![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Czy jest różnica, wypadołoby psa zapytać, a on właśnie śpi.
![]()
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
a stawki mozna robic, kto kogo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
BTD byłeś kiedyś na ustawce ? chyba nie to czas najwyzszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
DAIVA tak 100 plnów w góre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Tak.... Czytam to i się brechtam:właśnie dlatego opuściłam bez żalu starą,historyczną podwarszawską miejscowość/rodzinną mą od pokoleń/,aby żyć wśród psów i zwykłej wsi,a nie tej wielkomiejskiej w pierwszym pokoleniu w ciuszkach z galerii...Wasze animozje,te żartobliwe też,świadczą niezbicie,że Polak z Polakiem się w żadnej kwestii nie dogada/o pyrach nie wspomnę,bo to jakby szargać największą narodową świętość!!!przy kartoflach śmierć heroiczna za Ojczyznę to gówniany epizod do wyszydzenia/.
Pojadę Witacym:"Nuże!Na co czekacie?Dajcie sobie po pyskach". Stańcie na ubitej ringowej ziemi!!! Wracając do tematu. Ta dyskusja miała jednak sens /jeszcze gdzieś przy drugiej stronie komentarzy/,mimo,że lista oficjalnie nie powstanie: -dała mi do zrozumienia,że natura ludzka jest bardziej lękliwa od wilczej, -szczególnie "młodzi" wystawiający powinni nabrać wielkieeego dystansu do ocen /tych dobrych i złych/,bo sędzia np. nie wyspał się przed wystawą /autentyczny autentyk-tekst sędziego rzucony do mnie!/, -powinniśmy "spuścić powietrze" z balonika o nazwie"wystawa" i podejśc do tego, jak do zabawy-pikniku;wtedy nawet mało zsocjalizowane psiaki wyluzują się wyczuwając nasze nastroje, -należałoby samemu podwyższyć samoocenę-nasz czworonóg za nas tego nie zrobi,a ukrywanie się z noskiem do góry jest dobre na krótką metę. A tak poza tym /jadąc Młynarskim/:"róbmy swoje", ale z klasą! I tym optymistycznym akcentem,żegnam z szaconkiem wszystkich Słowian i idę posłuchać z Lelutkiem i resztą menażerii Łosia za moim własnym płotem! Pa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
A ja Wam na to wszysto powiem że to "galicyjskie gadanie" .......(znane również jako austryjackie )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Wy tam sie nie znacie Oberschlesien ino to sie liczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak ja je zlewam bo i tak nie masz żadnego dowodu na te pomówienia . W zabawe kto co i kiedy po , której flaszce sie nie mam zamiaru bawić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jednak wypraszam sobie i poprosze nie nazywać mnie gorolem. Nie mam nic do uprzedzeń etnicznych, rasowych i wszystkich innych. Urodziłem się i mieszkam w Zagłębiu, a moja rodzina pochodzi z pod Warszawy i Kłodawy z dziada pradziada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() Aż mi się przypomina jak chcieliśmy kupić wilczaka to Witek zarządził, że dzwonimy do "silesian wolf" bo on nie chce mieć psa gorola ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Ardal Conall
|
![]() Quote:
A ta zabawa ma to do siebie, ze wciąga osoby mimo ich spzeciwu i woli więc... różnie może byc ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
No i nie pieroński warszawiok tylko krawężnik poproszę. Na gorola się w dalszym ciągu nie zgadzam. Zagłębiak brzmi lepiej. Piętno rzeki granicznej z mojej młodości i Hanysy z kamieniami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Zawsze możemy wymienić się pogladami i omówić sposób oceniania . Piwo jest nadal aktualne. Co do mieszanki to jak mnie poznasz to się zdziwisz jak bardzo wybuchowa. Rozwalam wszystko . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Kamoszka piszę do administratora BAN nie bedziesz tu pisał o ........ ty juz wiesz o czym . Przegięcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#77 | |
Moderator
|
![]() Quote:
bo nie tylko ja ale i inne liudzie nie rozumieja o co tu poslo, jesli nie bedzie okreszlono konkretne i faktami z cytatami, to jaki BAN , bo ja nie widze za co tu BANA dac, tylko temy rozdzielic, bo fajne takie , " rodzinne" pogawedki i tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Czyli zeszliśmy z toru ale w temacie pozostajemy ![]() Co do czarnej listy jeszcze - to tak jakby policjantów oczerniac za to, że dali nam mandat; skarbówkę, że wykryli nieścisłości; wychowawców więzienia, że proces resocjalizacji nie powiódł się, instruktora jazdy, że nie zdałem egzaminu na prawo jazdy. ![]() A co każdy z nas sądzi o danej osobie - zostawmy sobie choc troche prywatności i zachowajmy opinie dla siebie (ew. dla swoich najblizszych).Postów nie można usuwac, więc co będzie jeśli wrzucimy sędziego na czarna listę, a później jednak zmienimy zdanie? Sędzia pozostaje z przypięta czarna łatką... A Ty OneUnited, jak brakuje Ci argumentów to nie strasz Adminem tylko poprostu nie pisz. Bo argument o banie jak widzisz jest calkiem bezpodstawny. Ciagle jesteśmy w temacie. ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
|