![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
10-12 07 Wawa Między Nar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Senior Member
|
![]()
No ja wszystkim dziękuje serdecznie. Czambor jeszcze bardziej bo te wszystkie suczyska mu tak zawróciły w głowie, ze cały czas śpi i nogami macha. O wzdychaniu nie wspomne.
Pogoda była super, atmosfera jak w rodzinie i tak trzymac. Gratulacje dla wszystkich. No i potwierdzam Grejs nie ma jajek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
Oprocz fotek, wyniki tez zamiesccie tutaj.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
The Grim Reaper
|
![]()
Wrrr
![]()
![]() |
#86 |
K-Lee Family
|
![]()
Hihihi, my też bardzo dziękujemy za spotkanie
![]() ![]() ![]() I mam nadzieję, że następnym razem uda mi się bardziej zintegrować i pogadać z "nowymi" wilczakowcami ![]() My zaraz ruszamy na trening z szampanem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
VIP Member
|
![]()
Wychodzi mi z wyliczeń, że synek czyli Zygzak zakończył w Łodzi swój dorosły championat Polski? Czyli podtrzymuje tradycję szczęśliwej dla nas Łodzi
![]() ![]() Bardzo jesteśmy dumni z dziecięcia (za dwa dni kończy 2 lata to już chyba wstyd mówić o dziecięciu ![]() ![]() Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski? ![]() ![]() (mówiłam, że to myk-myk) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Moderator
|
![]()
Ja tez dziekuje za mile spotkanie ze znajomymi - poznalam nowych liudzi z fajnymi maliuchami. Synek tez pokazal co umie- gratulacje.
My do domu dojiechalismi dobrze Milo juz ma na liscie i moj spiwor ( byl w klatce) kedy bede zyc ( idziemi spac teras we 4 ) napisze to co mi bylo troche dziwne przy sedziowaniu testow psichicznych. aaa komu interesuje wynik - okazuje sie ze moka suka jest baaardzo bojazliwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Member
|
![]()
Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas na ringu i przy piwku (choć nie wszystkim było dane się napić
![]() ![]() Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz Gratki Wygranym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Junior Member
|
![]()
Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą
![]() Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zła mamuśka, zła... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]() Teraz czuję, że mam tyły w kontaktach wilczakowo-towarzyskich. Ola już poznała trochę ludków i psiaków a ja... ![]() Oj będzie co nadrabiać jak już będę mógł chodzić. Jeszcze 3 miesiące... Serdeczne pozdrowienia od całej naszej trójki-Oli, Ardala i ode mnie-wielkiego nieznajomego hehe
![]() |
![]() |
#96 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Nasze suczyska sa piekne i cala czworka zasluzyla na podium, tylko sedzia nie chcial dac nam ex aequo!!! ![]() Jesli chodzi o przygotowanie to coz... TERAZ dopiero wiemy jak to powinno wygladac ![]() Atmosfera byla super! Warto bylo jechac, aby spotkac tak wiele wspanialych osob! A moze poprostu wlasciciele i oczywiscie wspolwlasciciele ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy wszystkich, ktorych mielismy przyjemnosc spotkac i czekamy na kolejny meeting ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Junior Member
|
![]()
Ależ oczywiście, my z Milą mamy permanetnie podniesione uszy do góry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I debiutantom tez ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|