![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() I prawde mowiac to nie jednyny taki przypadek. Na wystawach w Czechach spotykalam sie z takimi opiniami - bardzo negatywnymi, choc CzW NICZYM sobie na to nie zasluzyly. Takie maja jednak skojarzenia i juz... Czy z powodu kilku takich osob, ktorych CzW zle sie kojarza mam przestac posiadac i hodowac wilczaki? Aby nic im nie przypominalo tych zlych czasow... ![]() PS. Ja jestem za czarnymi koszulkami... I niech nikt mi nie mowi, ze nie moge takich chciec, bo to kolor zarezerwowany dla duchownych, a wilczaki aniolkami nie sa... ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() dla mnie moze i czerwone calkiem ok ( czarny - zawsze DA ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#45 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Tyle, że jeśli pomyśleliby logicznie, to bardziej chyba (jeśli już) powinni niechętnie patrzeć na owczarki niemieckie, bo o ile rozumiem, to jednak głównie one były tam używane. A w końcu z "usług" wilczaków przecież zrezygnowano. Tak czy inaczej - obarczanie zwierząt winami ludzi jest oczywistą głupotą, bo w końcu ani wilczaki się na świat nie prosiły, ani tym bardziej nie mogą odpowiadać za to, do czego ich szkolono. Ech, ten system zrobił po prostu ludziom wiele złego i jeszcze do teraz to gdzieniegdzie pokutuje. A skojarzenia spowodowane traumą potrafią się wbić na długo i bardzo głęboko, to potrafię zrozumieć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A nawet jesli sie nam tu trafi komunista, to po to walczylismy o demokracje, aby kazdy mogl miec swoje zdanie... ![]() A co do skojarzen - gdy bylismy w Zakopanym zauwazylismy, ze maszeruje za nami jakas staruszka.. Gdy sie zatrzymywalismy tez stawala i zerkala, gdy ruszalismy szla za nami... Nie wytrzymalam, zrobilam w tyl zwrot zobaczyc o co chodzi... Ucieszyla sie - poglaskala psy, obejrzala z kazdej strony i mowi: "Dokladnie takie same! Gdy zeslano nas na Sybir to wlasnie takie wilki podchodzily w zimie pod chaty. Czasem nawet atakowaly ludzi"... ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Zaś wesołe pomarańczowe krasnale wstrząsały właśnie dlatego, że pojawiały się nocą na szarych, smutnych murach. Teraz trudno byłoby je dostrzec wśród kolorowych reklam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Margo, mila staruszka
![]() Grin, ja mloda i piekna ![]() ![]() jedno co dobrze pamietam- swieta mielismi lepsze .... emocyjne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
![]()
to cudo... ten film...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A co do wizerunku - ONy byly NIEMIECKIE ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale nie wszystkim wilczaki źle się kojarzą, czasem w ogóle się nie kojarzą ![]() W tym semestrze uczę kliku studentów z Czech i jednego ze Słowacji, którzy nigdy o wilczakach nie słyszeli! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
VIP Member
|
![]()
Chyba tak... Byla na serio ucieszona i bardzo mila... Troche nam poopowiadala...
![]() |
#58 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote: