![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Przyjemność po naszej! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję za fotorelację! Wilu i Jagodzie
![]() niedziela zimna, ale debiut Szaki udany, WO1 Best Baby. Na finałach już nie mieliśmy tyle szczęścia ;P Trochę ciasnawo było przy ringu, ale za to wesoło i miłe towarzystwo. Gratuluje wszystkim występu i wygranych! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
My też gratulujemy wszystkim wygranych i występów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. A ja, żeby nie zakładać nowego wątku, pochwalę się tylko, że w tym samym czasie biegaliśmy z Lu w Miskolcu i wybiegaliśmy 2x BOB, 2x CACIB, 3x Naj Sukę, 3x CAC, Championa Węgier i skończyliśmy Inter Championa ![]()
![]() |
#64 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Gratulujemy !
![]() |
![]() |
#65 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Maciek tez pod Waszym duzym wrazeniem, a ja dodatkowo jestem zadowolona, ze udalo sie go wyciagnac do Opola ![]() Dziewczyny sa super - mysle, ze gdyby Biesiak umial mowic, potwierdzilby to bez wahania ![]() Mam nadzieje, ze Mandzurek nie bedzie pamietliwy i wybaczy wsiuchowi potraktowanie "z gory" - a jesli nie, to kiedys na pewno nastapi rewanz ![]() No i te cudowne, aksamitne kluseczki - tego sie nie da opisac, jakie to slodkie istotki i jak ich Kalinka pieknie pilnuje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
K-Lee Family
|
![]()
No tylko, że miałam upiec ciasto, miało być dobre jedzonko i takie tam "drobiazgi"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Junior Member
|
![]()
My też pięknie dziękujemy za wszystko. Za zdjęcia Wilu i Jagodzie, za spotkanie wszystkim którzy odważyli się łazić po lesie, a Leśnym za obietnice, że można to niedługo powtórzyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Tak z ciekawości skąd jest ta sędzina Pani Oveska?
![]() |
#69 |
K-Lee Family
|
![]()
Pani Bozena Ovesna jest z Czech.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Plessowy wilczak
|
![]()
tak myślałem to już wiadomo czemu nasz owczarek dostał boba
![]()
![]() |
#71 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
|
![]()
ale kedys ona miala lepsze dni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
VIP Member
|
![]()
Miala.. Ja pamietam ja kiedy zaczynala sedziowac.... wtedy trzymala sie wzorca CzW...
![]() ![]() Niestety niektore oceny i opisy to byla porazka... Ocena DOBRA za ulamany ZAB??? Ciekawa jestem jak to argumentowala... ![]() Co do reszty opisow... Ponownie wada byl wysoko noszony ogon.... Pojawialy sie tez podobne tradycyjne perelki.... ![]() Ja sie tylko ciesze, ze mimo, ze tytul Najlepszego Psa ma Czechoslowacki Owczarek - Czambor, to tytul Najlepszej Suki przypadl Czechoslowackiemu Wilczakowi - Abii... ![]() ![]() Wiekszy, dokladny artykul o klubowce juz wkrotce.... ![]() A teraz porzucajac przykre tematy jaka jest (nie)znajomosc wzorca i (nie)uzywanie go podczas sedziowania chcialabym podziekiowac Lesnym za goscine!!! Bylo fantastycznie! Zreszta jak zawsze... ![]()
Last edited by z Peronówki; 06-05-2013 at 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|