05-10-2007, 13:11
|
|
Wilczy Duch
|
Zazdrość..
Mam pytanie,jak to u Was jest z psiakami i ich zazdoscia?
Np. u mnie Ishtarka jest straaaszną zazdrośnicą,w zaleznosci od sytuacji,jest zazdrosna o mnie lub Balego.. To zapewne wynika z jej charakteru,bo staram sie traktowac ich na rowni,a ze Ishtarka jest wieksza przylepa,to ona nawet jest czesciej miziana i wogole... Jednak mimo to,zawsze kiedy tylko chce pobawic sie z nimi obojgiem Ishtarka robi wszytko by byc na pierwszym planie i skutecznie odgania młodego puskiem lub w inny sposob.. A jak juz chce poprostu przytulic, wyglaskac itd. Balego to wtedy Ishtar robi sie wrecz nieznosna ta swoja zazdoscia,owszem to jest bardzo mile i wogole..ale chcialabym zeby zrozumiala ze oboje sa dla mnie najwazniejsi i tak mysle co robie zle...
Bali juz sam czasami usuwa sie w cien,a mnei to strasznei boli...
Znowuz jesli chodzi o zazdrosc o Balego,to nawet najlepszy przyklad byl do obejrzenia podczas wizyty Grejs(ktora swoja droga uwielbia Balego i nawet z wzajemnoscia) , kiedy ta probowala zaczepiac Balego,Ishtarka odrazu irokez,ogon w gorze i 'usmiech' w strone Grejs... Potem jak sie zwrocilo jej uwage to sie uspokoila,moze potem jeszcze probowala,ale pozniej to szaleli cala trojka...
ehh i nie wiem co robic w tej sytuacji..
|