![]() |
![]() |
|
Parodos Mūsų pergalės ir pasiekimai parodose, kaip paruošti CSV parodai, kaip išstatinėti.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
o as net nesiruosiu versti
![]() be to tokiems dalykams yra klikeris ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Jaučiu netik Vaidis mušis su Gierka
![]() Visai mes nesikankiname, gi sakau, kad daba moka gult :P o kliiikeris.. jį reikia visada šalia turėt.. sunku man tas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
ir Brukne
|
![]()
Velnias, gegužės 5 d. gi darbo diena. Negaliu vadinas į jokias Jonavas važiuot
![]() Sauliau, jūs tebeplanuojat į Alytų?.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
eee pala tai paroda turetu but kita diena tuomet
nes jei ka tai poras atsaukt reikia |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
Planuojam i Alytu,tik dar neprisiregistrave.Paziurejau i kalendoriu,bet lygtai geguzes 5 d yra sestadienis.kaip ir nedarbo diena,bet to ir pirmadieni nereiks i darba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Na ką, artėja paroda, sekmadienį bus, labai laukiame, bet net keista, kažkaip nesijaudinam..
![]() ![]() ![]() ![]() Pasigirsim, mokam stovėt jau tikrai labai šauniai ir ilgai, aš kuo ramiausiai galiu atsitraukt iš šono pasižėt, kaip Vaidis stovi, tik tikiuos parodoj nesusimausim. Bet vat su dantukais yra bėdelių.. nu nenori rodyt ir viskas ![]() Ai beje lauke, kai išsiimu parodinį pavadį, tai Vaidis visada šoka ant manęs, čia spėju ne iš laimės? ![]() Ai, dar Daiva, kaip manai Vaidis tiktų hendlerių konkurse dalyvaut, aišku ne šią parodą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
|
![]()
aisku kad tiktu...nes konkurentai is baimes numirtu
![]() na mano sunys sokineja is...dziaugsmo pranesu kad WESPER irgi praeita savaitgali gavo pirma JN ir BOB Estijoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Tai gerai, mėginsim Plungėj vienai hendlerei gal skolinti Vaidilką, nori, bo sakė, jog su juo pasaka bėgti :P
Aš nežinau dėl ko jis taip šokinėja, ale su kitais pavadžiais tai nea ![]() Šaunuolė Vesper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
ir Brukne
|
![]()
Bruknė šoka visada kai paimi bet kokį jos pavadį. Iš laimės. Akivaizdžiai.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
Che šiand atkreipiau dėmesį, kad Vaidis šoka ir kai aš jį pririšt prie pardos noriu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
ir Brukne
|
![]()
O tu nebijai jo prie pardos pririšto palikt?... Vilniuj tai jau nuskambėjo, kaip statybose apleistose apgraužti šunų kaulai ir kailiai randami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
Tai aš jį gi ne prie kokios iki ar maxsimos palieku
![]() o mažoj parduotuvėlėj savo kieme, kurioje užtrunku apie pusę minutės ir šunį matau tas kelias sekundes pro langą - nebijau, o be to dažniausiai palieku ne vieną, tik pririšu , kad nereiktų laikyti kitiems ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
ir Brukne
|
![]()
Man iškart palengvėjo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Majukas tai bailiukas toks,atrodo nepiktai,tai gal ir pagriebtu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
Sauliau, nemėginau, bet jaučiu, kad galėtų.. reiks daryt eksperimentą
![]() ![]() ![]() ![]() Varom daba prie poligono, ten laukai puikūs, su Vaidžio draugele susimatyt, tai reiks tuo pačiu pabėgioti su Vaidilka ir kas svarbiausia mokytis dantis kitiems rodyti (čia kad nebūtų OT, nors kiek į temą reikia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Junior Member
|
![]()
jeigu iki mano apsilankymo juru kraste nieko nerasit, tai as mielai pamegisniu "pavogti" vaidi....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
Vojaj, kol supratau kas čia kaip žada vogt mano šunį
![]() O kada planuojat apsilankyt pajūry? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
Valio
![]() ![]() Mūsų juodoji Kiri nors ir turėjo konkurentų laimėjo CAC, BOB, N ![]() Vakar po parodos dar buvo miške susitikimas nedidelis su šunimis, tai Kiri vis taikėsi papjauti Vaidilką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
![]()
saunuolis, saunuolis
![]() dar viena paroda ir sveikinsim 1 Lietuvos reproduktoriu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Junior Member
|
![]()
Sveiki,
Del Alytaus noriu pasneketi.Mes kaip ir uzsiregistrave,bet yra problema: kadangi buvo erke isisiurbus Majai ir votis iskilo,tai daktarai isskuto ta plota prie ausies,o plaukai dar neataugo.Kai bega ji tai tos vietos nesimato,bet jei apziurejus,tai matosi.Kaip teisejai i tuos dalykus reaguoja? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|