Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2009, 23:44   #81
jacekjg
Junior Member

jacekjg's Avatar

Quote:
Originally Posted by OneUnited View Post
Dwa dni wystawy w wawie MiedzyN a potem krajowa mam nadzieję ze wpadniecie ? Załatwiać nocleg ?
a kiedy ona jest ?
Garo tez sie podlaczyl
jacekjg jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 00:00   #82
OneUnited
Fenela ponad wszystko

OneUnited's Avatar

10-12 07 Wawa Między Nar
OneUnited jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 01:11   #83
wilczakrew
Senior Member

No ja wszystkim dziękuje serdecznie. Czambor jeszcze bardziej bo te wszystkie suczyska mu tak zawróciły w głowie, ze cały czas śpi i nogami macha. O wzdychaniu nie wspomne.
Pogoda była super, atmosfera jak w rodzinie i tak trzymac.

Gratulacje dla wszystkich.

No i potwierdzam Grejs nie ma jajek sprawdzaliśmy
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 02:05   #84
marchencki
Junior Member

Oprocz fotek, wyniki tez zamiesccie tutaj. Nie watpie, ze Margo lada dzien je zamiesci, ale jak sama pisala ostatnio ma malo czasu, wiec dajcie tez te wyniki tutaj prosze.
marchencki jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 09:20   #85
igienator
The Grim Reaper

igienator's Avatar

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
No i potwierdzam Grejs nie ma jajek sprawdzaliśmy
Wrrr Ja chyba kogoś kopnę w związku za ten sam kawał dwa razy pod rząd.
Old 03-05-2009, 11:21   #86
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Hihihi, my też bardzo dziękujemy za spotkanie Udało się uniknąć starcia z groźnymi sukami, więc K-lee jak najbardziej zadowolona Fajnie było zobaczyć tyle nowych twarzy i starych znajomych, Kati podbiła moje serce
I mam nadzieję, że następnym razem uda mi się bardziej zintegrować i pogadać z "nowymi" wilczakowcami

My zaraz ruszamy na trening z szampanem

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 11:40   #87
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
My zaraz ruszamy na trening z szampanem
Na trening to z szampanem, a my to co gorsi.
No ale sobie to odbijemy następnym razem
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 13:40   #88
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Wychodzi mi z wyliczeń, że synek czyli Zygzak zakończył w Łodzi swój dorosły championat Polski? Czyli podtrzymuje tradycję szczęśliwej dla nas Łodzi No i res-Cacib, w randzie Caciba bo Balrog przecież jest już od dawna Interem

Bardzo jesteśmy dumni z dziecięcia (za dwa dni kończy 2 lata to już chyba wstyd mówić o dziecięciu)

Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski?
(mówiłam, że to myk-myk)

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:14   #89
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Ja tez dziekuje za mile spotkanie ze znajomymi - poznalam nowych liudzi z fajnymi maliuchami. Synek tez pokazal co umie- gratulacje.
My do domu dojiechalismi dobrze Milo juz ma na liscie i moj spiwor ( byl w klatce)
kedy bede zyc ( idziemi spac teras we 4 ) napisze to co mi bylo troche dziwne przy sedziowaniu testow psichicznych. aaa komu interesuje wynik - okazuje sie ze moka suka jest baaardzo bojazliwa dobrze ze powiedzieli a to niewiedzialam nawet
Old 03-05-2009, 19:15   #90
aneta1
Member

aneta1's Avatar

Send a message via Skype™ to aneta1 Send Message via Gadu Gadu to aneta1

Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas na ringu i przy piwku (choć nie wszystkim było dane się napić ) Bure były tak wyczerpane że w całą drogę do domu nic nie robiły tylko spały
Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl coś ten majowy weekend na matematykę wpłynął

Jeszcze raz Gratki Wygranym

aneta1 jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 20:30   #91
Mila
Junior Member

Mila's Avatar

Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą No nic, wierzę że następnym razem będzie lepiej.
Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce.
Mila jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 20:34   #92
Mila
Junior Member

Mila's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kamoszka View Post
No to my juz w domu
Ardal super zadowolony z wystawy, na pewno bedzie ja mile wspominal.
Tak tak, MILE tez będzie mile wspominal I to baaaaaaaaaaaaardzo
no to sie nam mlodziak zakochal... fiu fiu fiu...

Dostal fajna ocene i opis, my jestesmy super zadowoleni, wszystko zgodne ze wzorcem i barrdzo dobrze rokujacy na przyszlosc. Wybitnie obiecujacy-ale my to juz wiedzielismy od momentu jak wzielismy Ardala od Daniela

Jak na pierwszy wystep-mysle ze jest dobrze i jestesmy z niego zadowoleni.

No ale powinienem zaczac od GRATULACJI!!!
W pierwszej kolejnosci gratulacje dla siostrzyczki Ardala-Kudłatej. Rodzinka jest z Ciebie dumna. No dobra, z Was (Kudlata+Daniel) bo bez Daniela nie byloy tego efektu.
Gratulacje dla Garo, ktory jest ogromnym psiakiem i ma na czym medale wieszać
Gratulacje takze dla wszystkkich F-ek za rownie obeicujace noty.
I wreszcie gratulacje dla wszystkich wilczaków za prezentacje i zgarniete tytuly, oraz za to ze wytrzymaly w tak wielkim sloncu.

Ohhhhh ale sie rozpisalem

GRATULACJE raz jeszcze!!!

P.S. Ardal kazal przekazac buziaki dla Mili
Ardal przekochany Zapraszamy do Warszawy na wspólny spacer i kawkę, czy cuś. Niewątpliwie faworyt Mili, mój zresztą też
Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie...
Old 03-05-2009, 20:42   #93
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Quote:
Originally Posted by aneta1 View Post
Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl coś ten majowy weekend na matematykę wpłynął

Ooooo ale wstyd , nie wiem czemu te Katowice mi się nie wyświetliły
Zła mamuśka, zła...

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Old 03-05-2009, 21:05   #94
Gia
K-Lee Family

Gia's Avatar

Send a message via Skype™ to Gia Send Message via Gadu Gadu to Gia

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post

Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski?
(mówiłam, że to myk-myk)
Zgadza się Nie sądziłam, że uda nam się w tak mocno obsadzonej stawce, ale jakimś cudem... udało się Mamy z głowy i teraz możemy zwolnić klasę innym

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 22:01   #95
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

Quote:
Originally Posted by Mila View Post
Ardal przekochany Zapraszamy do Warszawy na wspólny spacer i kawkę, czy cuś. Niewątpliwie faworyt Mili, mój zresztą też
Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie...
Obiecuje, ze jak tylko sciagną mi biały gipsowy kozaczek to na pewno zawitamy do Warszawy.Dla dobra Ardala, bo biedny chodzi zamyślony i ciągle patrzy przez okno czekając na Milę
Teraz czuję, że mam tyły w kontaktach wilczakowo-towarzyskich. Ola już poznała trochę ludków i psiaków a ja...
Oj będzie co nadrabiać jak już będę mógł chodzić. Jeszcze 3 miesiące...
Serdeczne pozdrowienia od całej naszej trójki-Oli, Ardala i ode mnie-wielkiego nieznajomego hehe
Old 03-05-2009, 22:05   #96
Furia
Junior Member

Furia's Avatar

Send a message via Skype™ to Furia

Quote:
Originally Posted by Mila View Post
Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą No nic, wierzę że następnym razem będzie lepiej.
Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce.
Karolinko! Uszy do gory!! Chyba wszyscy za wyjatkiem DanielaZ bylismy "zagrozeni" 4 lokata, ktora nota bene jest miejscem "skromnym ale GODNYM"
Nasze suczyska sa piekne i cala czworka zasluzyla na podium, tylko sedzia nie chcial dac nam ex aequo!!!
Jesli chodzi o przygotowanie to coz... TERAZ dopiero wiemy jak to powinno wygladac , a itak nie do konca :P Dzieki temu Maluchy daly nam za to mnostwo okazji do smiechu i wlasnie! najwazniejsze!!!
Atmosfera byla super! Warto bylo jechac, aby spotkac tak wiele wspanialych osob! A moze poprostu wlasciciele i oczywiscie wspolwlasciciele wilczakow, a takze Panie wilczakow (zeby Madzia nie krzyczala na Dannego) to ludzie o tak wspanialych osobowosciach?!
Pozdrawiamy wszystkich, ktorych mielismy przyjemnosc spotkac i czekamy na kolejny meeting
Furia jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 22:15   #97
Mila
Junior Member

Mila's Avatar

Ależ oczywiście, my z Milą mamy permanetnie podniesione uszy do góry Wiem, wspominam całą imprezę z uśmiechem na twarzy. Dzięki za przemiłego posta i ściskam serdecznie. Dajcie znać kiedy macie ochotę się spotkać - może tym razem Choszczówka, albo Zegrze?
Old 03-05-2009, 22:24   #98
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Zgadza się Nie sądziłam, że uda nam się w tak mocno obsadzonej stawce, ale jakimś cudem... udało się Mamy z głowy i teraz możemy zwolnić klasę innym
Uff..chociaz jedno trafieni Gratki jeszcze raz
I debiutantom tez

チェイタン。
Old 03-05-2009, 22:44   #99
OneUnited
Fenela ponad wszystko

OneUnited's Avatar

Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????
OneUnited jest offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 23:31   #100
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

Quote:
Originally Posted by OneUnited View Post
Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????
ciiiiii bo sie wyda

Posting Rules