|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
#141 |
|
Junior Member
|
Szybkiego powrotu do zdrowia życzy Diesel z pańciom!!!!! niedawno mieliśmy podobnie: kable i inne przedmioty w brzuchu, krwiomocz, operacja.... na szczęście na wilku szybko się goi
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Junior Member
ubicazione: Gdynia / Olsztyn
|
ojej... to niech szybko jelitka zdrowieją
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Senior Member
ubicazione: Trójmiasto
|
Ojej, duzo zyczen dla braciszka i zaslinione buziaki od Urcia by byl jak najszybciej zdrowy. I prosba na koniec dajcie wiecej fotek Ulaire, bo mi az glupio ze Smrodziacha wszedzie pelno, poza tym bym chciala zobaczyc jak lobuz rosnie.
Ultima modifica di avgrunn : 03-02-2012 a 07:52 PM |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Senior Member
|
I znow bedzie troche Urcia, bo dzis mija rok odkad zesmy tego lobuza przywiezli do domu. Milionowe podziekowania za to ze w ogole tego szatanka mamy, ten rok byl pelen przygod Jeszcze rok temu w podrozy z Poznej do Trojmiasta wygladal tak: ![]() A dzisiaj juz tak (troche lysawy i z jezyczkiem ;P ): ![]() A teraz zdjecia i filmik z dzisiejszego dnia: ![]() ![]() |
|
|
#145 |
|
czuły barbarzyńca
ubicazione: miastowieś S-łomianki
|
jak chcesz pagapic sie na łysawego wilczaka, to sobie popatrz na Biesiaka... Urciowy jest zaroślakiem przy nim
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
czuły barbarzyńca
ubicazione: miastowieś S-łomianki
|
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
Gdzie ten strumyk?
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Junior Member
ubicazione: Warszawa
|
Kretynek-piłkojad serdecznie dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia. Podziałały - co prawda jeszcze musimy uważać z żarciem, bo brzuszek trochę nadwrażliwy, ale poza tym jesteśmy jak nowi.
A dla braciszka parę zdjęć z dzisiejszego spaceru I na dowód, że już czujemy się ZDECYDOWANIE lepiej.... : Tutaj trzeba dodać, że czujemy się lepiej fizycznie, bo rozumu i instynktu samozachowawczego nadal nam brakuje - skok skończył się w wodzie Ultima modifica di Faolan : 03-04-2012 a 05:34 PM |
|
|
|
|
|
#151 |
|
Senior Member
|
Dziekujemy za zdjecia, w koncu widzimy jak sie braciszek ma
Po slepach widac ze lobuzy sa rodzenstwem, zlo sie w nich czai i chec na psoty .
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Junior Member
|
Dodam jeszcze jedno - tu już wygląda zupełnie jak dorosły
Notabene, wybór zdjęć Ulińskiego od pierwszego dnia u nas wrzuciłam też na Picasę: https://picasaweb.google.com/1026391...eat=directlink Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Senior Member
|
Zesmy sobie poogladali zdjecia Ulaire, widze chlopak tez namietnie oglada otoczenie z okna, on to chociaz ma na co patrzec bo u nas to pole i od czasu do czasu lis przebiegnie. A ta fotostory mnie rozwala https://picasaweb.google.com/1026391...07547753739762
https://picasaweb.google.com/1026391...07582957633938 Smrodziach jeszcze lubi robic proby wslizgu w cos paskudnego, mierzy z ktorej strony lepiej sie utapla, ostatnio byl zielonkawy patyk z morza |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Junior Member
|
Fotostory jest dowodem na to, że do sesji zdjęciowej z wilczakiem potrzebne są co najmniej dwie osoby - jedna od cykania, a druga od tego, żeby mieć oczy dookoła głowy i głupie pomysły modela dusić w zarodku
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Senior Member
|
I miedzy innymi dlatego Smrodziarz na spacery chodzi na lince.
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ogólnie straszne rzeczy się z człowiekiem dzieją przez te psy... Ja niby jestem ekolog, zwolennik naturalnej uprawy itd. - a już się łapię na mamrotaniu: "Nie mogliście, cholera, posypać tego pola porządnym nawozem mineralnym...?!" PS. Mam nadzieję, że PW doszła? |
|
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#158 |
|
Senior Member
|
Poniewaz w Trojmiescie jest ladna pogoda a mnie jak to czesto bywa zajecia odwolali, postanowilismy z Urciem wybrac sie na wiosenny spacer po plazy.
Niby ta sama plaza co zwykle a takie piekne sloneczko widac nawet na tych moich slabych zdjeciach ![]() ![]() Smieszny Urcio ![]() I Urcio z serii:chyba widze pieska i za chwile sie zjeze i ogon bede mial w gorze ![]() I na koniec filmik Ultima modifica di avgrunn : 03-23-2012 a 05:42 PM |
|
|
|
|
|
#159 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Chlopak jest piekny i widze, ze dodatkowo postanowil obrosnac futrem....
|
|
|
|
#160 |
|
VIP Member
|
A ja dorzucam dwie fotki (Urmah)Lulu, ktory po zimie chyba nie zamierza zrzucac futra...
![]()
|
![]() |
|
|