![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A my powoli sie zbieramy i jedziemy... robic bigos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Ja zaczęłam właśnie
![]() ![]() ![]() No to będzie dużo bigosu, niech już nikt inny się nie waży żadnego przywozić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
dawac tylko ten bigos
![]() litewski chleb juz zamowiony ![]() ![]() ssmoku zarezerwoj mi te drzewka, bo bede z 5 wilczakow ![]() i ja ... ruszam juz jutro na wieczor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Senior Member
|
![]()
My przywieziemy UTOPENCE!!!
![]() |
#65 |
Ardal Conall
|
![]()
My wyjezdzamy w piatek, gdzies ok 17.30 pewnie z Poznania. Razem z Danielem bedziemy jechac wiec powinnismy dotrzec bez problemów
![]() Cos mi węch podpowiada, że trafimy w sam środek zabawy ![]() ![]() ![]() Liczba uczestników oszałamiająca!!! Będzie się działo ![]() Do zobaczenia!!!
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 26-08-2009 at 17:06. Reason: zmiana info |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
The Grim Reaper
|
![]()
No, ja już spakowany, to jutro wymarsz, i kilkanaście godzin podróży i jak bóg da to w ćwiartek wieczorem dotrę, bo to jednak nie jest takie proste jak się tym razem wybiera nie samochodem tylko środkami tzw. innymi
![]()
![]() |
#67 | |
Member
|
![]() Quote:
jak bedziecie jutro w Zielonej to do Gubina jedynie autobusem. Jezdza prawie co 2 godziny, wieczorem ostatni jest o 23:20, potem juz tylko rano. Jak bedziecie w Gubinie albo bedziesz wiedziec, o ktorej tam bedziecie to daj mi znac to podskocze po Was, bo do Poznej z Gubina autobusy jezdza dwa na krzyz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Distinguished Member
|
![]()
Achh, zazdroszcze Wam spotkania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
Sprawa transportu w moim przypadku się zagmatwała, stąd też mam pytanie, czy ktoś będzie jechał samochodem przez Zieloną Górę w piątek, z wolnym miejscem i chęcią zgarnięcia mnie z zielonogórskiego PKP? Godziny w których mogę się znaleźć w Zielonej Górze to 13.12, 17.12, 19.17.
![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
tylko pozazdroscic takich spotkan
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]()
Ło matko, a co tu tak cicho...?
![]() ![]() My bardzo zajęci i dopiero teraz mam okazję coś napisać. Standardowo i też na piśmie ![]() ![]() ![]() Igi, na kawałku niemieckim zatrzymano nas do kontroli, niezła by była jazda, gdybyście tam w przyczepie siedzieli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]()
A, i jeszcze odnośnie zdjęć, bo zapomniałam.... Właśnie je dopiero zrzuciłam z karty. Niewiele robiłam, bo latała tam przecież Szalona Kaśka z tym cudownie jasnym i "zoomowym" obiektywem non-stop, więc...
![]() ![]() ![]() Daiva, pamiętasz o zdjęciu z Anatolkiem ? Wyślesz mi ?... ![]() A Ty Kasia masz znacznie więcej zdjęć dla mnie, prawda...? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
VIP Member
|
![]()
Bo my jeszcze spotkania nie skonczylismy....
![]()
![]() |
#76 |
Forest Hood
|
![]()
My też już w domu
![]() ![]() Wieeelkie podziękowania dla wszystkich domowników jak i całej reszty organizatorów za naprawdę ekstra zabawę, pyszne jedzonko no i te lampiony-klimat niesamowity. Aaa... i Przemkowe nalewki a w szczególności "niewiadomocoto" dla wtajemniczonych ![]() Manu, znalazłem w domu dla Ciebie odpowiedni kocioł na Twój przyszłoroczny bigos (szacuneczek) ![]() ![]() Kasia, z niecierpliwością czekamy na fotki!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Junior Member
|
![]() ![]() Hi, hiii..., dobra, za ile ?.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]()
Bardzo dziekujemy za super spotkanie , za cenne uwagi i rady co do naszych psiurków , organizatorom jak zwykle wielkie podziekowania za pyszne jedzonko , wspaniałe naleweczki a wszystkim współuczestnikom za super spędzony wspólnie czas i niezapomniane chwile bardzo dzieki i do miłego zobaczenia mam nadzieje za rok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|