości i dawaniu tytułów po znajomości, to wybaczcie, ale ani z p. Niciewicz (która sędziowała wilczaki) ani z p. Bukład (która sędziowała grupę) wódki nie piłem, a jakoś dziwnym trafem obie Panie przyznały tytuł Ardalowi i Oli. Zbieg okoliczności? Jeśli tak to życzę sobię więcej takich zbiegów okoliczności i tego samego wszystkim normalnym posiadaczom pieknych psów. Najbardziej może boleć fakt, że wystawa która co roku byłą pewniakiem dla pewnego grona osób okazuje się nagle wtopą, bo przyjechały 2 osoby z drugiego końca Polski i zgarnęły tytuły sprzed nosa. A przecież im się należało bo jężdżą tam już od dawna. Otóż nie! Należało się psom które na to zasłużyły, a nie tym któreprzyjechały i myślały że nie będzie żadnej konkurencji. Pozdrowienia dla Agi Wó. z którą mieliśmy przyjemność zamienić kilka słów. Bardzo fajnie, że psy łączą ludzi a nie dzielą. Bądźmy i w tej kwestii dla innychn przykładem ![]() W Rzeszowie widać było czym dla kogo są wystawy. Dla jednych to zabawa, i nawet po małym niepowodzeniu w ringu zostają do końca wystawy z korzyścią dla obu stron, a dla innych wystawa to wyścig, w którym dane psy muszą wygrać, bo jak nie to pakujemy mandżur i spadamy do domu. Tam nasze psy są zawsze najpiękniejsze... Ale mi się napisało. No ale nazbierało się z tygodnia i wreszcie mogę napisać coś po polsku ![]() Dobrej nocy pełnej pozytywnych emocji. Ola, Ardal i ja.
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 23-02-2010 at 10:10. Reason: błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ja mam nadzieję, że fajowi ludzie będą także w Katowicach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ardal Conall
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardal w finałach
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 23-02-2010 at 17:28. Reason: zmiana adresu zdjęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ardal Conall
|
![]()
Akurat Was nie miałem na myśli. Chodziło mi o PD, który nagle stał się znawcą rasy i cech płciowych...
![]() |
#48 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by Rona; 24-02-2010 at 08:49. Reason: uścislenie info |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
złośliwy krasnolud