![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Senior Member
|
![]()
Gratulujemy i zazdroscimy, tez chcielismy z mlodym sie egzaminowac ale jakos nam sie odwleka takze super ze Wam sie tak szybko udalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Junior Member
|
![]()
jeszcze raz dzięki wszystkim za pochwały.
- tak jest już papier oficjalny papier-wysłałem do Shaluki ( tutaj mam jakieś / jeszcze problemy z załączaniem fotek ![]() - sędzia Tadeusz Roszkiewucz pit |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dzięki za odp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Gaga, teraz w PT1 aportem mozna rozbawiac i zachecec do powrotu, a sedzia ma zabrac za to min. 1,5 pkt (tylko)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Senior Member
|
![]()
No wiec pewnie niektorzy stwierdza ze nie ma sie czym chwalic bo ocena tylko dobra, a i egzamin niby prosty, ale ja jestem dumna z Urcia ze zdal PT.
Od rana mielismy przygody bo kawaler postanowil wytarzac sie w jakims obrzydlistwie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Senior Member
|
![]()
ważne, że papier jest
![]() Gratki! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Member
|
![]()
Gratulacje!
Mi każdy zdany egzamin imponuje, więc macie moje pełne uznanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Senior Member
|
![]()
Dziekujemy, zapomnialam napisac ze to PT1, nie jestesmy jeszcze tacy odwazni na wiecej choc moze za jakis czas na pewno, w kazdym razie warowanie w marszu nam nie zawsze wychodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
VIP Member
|
![]()
Gratki i zdecydowanie popieramy kontynuację - niby nic nowego specjalnie, ale po dłuższym czasie nagle okazuje się, że pies zachowuje się przewidywalnie (ok, bardziej przewidywalnie, niż wcześniej
![]() ![]() Gdyby nie kontuzja - my dalej byśmy pracowali, a tak - brakuje nam tamtego grafika tygodniowego. Więc trzymamy kciuki za wytrwałość, bo pal sześc egzaminy-można mieć papierek, lub nie, a najlepszą nagrodą jest komunikacja na linii człowiek-pies ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Ja tam na przyklad wiem, ze nie mam z czym isc do ludzi, bo mi konsekwecji w szkoleniu brakuje (zebyscie nie mysleli przypadkiem, ze Biesiak tępy, o nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Senior Member
|
![]()
alez Urcio tez nie ma ze mna lekko, problemem jest to ze i ja i on jestesmy troche roztrzepani i zwykle nas interesuje to co nie powinno, czasami to podobienstwo w charakterach jest przerazajace. Ale staramy sie i dla mnie najwazniejsze ze robimy postepy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
love and terror
|
![]()
Gratulacje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje!
Ale teraz to chyba już nie >Urcio< tylko >Pan Urobach<.... Szacun ma być ![]() Pies upodabnia się do człowieka, a człowiek do psa.... dobrze, że ogonków -już- nie mamy... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje!!!!
![]() |
#136 |
Senior Member
|
![]()
Gratulacje !!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
aen'drean va, eveigh Ain!
|
![]()
Szanowne ukłony dla Pana Urobacha i jego Pańci
![]() Brawo!
![]() |
#138 |
Senior Member
|
![]()
Jeszcze raz dziekujemy, a "Pan Urobach" mnie szczerze rozbawil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Senior Member
|
![]()
No wiec jak wiadomo w maju zdalismy PT1, w sierpniu ZOP i jako ze zostalismy wciagnieci na kolejny egzamin to postanowilismy pojsc za ciosem i dzisiaj zdalismy BH, ciesze sie niezmiernie, tym bardziej ze w parze bylismy z samcem dobermana no i Urciowy jest jeszcze mlody szczyl i uwazalam ze jest jeszcze troche za mlody, widocznie znow go nie docenilam, choc zdal w typowym dla siebie stylu, totalnie na luzie majac w nosie wszystko
![]()
![]() |
#140 |
VIP Member
|
![]()
No to burczący Urcio dał czadu wobec drugiego chłopaka. Brawo! Możesz opijać, jest co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|