![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
VIP Member
|
![]()
OK, więc po kolei, kontakt miałam utrudniony z firma bo poleciały nam w pracy serwery i telefony więc dopiero teraz odebrałam wiadomości.
Zapytałam o projekt na jasnych koszulkach i dostałam 3 wersje. Mozna nadruj zrobic ciemniejszy ale niesttey na czarnych musiałby byc taki sam więc kicha ![]() Załaczam więc ichprojekt z nałozonym nadrukiem w starej wersji (tylko głna sylwetka została zmieniona bo nie chce mi sie wszystkiego przerabiac ). Do wyboru przy zamówieniach będą więc 4 kolory koszulek: czarna ( taka sama jak poprzednio) szara biała bezowa ![]() ![]() ![]() POzostale kolory nadrikow to propozycje formy, jak wspomniala- na czarnym juz nie beda widoczne ![]() Poniewaz aby realizacja zamówienia była na 20lipca musze zamówienie złożyc JUTRO. Sorry za pospiech ale sa urlopy i firma ma zawalone terminy. Zamówienia slijcie na [email protected] - jak napisała Joasia- beda potwierdzane. NUmer konta podamy za moment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
VIP Member
|
![]() Acha! Nie mam jeszcze potwoerdzinej ceny, wiem że będzie ciut drozej niz poprzednio, ale chyba koszt pojedynczej koszulki nie powinien przekroczyc 35 zł ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Distinguished Member
|
![]()
Romziary są takie same jak ostatnio?
Hmmm, białą czy beżową, nie wiem..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Bezowa z brazem jest fajna
![]() Jakie w koncu beda kolory nadruku? Szare czy ich? |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze raz:
1. rozmiary jak poprzednio ( wersje unisex oraz damskie) 2. nadruk w kolorze takim jak poprzednio- dwa odcienie szarego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
VIP Member
|
![]()
Kochani, cudowac można jak się ma czas, W tej chwili zalezy nam aby :
1. Wojtek dostał wyczekana wieki koszulkę przed urlopem 2. koszulki dojechały na obóz dlatego nie ma innych opcji nz te, które pokazałam. Ania zajmuje sie nową wersją i tu nie ma deadline'u na złożenie zamówienia. Tam można kombinować. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
NO NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ ![]() DZIEKI W RAMACH REKLAMY OBWIESZE NIMI AUTO I ZROBIĘ KILKA TYSIĘCY KILOMETRÓW ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
VIP Member
|
![]()
Nie sądzisz, że za szybko się ubrudzą ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
love and terror
|
![]()
aha, czyli to sa te stare koszulki tylko inne kolor, a te co robi Ania to dopiero beda? (jak np. chce koszulke nr. 10 ktora wygrala w ankiecie)
sorry, nie ejstem za bardzo w temacie, imprezuje caly tydzien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
VIP Member
|
![]()
Witam ponownie, mamy juz więcej danych:
na poczatek sprawa o kolorze bezowym, pani z firmy twierdzi, że kolor jest nieładny, taki "brudny". oczywiście de gustibus... ![]() koszulki unisex: i damskie : osoby, które zamówieły bezowe - bardzo prosze sie jeszcze zastanowić nad ew. zmiana (jesli chcecie) ![]() Mamy juz ustalone koszty: 29 zł /szt. Koszty przesyłki wg cennika poczty ![]() Numer konta- no jednak pozostaje ten sam : INteligo 50102055581111117399000053 Niestety dzis do 14 musze dac gotowe zamówienie więc na decyzje macie mało czasu... Decyzję- nie wpłaty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
VIP Member
|
![]()
No to zakończyliśmy przyjmowanie zamówień.
JAk beda jakiekolwiek kłopoty z kolorami - dam znac . Teraz czekamy na realizacje i bede w kontakcie z osobami zamwiajacymi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Junior Member
|
![]()
a nie można zwięskzyć sylwetek? bo chociaż mnie to nie dotyczy, ale stare koszulki były całkiem unikatowe, tylko figurka wilczaka za mała, żeby była wyraźnie odczytywalna. a skoro w następnej serii będziecie mieć całkiem inne pomysły, to może ten stary po niewielkim liftingu też będzie wart uwagi? a może już teraz?
maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Distinguished Member
|
![]()
Jako osoba, której to dotyczy, serdecznie proszę o nie zwiększanie sylwetki psa i o nie wprowadzanie zmian w projekcie, który moim zdaniem jest wyjątkowo gustowny i niebanlny w swojej prostocie. (Gratulacje dla Wratha!)
Osobiście uważam stary projekt za najlepszy z wszystkich zaproponowanych i obawiam się, że "polepszanie" go przez grafików-amatorów może tylko spowodować, że do żadnego liftingu nie będzie się już nadawał. ![]() PS Widzę Gaga, że Twoje prognozy zaczynają się sprawdzać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
w końcu to ktoś ciebie ogląda dłużej niż ty siebie w lustrze. maria i wufi ps. wcale nie jestem grafikiem tylko malarzem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
The Grim Reaper
|
![]()
No i się nie załapałem - w domu mnie nie było
![]()
![]() |
#137 |
VIP Member
|
![]()
Wyjasniam: wielkosc sylwetki psa moze byc jedna na wszystkie rozmiary koszulek. Popatrzcie na fotki Alicji czy Narvany - na ich malych rozmiarach koszulek sylwetka jest calkiem spora. Na wiekszych- automatycznie zdaje sie mniejsza. Cos za cos
![]() Poza tym, kazda zmiana to koszty nowej matrycy, i tak koszulki sa drozsze ![]() To mial byc tylko dodruk - nowe, doskonale w formie robi Ania- tam odsylam ze wszystkimi uwagami, ktore sa nieocenione na etapie projektowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() O ile wiem, koszulki i tak poszły już do "produkcji", więc nie ma o czym mówić. Uważam, że to, czy sylwetka psa jest, czy nie jest za duża to żadna prawda objawiona, tylko indywidualne odczucie estetyczne. ![]() Jedni lubią na ubraniach wzory duże, a inni mniejsze i wcale nie jest powiedziane, że jedni z nich mają patent na dobry gust, a drudzy nie. Naprawdę nie widzę problemu - wydaje mi się, że tym, którzy koszulki noszą i zamówili następne - projekt się podoba, a tym którym się nie podoba - wybiorą inny, który realizuje Ania, albo ....żaden. Prawdą jest tylko to, że Gaga przewidywała marudzenie i ... sprawdza się ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
K-Lee Family
|
![]()
No to ja też pomarudzę
![]() Wystarczyło, że 2 dni tu nie zajrzałam i koszulka przeleciała mi koło nosa... ![]() ![]() I teraz jestem zła ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze sprawy porządkowe:
do przelewu for,ularz wymaga danych więc podaje : Agnieszka Bartoszewska Warszawa, ul. Puławska 230/2 Info dla spóźnialskich - tradycyjnie zostaliście wzięci pod uwage więc ci źli i uzaleznieni (finansowo) :P niech zgłaszają sie do mnie na prov (przypominam adres: [email protected]). Nie obiecuje, że dostanie to o czym marzyliście ale może cos sie uda dopasowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|