![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |||||||||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#43 | |||
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() to jest w ramach uliczki? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Co do podbijania średniej, to mam wątpliwości, bo moje zwierzątko jeszcze głupiutkie i nigdy nie wiem co nowego wymyśli lub jak zrobi ćwiczenie po swojemu ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
VIP Member
|
![]()
Wlasnie przyszly potwierdzenie rezerwacji w Lazne Belohrad. Czyli miejsce maja juz zarezerwowane:
Margo (+ Balrog, Alistair i Eligo) Joanna (+ Dewi) Ola (+ Envy) Ala i Bartek (+ Callisto) Marzena (+ Pirat) Daiva, Deimante i Viktorija (+Harmonia, Waidila, Waldwico i Walkiria) *** CzW
![]() |
#47 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Daiva+Harka, Viktorija+Waidila, Deimante+Walkiria (howavart) i Waldwico, dopoki za nim przyjiedza do Lazne Belohrad nowa rodzina. a moze i nawet Olga+Feebee i ich facet Laimis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Senior Member
|
![]()
A masz cynk kiedy beda ZOPki i ZZO ?
Bo wtedy najwyzej "zmodyfikujemy" czas przyjazdu ![]() ![]() Betinka powinna podstawy zrobic bez problemu, myslalam jednak ze sa od 12 mies. Co do biegu to mamy czas, nie chce suni przeciazac. Na razie robi po 5 km "na spokojnie" i specjalnie padnieta nie jest ale lepiej uwazac... Amber - to juz gorzej bo obrony nie robimy a tropienia nie umiemy wiec raczej bedzie ciezko, ale pocwiczyc cos moze ![]() Najwieksze wyzwanie przed Amonem - jemu trudno skupic mysli w towarzystwie naszej gromady, bede musiala chodzic z nim i ze swiezym miechem w kieszeni ![]() Monika zapisuj sie szybko! Bedziemy szalec razem na placu ![]() ![]() Napisz mi Margo kiedy te egzaminy, czy jak zwykle w 1 polowie drugiego tygodnia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ZZO wtedy co BH, czyli jakos kolo srody lub czwartku....
![]() |
![]() |
#51 | ||||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
love and terror
|
![]()
To ja mam jeszcze pytanie
ile co kosztowalo? pobyt osoby, pobyt psa i indywidualnie pozorant ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Za psa niestety nie wiem - ale bylo to chyba 20 lub 30 KC za dzien (~3-4ZL). Pozoranta oplacamy wspolnie - dotad bylo to 200Kc/tydzien (30ZL).
![]() |
![]() |
#56 |
love and terror
|
![]()
Wielkie dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Oj będziemy gadać, będziemy na pewno ![]() I jeszcze jedna ważna informacja dla wyjeżdżających do Czech - od 1 lipca wchodzi znowelizowana Ustawa o ruchu drogowym i aktualny cennik winietek (jest tu też dokładna instrukcja gdzie nakleić winietkę). Pamiętajmy ! W Czechach jeździmy teraz 24h/dobę z włączonymi światłami. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
![]()
uu Monika dzieki bardzo a to widzisz nie wiedzialam tego.
bede musiala w mojim autku wklejisz napisy-"swiatly w CZ" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Apropo przypomnialam sobie-moze cie podac jak najlepej dojiechac do Lazne z strony Wa-wy? Kolezanka mowila zeby miec dobre drogi lepej jiechac przez Czeczyn (ten polsko-czeski)
bo nie chce zeby byla droga z bardzo trudnymi warunkami jazdy-t.z. gory wielke i temu podobne trudnosci. (bo niejade sama i czuje odpowiedzialnosc za to zeby dojiechac calymi i zdrowymi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Co do winiety to teoretycznie da sie ominac platne drogi, ale lepiej zaplacic te 200 CZK (28ZL) na 15 dni i miec szanse np wyskoczyc na jeden dzien na zwiedzanie Pragi... ![]()
![]() |
![]() |
|
|