|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#121 |
|
VIP Member
|
Najpierw napadłam u Rybki na fotki synka-wiadomo
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Kilka zdjec od nas
Crying Wolf Evander ![]() Ajka z Chtelnickych Lesov ![]() Baloo z Blatnickych Vinic ![]() Enar spod Dumbiera ![]() ??? - moze ktos wie co to za suka? ![]() Anarchia Lalinok ![]() Qareen z Peronówki ![]() Eligo z Peronówki
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Cymbarka Galicyjski Wilk
![]() Morrigan z Peronówki ![]() Sheytan z Peronówki ![]() Alistair Wolf z Peronówki ![]() Jaud Maly Bysterec ![]() Qareen z Peronówki ![]() Sheytan z Peronówki & Czarna Dama Galicyjski ![]() Peymakilir z Peronówki
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Anarchia Lalinok
![]() Czarna Dama Galicyjski Wilk ![]() Czakram Galicyjski Wilk (by Spider) ![]() Czarna Dama Galicyjski Wilk ![]() Qareen z Peronówki ![]() Jaud Maly (Nie)Bysterec ![]() Einar Girios Dvasia ![]() Ajka z Chtelnickch Lesov ![]() Imassica Parepuis Oskar Dor ![]()
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 14-08-2011 at 14:00. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Taaaka imprezka byla!!!
Widoczki ![]() ![]() Jadlo ![]() Pijane zaby ![]() Pijane elfy ![]() Swiece ![]() Swiatynie LOLface'ow (niektorzy od razu padali na kolana) ![]() Ruinki ![]() Wachacze mnichow ![]() Niektorzy odnalezli wlasne korzenie ![]() Jest co odsypiac... ![]() P.S. Piatkowy wieczor milosciwie przemilcze
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 14-08-2011 at 14:28. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Kawał ch*ja
|
Teraz dopiero zauwazylem podtekst o padaniu na kolana
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#128 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#129 |
|
Senior Member
|
kasia, do u have photos of evander?
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Kawał ch*ja
|
Łomatko? Nawet w połowie nie oddaje tego, jak się człowiek w tych goglach czuje
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ale myśle, że po prostu dobrze trafiłam. Na wspaniałą psią osobowość |
|