![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]()
Ja nie mogłem spać bo cały czas śniły mi sie te zastawione stoły, nalewki i Kacha. Dzięki za zdjęcie dnia jest super. Pozdrawiam. Strona do klubu jest już gotowa więc myśle, ze dziś wieczorem powinny pojawić się już informacje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
![]() |
#83 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Link widać trzeba sobie skopiować, bo z jakiegoś powodu się przełamał, a nie powinien :/
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
No już troszkę zdjęć jest, fajnie
![]() Chciałam Wam jeszcze cichutko powiedzieć, że zrobiłam Przemkowi TAKIE zdjęcie, że normalnie ...aż ślinka cieknie ![]() ![]() ![]() Jak go nie wstawi do galerii, to sama je tu pokażę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
O filmik już się wyświetla w poście, a wczesniej nie chciał, hmmm...
![]() |
#86 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My również serdecznie dziękujemy za spotkanie, miło było znów was zobaczyć, niektórych poznać! Szczególnie Ronę, która myślę że może mieć teraz mega problem, zresztą jak Kasia Imbuskowa i Aneta z Krzysiem
![]() Było super, jedzenie pyyyyycha ![]() Psiaki też zadowolone szczególnie z dłuuuuugich spacerów i kąpieli, były tak zmęczone, że nawet Licho w drodze powrotnej zasnęło ![]() P.S. Manu masz piękne stadko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Junior Member
|
![]()
No pięknie... Aneta, to ja się na Ciebie natykam na coraz to różnych forach (kocim, końskim), a na spotkaniu Cię przegapiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
|
![]()
Bonitowaliśmy nie tylko wilczaki ale i:
![]()
![]() |
#91 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Junior Member
|
![]()
Ale po lewej, stojąc naprzeciwko płotu, tak ? Bo po prawej to był evikzegar. To coś kojarzę, choć chyba bym Was nie rozpoznała teraz...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
K-Lee Family
|
![]()
Tak, po prawej był Evikzegar i my
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Po prawej "K-lee fornija"...
![]() A my po lewej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Hi hi... na końcu płotu to była April a nie ja...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Non active.
|
![]()
Special Thanx
![]() And Thank you all, for the sociabillity ![]() Groette Martine.
![]() |
#99 |
Junior Member
|
![]()
Gia też dobrze kojarzę... :-)
Załadowałam swoje zdjęcia do galerii (bo jednak Przemek otrzymał ich i tak dosyć, ja to jednak szybciej załatwiłam) - ale Margo lub Przemek tak je skutecznie zaszufladkowali, że nie wszystkie mogę znaleźć teraz... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
K-Lee Family
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|