![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
no,aby na to ZOO nereagovala tak,ze tam uz psi nebudou smet.Ja osobne tam vidim stiznost nejakeho navstevnika,ktery prochazel a zdalo se mu,ze je ohrozen smeckou psu a psovlku.A pravdepodobne mel sebou deti. Ale to je moje soukroma dedukce. Pokud je to mailovy obeznik,tak jedine,ze by to Allisiina kamaradka preposlala,ale zase at z toho nema problemy,pokud je to interni informace,v nekterych firmach jsou na to dost haklivi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Já si navíc myslím, pokud by to vlkům vadilo měla by to nejspíš poznat právě paní ošetřovatelka která jim tam nesla to žrádlo a pak se tam s lidma v houfu bavila. Myslím že kdyby jí připadalo že to vlkům vadí a řekla to, všichni by to pochopili, šlo přeci v podstatě o akci na podporu vlků, takže těm lidem na nich záleží a neměli v úmyslu jim nějak škodit! Proto si spíš myslím že to asi vadilo někomu jinému, těžko říct komu.. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Jo možná něco v tom smyslu co píše Mellorn..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Member
|
![]() Quote:
Last edited by sdivokoukrvi; 11-01-2011 at 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
No dobrý, pokud se to teda veřejnost nedozví, tak jak tomu máme zabránit, když to teda vlastně nevíme???
Možná to i moc řešíme. Nikdo jsme si nevšimli že by se tam něco stalo tak možná se to týká fakt jen zaměstnanců že by nám třeba měli příště něco říct? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Já mám dojem, že každý má ústa a umí mluvit, takže každý mohl říct, že chce projít nebo že chce něco jiného a určitě by mu bylo vyhověno. Nehrotila bych to, dokud to nebude hrotit někdo jiný.
Marianka.W |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Zoo Praha Dobrý den, návštěva zoo se psem je velmi vstřícným krokem k majitelům psů. Proto bychom rádi požádali o pochopení a vstřícnost návštěvníků se psy, abychom společně tento otevřený postoj zoo ke psím návštěvám udrželi. Hromadná "psí setkání" ...nejsou z našeho pohledu ideální - mohou vytvářet nepohodu pro naše zvířata, pro ostatní návštěvníky a nakonec i pro psy samotné. V tomto konkrétním případě byla skupina tak velká, že v okolí výběhu vlků nebylo možné ani volně projít. Proto musela zasáhnout chovatelka a srocení požádat o "rozchod". Podobným setkáním je lépe se vyvarovat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Dik. Opravdu tam ta chovatelka zadala o rozchod? jak jsem psala ,prisli jsme pozde,ale prislo mi,ze se vsichni rozesli tak nejak ze sve vule
![]() Chces to dat na stranky toho RD? Ja to tam klidne hodim,jestli se ti nechce.Ale asi by to mel vedet,kdyz tu Adopci poradal,ze s tim pristi rok muze byt i problem.My jsme vyuzili vlastne jen ten stejny termin,priste si udelame asi sraz jindy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Vypadá to spíš, jako mnoho povyku pro nic. Ono to časem vyšumí, stačí aby se v tom všichni přestali babrat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
me stve,ze tolik let se tam chodi bez problemu a najednou to vadi. Teda nedrasa me to nejak extremne a jsem docela prekvapena. Tak nez zas bude nejaky sraz,tak se na to samo zapomene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
No ... já přeposlat někomu oběžník pro zaměstnance a ten to ještě k tomu hodí na věřejně fórum, tak mám vyhazov. Ale to je jen tak mimo. Jinak se přikláním k nározu, že se někdo bál jít kolem psů a stěžoval si. Ale nevím, nebyla jsem tam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Naše setkání je poněkud specifické tím, že se setkáváme právě u vlků. Majitelé kokršpanělů se asi můžou scházet klidně na Karlově mostě. My máme to spojení s vlky tak nějak legitimní a symbolické (tím spíš, že se jednalo i o adopci vlků) a předpokládala bych, že to ZOO naopak ocení a udělá z toho spíš reklamu. No, nestalo se. Poučení pro příště.
Jak píše Pavel - ZOO si asi víc cení jedné paní, co tam byla možná poprvé, možná naposledy a možná nikdy ZOO nikomu nedoporučí, zatímco parta nadšenců do vlků, kteří jsou tam "pečení - vaření" a neustále s sebou vodí nové a nové platící návštěvníky se jí zajídá. Mám čím dál neodbytnější pocit, že jakožto majitel psa, ba co hůř - vlčáka, jsem pro současnou společnost vyvrhelem. Začínám si zvykat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
....................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
|
![]()
Dnes byla v pražské zoo velká akce. Herci ze seriálu Ulice, byli ve výběhu tučňáků, lemurů, velbloudů atd. Snad zvířata nepodlehla stresu více než li vlci při pohledu na své příbuzné mimo výběh
![]() Doufám, že si nikdo nebude ztěžovat na neprůchodnost stezek ucpaných lovci autogramů ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Co to je "seriál Ulice". To je nějaké béčková produkce a béčkoví herci ne ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
Je jedno, že béčkoví. ZOO a návštěvníkům se taková akce asi líbí víc, než sraz čsv. V lidech pořád přetrvává strach z vlků. Určití lidé nemají zájem se dozvědět, jak to skutečně v přírodě funguje a jak to s těmi vlky - zabijáky je, mají prostě jiné zájmy. Nebral bych to osobně, mě např. nezajímají motorky, auta ani fotbal, a je mi jedno, co si o mně myslí kamoši
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|