![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
.... ten kalašnikov a panceřovou pěst z II. světové, mám pro případ, že by mne Pavel chtěl opět navštívit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Pavle, v mor. pobočce byly dvě Marie a Jana Konečná. Marie Konečná je pokladník pobočky a 100% nemá štěně ČSV.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
pleas see in english forum...if you cann this make? or not will this make?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
Jeniku, myslím, že důkaz máš na anglickém fóru, kde je to prezentováno jako pomoc p. Jedličkovi, který má problémy v (s) českém klubu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
To bychom nesměli věřit ničemu, o čem jsme se tu kdy bavili. Od čeho tedy fóra jsou, než abychom se navzájem dozvídali různé věci? Ten autor to přeci napsal jasně, že pomohl J.J. Tys to nečetl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Moderator
|
![]() Quote:
tady jsou údaje o štěňatech, které jsou již v ČR : Sam Passo del Lupo - Majitel: Konečná Jana - Registrace: RSR/LIR: LI0671769 - Tetování: 6PDL15 - Pohlaví: pes Selly Passo del Lupo - Majitel: Jedlička Jindřich - Registrace: RSR/LIR: LI0671770 - Tetování: 6PDL16 - Pohlaví: fena Seiko Passo del Lupo - Majitel: Malášek Petr - Registrace: RSR/LIR: LI0671771 - Tetování: 6PDL17 - Pohlaví: fena Jedná se tedy o Janu Konečnou, majitelku chovatelské stanice Šedý samotář. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ahoj, zajímala jsem se o štěňata Passo del Lupo, ale když jsem četla o Alasce, začala jsem mít starosti. Šokovaná jsem se zeptala chovatele a dostala jsem odpověď. Zveřejňuji ji jako její příjemce : Passo del Lupo píše: Sangria je syn Liona Passo del Lupo a Alasky (nikoliv Viky). V celém světě dává FCI možnost (pouze pro některá plemena, nikoliv obecně) zajímat se o novou krev pro vylepšení plemene. Mutara je test a syn Mutary není na prodej. Jindra je můj přítel a má nějaké problémy (v ČR) sledovat jak potomci Mutary rostou. Hartl mi řekl, že mám Jindrovi pomoci a já mu pomoci mohu. Mnoho informací prezentovaných na Wolfdogu není pravdivá, mohou tam psát pouze "správní" lidé a někteří z nich nejsou "naši přátelé". S pozdravem .... Pavel PS : Omlouvám se za někdy nejasné formulace, ale z angličtiny jsem některé dost dobře nepochopil ani já ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
z anglického fora:
fabio.. wrote: Margo stai attenta a quello che scrivi. "Passo del Lupo" non ha scritto nulla, non è neache iscritto. Anche questa volta stai scrivendo falsità cercando di comandare i giochi. OK, I will ask on the second forum who send this email - anyway the woman wrote it was send by the breeder of Sangria.... Margo Odpověd od " woman " - Kingy zatím nepřišla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
Moniko, nechápu, proč sem dáváš italsko-anglické příspěvky. Prosím, nesnaž se zaneřádit česko-slovenské fórum podobnými věcmi. Buďto text přelož nebo se věnuj jazykovým mutacím, kde byly napsány. Podobné excesy budou příště mazány.
Jinak ale zde stále diskutuješ o ničem. Řekni tady otevřeně - souhlasíš s tím aby se v Itálii potomci Mutar dále křížili pod falešnými papíry ? Vše ostatní je podřadné a jen odbíhá od tématu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Děkuji Ti za odpověď |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A ještě bych chtěl ocitovat z oficiální odpovědi na mou stížnost, kterou jsem poslal v roce 2003 vedení KCHČSV ohledně Mutar a na kterou odpověděl J. Jedlička (celá je zde) : "Tyto jedince je dle chovatelského řádu možno využít jedině v evidovaném chovu, o němž bude i v dalších nejméně čtyřech generacích rozhodovat chovatelská komise.". Pěkný to příklad lží a podvodů, na kterých se jmenovaní podílejí ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
a že se dále množí pod falešnými papíry
Jestli že k něčemu podobnému opravdu došlo,je to především tvoje zásluha.A já osobně si myslím,že ti není nic do toho,co se děje v Itálii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Jak pan Hartl, tak majitelé Mutar mohli zcela normálně požádat Klub o možnost dalšího krytí a event, zápisu do registru. Pokud předloží skutečný projekt pokusu (za který od začátku Mutary vydávali), pak jistě vše bude pečlivě posouzeno. Ale jak je vidět J.Jedlička už ve své odpovědi z roku 2003 jen velkohubě kolem sebe rozsévá odborné výrazy a dává na odiv své znalosti, ale dělá pokus bez předchozího rozboru, stanovení cílů a cesty jak se k nim dostat. Každý, kdo chodil do základní školy Ti potvrdí, že sebeprimitivnější pokus se setává z rozboru, přípravy a uskutečnění. U Mutar tomu je tak, že se něco uskutečnilo a teď se hledají důvody, proč se to stalo a proč to má tak zůstat. Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Osobně si můžeš myslet co chceš. Co se děje kdekoliv na světě s ČsV a má to vliv na populaci v ČR musí zajímat každého slušného chovatele. Ty zřejmě k téhle skupině lidí nepatříš.
Já jsem byla vždycky hroznej lump. Mutary jsou v ČR a jejich potomci už také. Takže mne to velice zajímá. Jsi co se Mutar týče přehnaně hysterický. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Nevím, co je na tom za vtip ? Chovatelský řád mluví jasně. Pokud někdo chce zapisovat zvířata do registru, měl by zdůvodnit proč, co tím sleduje, jak chce cílů dosáhnout a toto předložit nejvyššímu orgánu Klubu - konferenci. Ta to posoudí a schválí nebo neschválí. Nikomu není zakázáno o toto požádat. Ale nesmí to být partyzánská akce, jako byly Mutary, musí to být řádně připraveno a zdůvodněno dopředu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|