![]() |
![]() |
|
Různé Vše o československých vlčácích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Naše potvůrka měla průjem, protožejí nejedou štěněcí granulky, zato ty pro dospělé moc ráda. Dostala rýži se sýrem a lososem a podle toho co při tom vydávala za zvuky, jí asi chutnalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]() ![]() Bolt dostal játrové "cukroví". Tedy postupně dostává ![]() Jako hračku jsem mu koupila kokosový ořech, ale zatím ho máme jako dekoraci asi do Silvestra. Včera mu kromě jídla stačila kost z buvolí kůže podle mého úsudku, on s tím pochopitelně nesouhlasil a dával to jasně najevo večer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
U nás nakonec byla hostina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
nevim jak u ostatnich vlkoidu,ale u nas jina ryba nez losos (kupuju v masopropsy kilovku asi za 60 kc,je to na kousky nakrajeny a to ji teda smakuje), je fuj...z kapri hlavy jsme delali polivku,tu bych ji stejne nedala
![]() a verze bramb.salatu pro psy me nenapadla.varene brambory,zelenina a vajicko by se mozna setkala s uspechem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Bolt Grey Střípek snů
|
![]()
Já nikdy neměla problém, že by něco nechtěl sežrat. Spíš naopak jsem měla opačný problém, aby všechno sežrat nechtěl. Z kapřích hlav je nadšený, i když poprvé byl zpočátku z té "slizké věci" mírně nejistý, ale žravost je žravost...na jednu stranu i trošku výhoda při krmení
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|