![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
![]() |
#62 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
Zapraszam do zapoznania się z programem XVI Festiwalu Słowian i Wikingów -> http://www.jomsborg-vineta.com/content/view/114/9/
![]()
![]() |
#63 |
Ardal Conall
|
![]()
Pomimo deszczowej pogody już dziś ruszamy na Wolin. W środę wieczorem dotrze do nas Marcin z Bariną. Tak więc wyjazdowy duet Barina i Ardal jak co roku będą na Wolinie. Co do reszty nie wiem, nie powiem (myślę, że Radochnowcy też będą, ale obiecać nie mogę).
Tak więc do zobaczenia z tymi, którzy wybiorą się na Festiwal!!! p.s. To nieprawda, że ma padać cały weekend. A nawet jeśli, to mokre wilczaki to najpiękniejszy widok jaki można sobie wymarzyć ![]()
![]() |
#64 | |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Mieliśmy zabrać się z Agą, Krzyśkiem i Ilmuchą więc oni raczej będą ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A my bedziemy niecierpliwie czekac na fotki... ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Ardal Conall
|
![]()
No i okazało się, że pogoda wystraszyła i jedynymi wilczakami na tegorocznym Wolinie były Barina i Ardal. A szkoda bo zabawa była jak co roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krzysiek i Aga - TA zabawa też była. więc tymbardziej żałujcie ![]() jak będą zdjęcia to na pewno się tutaj pojawią. p.s. przy okazji odkryliśmy plażę dla psów w Międzyzdrojach, więc super fajnie, bo to 15 minut drogi z Wolina.
![]() |
#67 | |
Junior Member
|
![]()
My czekaliśmy do ostatniej chwili i d..... nie dość, że nam Wolin nie wypalił to jeszcze teraz obóz na Słowacji i Węgry również odpadły
![]() Nic już z wyprzedzeniem nie planujemy bo w tamtym roku wszystko na spontana wypaliło,a teraz nicio ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Ardal Conall
|
![]()
Nie mam
![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie wiecie ile Was ominęło ![]() ![]() ![]() Aga-podajcie mi maila, bo tutaj zdjęcie z gołymi dupami z płonącym papierem sie blokuje ;/ ew. tutaj: DOZWOLONE OD LAT 18 !!!http://img825.imageshack.us/f/368434...792690461.jpg/
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 18-08-2010 at 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Kto przegrał te zawody ![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Mam nadzieję, że gaśnice były pod ręką ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Może w Późnej...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wilkokłak
|
![]()
W sumie mieli, po... ekhem... drugiej stronie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Każdy z uczestników opuszcza spodnie z bielizną i zostaje goły tyłek. Każdy dostaje kaweł papieru toaletowego, którego jeden koniec wtyka sobie w odbyt, a drugi koniec musi dotykać ziemi (wyżsi mają dłuższy papier, niżsi krótszy). I każdy dostaje kufel piwa. NA hasło podpalany jest papier (równo u wszystkich) i wtedy też można zacząć pić piwko. Papier można wyrwać z tyłka dopiero jak się wypije piwo. A jak się nie zdąży wypić piwa to papierowy knot dopala się aż nie zgaśne w pośladkach... Na drugi dzień, nawet jak ktoś przegapi zabawę, nie będzie pytał kto wygrał, a kto przegrał. Uwierzcie, że przegrani są widoczni z daleka. Kowbojskie kroki zdradzają wynik od razu ![]() ![]() Zabawy co nie miara więc POLECAM!!! I żałuję, że nie będzie mnie tymbardziej w Późnej, bo zrobiłbym uzytek z moich 2 metrów ![]() No to mamy już 2 zawodników, bo jeszcze Krzysiek od Enfys sie "zapalił" do zabawy ![]() ![]() Udanej zabawy!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Niepowetowana strata, że Was nie będzie, ale tym większe szanse Krzyśka na wygraną w tej fantastycznej konkurencji. Zrobimy fotki i też nie będziemy mieć litości ![]() ![]() ![]() a będziecie w Łodzi na klubówce ??
![]() |
![]() |
#78 |
Ardal Conall
|
![]()
Nie gadaj, że zostajemy do wieczora i rozgrywamy finały wielkiego turnieju do którego eliminacje odbędą się w Późnej
![]() Będziemy, a jakże!!! Oj wystawy nabiorą nowego znaczenia coś mi się wydaje hehehehe. POZDROWIENIA dla Waszej trójki od naszej czwórki ![]() p.s. Jak Krzysiek zdecyduje się wystartować, to szepnę Wam na ucho kilka sztuczek przed startem ![]()
![]() |
#79 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|