![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Distinguished Member
|
![]()
a, już wiem, co to za psiak z Włoch
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Gratulacje dla Wszystkich.
Ja też Aga napotkałam na takie wyniki To teraz pozostaje nam czekać na "sprawozdania" uczestników |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
Są już dokładne wyniki:
http://www.wolfdog.org/pol/shows/1934.html
![]() |
#84 |
VIP Member
|
![]() ![]() a reszta niebawem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Junior Member
|
![]()
no wlasnie co mi z opowiesci zdjecia wklejac mnie tam nie bylo
![]()
![]() |
#86 |
VIP Member
|
![]()
Powyzej oczywiscie Harmonia Eden Severu
![]() ![]() tu oto Mlodziezowy Zwyciezca Swiata czyli Eury z Peronówki : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
VIP Member
|
![]()
Zwyciezca Swiata z psach i Zwyciezca Rasy czyli
Issar Kollarov Dvor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
VIP Member
|
![]()
I młodziezowa Zwyciezczyni Swiata : A-Wasat
![]() (sucz jest corka Beau Isabeau z Peronowki |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
VIP Member
|
![]()
Na finalach, w konkurencji "Suka hodowlana i jej potomstwo", na pudle stanela Jolly z dzieciakami: z Balrogiem, Eligo, Eresh i Eurym
tu na zdjeciu pt " O! przyszla zawartosc do pucharka" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Distinguished Member
|
![]()
Ale opiszcie swoje wrażenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
love and terror
|
![]() Quote:
wrazenia beda pewnie pozniej, daj ludziom odpoczac... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Distinguished Member
|
![]()
łatwo mówić "trzeba było przyjechać" ;-(
pewnie że chciałam, ale........wiadomo niestety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Moderator
|
![]()
Wszystkim bardzo dzekujemi z wilczakami za serdeczne gratulacje.
![]() ![]() na pierwszi ogien posedl Waidila-synek Harki i Taro. Fainy psiak, bardzo energinczy i gadajacy, dla tego nie moglam dotykac jiego przy wystawianiu, bo...facet zaczial by gloszno gadac ![]() Teras mieliszmi duzo wolnego czasu, kiedy z Harka musialam wejscz do ringu. i co? jak zawsze-dopoki wszystkim znajomym powiedzieliszmi "hej", pogadaliszmi, popatrzyliszmi na inne psy, spotkaliszmi sie i z Garuda, obserwowaliszmi ring cousinow-saarloosow, obgadaliszmi sprawe klubowe i wystawowe, przy tym zerkajac na ring, kiedy ja z Harka wejdzemi i... dosedl ten czas. mialam mocna konkurencje-same najpieknejsze suki z calej europy. doskonaly hendling kazdej z nich, piekna praca samych zwierzat-bylo na co popatrzec. sedzia dokladne objerzal kazda z nas. Gest reka i wszystkie zaczeliszmi biegac po ringu. Tu ja z Harka mialam maly problem ![]() No, jiesli Harka ma problem z postawieniem uszy na ringu, to z bieganiem-jak ptak-to ja mialam problem z szybkosczia a nie ona ![]() sedzia znowu patrzy na nas wszystkich i wola do centrum ringu tylko 4 suki-na pierwsza ogien poslam ja z Harka, potem suka z Nimiec, z Wloch i ostatnia Margo z Jolly (muszialam nawet zawolac Gose zeby podesla do nas, bo o czym myszlala i nie widziala ze ja wola sedzia ![]() znowu kolko i sedzia pokazuje na nas i stawia okolo tablicy z numerkem, ktorego niestety ja nie widze bo jiest z innej strony. szybko wszystkie suki dostali swoje miejsca i ja domyszlalam sie popatrzyc na ten numerek.....!!!!! JA MIALAM PRZED SOBA CIFRE 1 !!!! bylam w szoku bo mam zwyczaj ze u nas na Litwie pierwszego ustawiaja psa od konca t.z. pierwszy postawiony do numerka 4, drugy do-3, trzeczy do 2 a ostatny dostaje numer 1 ![]() zeby w to uwierzyc jiescze zapytalam Gosi-czy to naprawde Harka wygrala klase chempionow. Kiedy ona powiedziala ze tak-juz radosci nie bylo granic. zlapalam Harke na rece i malo brakowalo zeby nie zataczylam tanca dezcu (jak prawdiwy indianin). potem zaczely sie gratulacje i od naszej wilczakowskej ekipy i od innych wlascicielow suk. fuuu mialam to, o co nawet nie marzylam. (ja chcialam na WW dostac tylko ocene "doskonala" i nie byc ostatnia w ringu ![]() potem porownanie z sukami: z posredniej-z Callisto z Peronowki, z otwartej-Caya Zlata Palc. znowi kolko, stawimi suki w miejscu i pol widzow proboja jakimis metodami zmoszyc Harke postawic uszy-bylo trudno, ale kilka raz udalo sie to zrobic ![]() sedzia podchodzi do nas i...mami CACIB i WW'06 i N.S.w.R mami fotosesje i mam malo czasu zeby wymienic psy-bo z Waidila idziemi na porownanie-odaje potrzymas Harke swojej znajomej kolezankie z Litwy Jurgite i juz stojimi w ringu z malym-Waidila podskakuje do sedziego, on jiest zadowolony z tego ze ktos gada z nim-male kolko z podskokami i...Waidila best puppy i dostaje kartke, z slowami ze maly ma super charakter-idziemi na glowny ring do konkursu. walka o BOB byla miedzy Harka, pieknym Issarem i suczka z mlodziezy A'Wasat. znowu biegami w kolko (ja juz sobie obiecuje ze bede biegac kazdego dnia bo nie mam formy do biegania) i sedzia oglasza swoja decizje-wygral Issar-bylam z tego bardzo zadowolona bo to naprawde pies, ktory musial dostac BOB. ![]() juz po wszystkim-teras tylko ja z WW Harka ![]() ![]() ![]() juz moglam rozluznyc swok rozum i emocje. best puppy z Waidila to juz byl pikus-i tak czulam ze sedzia bedzie wybierac puchatki ![]() potem pogawedki z cala wilczakowska rodzina, prezenty dla psow, pobieganie w glownym ringu, piekny pokaz wilczakow Gosi i juz po wystawe. teras zostalo tylko dojiechac do Wa-wy-do Gagi i mozemi spokojne isc spac i czieszy cie z wygranych. dzekuje wszyskim za serdecznie gratulacje, Liuckie za spanialego psa, innym- za pomoc, rodzine Cheitana za gosczinosc i wszystkim za piekna i mila atmosfere na wystawe. paaa Daiva, Harka, Gierka i Waidila |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Member
|
![]()
Cheitan z Peronówkl:
http://portalwiedzy.onet.pl/8412,54,...ria_media.html Andariel Wolf z Peronówki: http://portalwiedzy.onet.pl/8412,55,...ria_media.html Jest tam jeszcze kilka fotek, ale trzeba je zidentyfikować.
![]() |
#95 |
Member
|
![]()
Myślę ze zdjęcie 47 to dwa psy z mitu B z Polskiego Dworu - jeden to chyba Belit ale pewna nie jestem
![]()
![]() |
#96 |
Moderator
|
![]()
aha, ja tez podpisuje sie pod tym ze to jiest PD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
VIP Member
|
![]()
Dziewczyny, to zdjecie to akurat banalne do odgadniecia . pomeczcie sie moze nad tym : http://portalwiedzy.onet.pl/8412,58,...ria_media.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Junior Member
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() PS. tu parka SW: http://portalwiedzy.onet.pl/8412,44,...ria_media.html
![]() |
#99 |
Member
|
![]()
Myślę, że zdjęcie 58 to suczka ale która?
![]() |
#100 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje raz jeszcze dla Zwyciezcow wystawy Swiatowej!!!
(po osobistych na wystawie ![]() Wydaje mi sie ze Issar i Harka oprocz Zw. Swiata powinni miec jeszcze wpisane Zw. Polski a Eurys i wloszka Mlodz. Zw. Polski. Zajrzyjcie w swoje karty! mysle ze 47 to Belit i Adhara a 58 (obstawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|