![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Sorry Massimo but the link does not work.
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
|
![]()
Przyjemność po mojej stronie. Wilczak na rękawie wrażenie bezcenne.
![]() |
#143 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Zwlaszcza mina pozoranta ![]() (Nie mialam lustra, zeby spojrzec na swoja, a musiala byc niezla.) ------------------------------------------------------------------------- My wrocilismy dopiero wczoraj w nocy ![]() Bylo super - pomimo zmiennej pogody. Szkoda, ze nie wszystkim udalo sie dojechac... Zwlaszcza synkowi. Fotki beda moze wieczorkiem, jak ogarne dom, bo zarosl w czasie naszej nieobecnosci ![]() Dzieki wszystkim za mile spotkanie, godziny rozmow i spacerow. No i rodzinie Peronow za organizacje, miejsce do spania ![]() Czekam na kolejne spotkanie za rok. Tym razem nie zapomnimy naszego regionalnego piwa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Senior Member
|
![]()
Sorry, sorry, i accidently saved the album as private.
I made it public now and the links work!
![]() |
#145 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję wszystkim za wspaniały czas! Szczególnie rodzinie Peronów ogromne dzięki! Odwalacie kawał nieprawdopodobnej roboty przy organizacji spotkania!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Oto obiecane zdjecia Aszczura i jej nowo odkrytego talentu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inne fotki wrzucaja sie powoli na FB, pozniej trafia na WD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Junior Member
|
![]()
Astarte to świetna suczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Smoku, DZIĘKI !!!! Nawet nie spodziewałam się, że fotki będą tak świetne!
Elentia, powiedzmy sobie szczerze- fajnie z jej ADHD to jest przez pierwsze pięć minut, a potem to już sama wiesz ![]()
![]() |
#149 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Thanks Massimo links work .
![]() |
#150 |
Senior Member
|
![]()
forgot to post 2 videos:
peronowkiland and this is for Asha: who said saarloos cannot be trained?
![]() |
#151 |
Moderator
|
![]()
moje fotki
![]() ![]() i same pieknejsze dziewuchy spotkania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Senior Member
|
![]()
super fotka
![]() Ja jestem 1 z nielicznych osób, które otwarcie mówią, że wolą psy z kopiowanymi uszami. Dobek super ma dorosłą minkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Junior Member
|
![]()
Wiecie co? Aż się boję wchodzić na FB, ciągle jakieś dziwne fotki, przestałem je pokazywać córce bo Tata przecież jest poważnym facetem.
![]() |
#154 |
love and terror
|
![]()
Buahahahaha
![]() U mnie na stronie w koncu artykul-po tygodniu, ale jest ![]() Last edited by Narvana; 04-09-2010 at 22:26. Reason: skonczylam artykul |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
VIP Member
|
![]()
Czas na mnie - troche sie ogarnelismy, praktycznie wszystko juz wrocilo do stanu "normalnosci", wiec czas na male podsumowanie....
![]() Wynikow Memorialu nie mam - mam nadzieje, ze niedlugo opublikuje je Pavel. Pamietajcie, ze 2011 to dla nas rok jubileuszowy - odbedzie sie X. spotkanie. A to oznacza wiele nowosci. Pavel prosil Was o nadsylanie propozycji dyscyplin do memorialu, ale to dotyczy calego spotkania. Mamy pomysly na zmiany, ale mile widziane sa rowniez Wasze propozycje. Oczywiscie na priva, aby nie psuc niespodzianki.... ![]() Ciesze sie, ze spotkanie przebieglo w zasadzie bezproblemowo, ale to co bylo problemowe dalo sie obrocic rankiem w zart... ![]() Wielkie dzieki dla psow, za kontrolowanie swoich paszcz. Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo... ![]() Grutulacje dla wszystkich psow z przegladu i bonitacji. Sedzina nie tylko wyszla z tego calo, ale i wszystko przebieglo bez zadnych problemow (pomijajac te z pogoda). Ogromnie podziekowania za pomoc przy przygotowaniu miejsca - nie ma to jak silne meskie ramie stawiajace plandeke. Czy wypychajace busa w mokrej trawy... ![]() ![]() Sorry za ta pierwsza koze - niestety nasz dlugoletni kucharz po tylu latach obserwowania wilczakowcow uznal, ze pewnie zdarzylismy sie juz upodobnic do swoich psow i gustujemy w surowym miesie... ![]() ![]() No i na koniec wielkie dzieki, ze nie daliscie sie przestraszyc pogodzie i tak licznie przybyliscie... Liczenie jeszcze sie nie skonczylo, ale mocno pobilismy 100-tke. W tym i przyszlym roku nasze grono zasila nowi wlasciciele CzW, ktorzy mam nadzieje tez dolacza do nas w sierpniu 2011 w Poznej... ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Kawał ch*ja
|
![]()
"Choc skoro nawet Seba zakonczyl spotkanie bez uszczerbku na zdrowiu to bylo chyba wrecz wzorcowo...
![]() ![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
love and terror
|
![]()
Margo, Ty nam dziekujesz? Blagam!
KOCHAMY PERONOWKE, a co mi tam ![]() Jakby nie patrzec, wszelaka pomoc, tak mysle, dla nas bardzo przyjemna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze jeden temat: biuro rzeczy znalezionych....
O calym zestawie kufli do U-botow i worku pileczek do golfa juz mowilam. Teraz do kompletu doszly nam 4 namioty i lodowka..... ![]() Ewentualnych wlascicieli prosze o kontakt ![]()
![]() |
#159 |
VIP Member
|
![]()
Oj tam, zrobicie z tego aukcję na kolejnym spotkaniu, zapłatą będzie.... no coś się wymyśli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
VIP Member
|
![]()
Nie tylko dziekuje, ale i przepraszam.... Bo ja wiem, ze mial byc konkurs Mokrego Podkoszulka, ale dla WYBRANYCH. A nie dla wszystkich - obiecuje za rok zamowic lepsza pogode...
![]() PS. A co podziekowan - wiesz ile jest pracy ze stawianiem i przewozeniem tych rzeczy. O pomocy "w kuchni" nawet nie wspomne. Bez udzialu Was wszystkich na serio by sie nie dalo...
![]() |
|
|