![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#81 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nawet jesli za 5 lat to jak mowi przysłowie : "Lepiej późno niż wcale.."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#83 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Moderator
|
![]()
jiesli co to sparcie litewskego kluba macie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wedlug mnie,trzeba sie o to starac,bo im mniej wilczakow tym bylaby wieksza kontrola jakie psy i suki sa rozmnazane,bo coz z tego ze bedzie ich 1000,jak potem sie okaze ze dajmy na to polowa ma problemy ze stawami??? Przeciez to bedzie bardzo rzutowac na rozwoj rasy w naszym kraju, przynajmniej....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Senior Member
|
![]()
Witam
Od Czwartku powinno już wszystko działać OK. czekamy na deklaracje i propozycje logo klubu. www.kcwwp.pl Wszystkich sympatyków zapraszam serdecznie, a właścicielom przypominam, że jest to obowiązek. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
VIP Member
|
![]()
A jaki jest gryplan dot, statutu, regulaminu itp itd?
Deklarację wypełniłam.. aczkolwiek na ogól wole najpierw poznać w co wchodzę zanim złożę swój podpis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Senior Member
|
![]()
Aguś poczekaj najpierw musimy wiedzieć czy wszyscy co przyśla takie informacje będą skłonni przyjechać naI zjazd gdzie klub zostanie powołany. Wszyscy też będą musieli wypełnic deklaracje na papierze i ja osobiscie podpisać. Teraz sprawdzamy ile osób naprawdę będzie chętnych, a musi ich być przynajmniej 100. Nic sie nie martw zanim klub powstanie na papierze to otrzymasz wszystkie informacje. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
VIP Member
|
![]()
Czuję się uspokojona
![]() Jak będzie brakowało do setki to dopiszę kolegę małżonka.. znaczy się ..prezesa mojego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wilczy Duch
|
![]()
Swietny pomysl z ta wstepna deklaracja, jak cos sluze pomoca!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
K-Lee Family
|
![]()
Widzę, że Grzesiu się wkręcił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
K-Lee Family
|
![]()
deklaracja wstępna poszła
![]() W razie czego, też namówię Przemka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Przypominam, że osoby jakie będą sie zapisywać w celu załozenia klubu muszą należeć do ZKWP i mieć opłacona składkę. Oczywiscie reszta jak najbardziej też jest tu mile widziana, Co można było nawet zaobserwować na spotkaniu w Późnej, gdzie byli właściciele z innymi psami ze względu tylko na atmosferę rodzinnosci jaką wprowadziła, Małgosia, Przemek i oczywiscie Pani Ula czyli nasza szefowa kuchni. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.kcwwp.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Jedną wysłałam, ewentualnie jeszcze drugą w dalszej przyszłości mogę podesłać.
Grzesiu może napisałbyś jeszcze przy tym formularzu, że to jest wstępna deklaracja i trzeba jeszcze dosłać ją w oficjalnej formie z podpisem (fax, skan, poczta polska)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
love and terror
|
![]()
a ze o co chodzi w Adres cd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
TYM JUŻ SIĘ ZAJMĘ PÓŹNIEJ NIE ROBIĄĆ NIKOMU KŁOPOTU Z DODATKOWYM ZACHODEM. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Junior Member
|
![]()
I ja też wypełniłam deklarację, a co...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Senior Member
|
![]()
Dziękuje wszystkim za wypełnianie deklaracji.
Mamy ich już 20 , ale zobaczymy co będzie dalej. Dziękuje też wszystkim za poprawienie błędów i niedociągnięć jakie powstały w trakcie tworzenia strony. Ale myślę, ze większosć mi to wybaczy zwarzywszy na okoliczności jakie miały miejsce przez weekend. Oczywiscie czekam dalej na poprawienie tego czego ja nie widzę. Pozdrawiam www.kcwwp.pl Zapraszam |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Member
|
![]()
Cieszę się że temat klubu jak po każdym spotkaniu w Późnej wrócił. Fakt teraz zapewne będzie łatwiej bo jest nas więcej ale zobaczymy jak się to wszystko przełoży na real. Póki co zmykam wypełniać deklarację
![]() |
|
|