![]() |
![]() |
|
Wzorzec & bonitacje Jak powinien wyglądać typowy wilczak, ile waży CzW, ile ma w kłębie, informacje o przeglądach hodowlanych .... |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Macie rację dziewczyny!
![]() Oglądałam fotki i zastanawiałam się czy Car jest aż tak ogromnym psem jakim się na nich wydaje, czy tylko tak wygląda z perspektywy, tj. stojąc przed Lailą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Citation:
![]() Ja na koniec kwietnia będę w Czechach, więc jak coś to jakieś żarełko mogę przekazać - jak na miejscu będzie je kto miał "przejąć" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
...hmmmm... czy Car jest wysoki?
Na jednym ze zdjęć stoi w drzwiach psiarni: zmierzyłam po Twoim pytaniu wysokość od podłogi do końca 1.dechy -jest 91cm...można jeszcze dodać długość uszu ![]() Fakt... Laila przy nim, to.....kojot? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Citation:
![]() ![]() Zerkalam na fotki... Nie wiem ile masz Puchatek wzrostu, ale raczej nie kolo 2 metrow, prawda? ![]() ![]() Wybaczcie to wtracenie, ale to bieganie za wielkoscia to ostatnio glowny temat na forum.... ![]() ![]() ![]() ![]() Przy wielu psach to nawet wilk wyglada jak kojot... Czy jak kto woli szakal... Niektore hodowle tak sie zagalopowaly w pogoni za kilogramami, ze u wielu wilczakow z wilka pozostal juz tylko kolor siersci... W niczym innym go nie przypominaja... ![]() Dla niedowiarkow mam fotki wylenialego wilka i suczki wilczaka... Wilk wyglada przy niej jak wymoczek.. ratuje go juz tylko glowa... ![]() Moze i ta szara sunia jest MOCNA, ale ja wole tego rudego wilczego szakala.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Aha - z sierscia ten WILKO-SZAKAL wyglada tak:
![]()
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Zapachniało polityką....I znowu będzie afera.... a tak już spokojnie było.....
![]()
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Piękne fotki wilka z 'wilczakówną'!
![]() Zapytałam o wielkość Cara nie po to, żeby zaczynać kolejną dyskusję na temat wzrostu i wielkości wilczaków ![]() Nikt rozsądny nie będzie twierdził, że 91 cm to wzrost Cara, bo wiadomo, że nie tak mierzy się psy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Citation:
![]() Co do roznic - miedzy sunia 61-62, a psem 68-70 BEDZIE widac duza roznice... Powiem wiecej MA byc widac roznice... To nie czyni Laili KOJOTEM, ale SUCZKA wilczaka... ![]()
![]() |
![]() |
|
|