![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ja juz nc nie napisze bo macie tak pieknie , ze az mnie skreca....i pomyslec ze tak malo brakowalo abym tam byla i podziwiala...a tak, pozostaje mi tylko cieszyc oczy zdjeciami...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Przyjeżdżajcie, będziemy się razem rozgrzewać na wspólnych spacerach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
(tu bartek) Kochanie nie strasz ludzi :-) przeciez wszedzie jest zimno..... i jeszcze nikt do nas nie przyjedzie ;-( ...bajer na mazurach polega na tym ze jak zakwitna juz mlecze na pastwiskach to zima niech sie zchowa bo w sumie to naj brzydsza tutaj pora roku . Tylko do wiosny ...tylko do wiosny .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Oj myslisz Bartku, ze tak latwo nas wystraszyc? Nie, nie....
Do zimna juz sie chyba przyzwyczailismy, urocze okolicznosci przyrody spokojnie wynagradzaja marzniecie ale obfitosc mleczy tez kusi ![]() pozdrawiamy z bialo-slonecznej stolycy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Cayo - krolowa okolicy ![]() I Chey - wladca Wisly ![]() ![]() czekam na nastepne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]()
Łał
![]() Podobne mają głowy na tych zdjęciach :]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
bardzo podobniutkie :] na pierwszy rzut oka myslalam ze te obie foty to Cayo :P
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ośmielam się znowu wszystkich zaprosić do galerii zdjęć Cayo. Tym razem sama jestem zaskoczona pomysłowością i Bartka (na fajne fotki) i Cayo (czy tak już będzie zawsze - co chwilę coś nowego?).
Nowe zdjęcia w albumie z końmi i "zimą jest pięknie" i z kózkami. Zapraszam, i czekam na Wasze opinie. alakra |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
Nowe zastosowanie Wilczaka: pies pasterski?
![]() ![]() ...czy może jednak nie?? ![]() ![]() Piękna ta Wasza panienka, wyobrażam sobie, jaką ma frajdę z kozami! fajne foty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
generalnie kozy sluchają cayo , ale koza aśka gania cayo jak tylko ja zobaczy w zasiegu :-) Nawet kozły odpuszczaja po atakach natręta . Coż mamy koze na cayo :-)
Bartek |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Alicja, zapraszac nie musisz..wchodzimy i wypatrujemy nowosci...
![]() Fotki z konikami sa przecudne az cos sie w srodku robi i mieknie jak sie na nie patrzy... Dzieki tej galerii mamy nowy wymiar wilczaka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
foty są bomba fajnie macie zsocjalizowanego z zwierzetami psiaka, a jak patrze na kotka to on to chyba musi lubic masochista
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ten kotek to też mi się wydaje podejrzany pod tym względem. Bo jakby z nim było wszystko w porządku, to chyba by zaczął w końcu jej unikać, a on przychodzi i sam ją zaczepia. Jest bardzo pewny siebie, a raczej nie powinien. Sebastianie, jeśli jeszcze kiedyś zdarzy Ci się być w naszej okolicy, to koniecznie nas odwiedź. Zapraszamy serdecznie! rzeczywiście, zobaczyć na żywo to co innego niż zdjęcia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|