![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jako ze takie udane było spotkanie w Warszawie ( i to mimo niezaciekawej pogody) pomyslalam by zorganizowac nastepne.. Rowniez polączone z wystawą..
Zatem o co chodzi : W Łodzi, we wrześniu,dokładnie dnia 23,tegoż roku odbędzie się XIX Klubowa Wystawa Psów Pasterskich Niepolskich... Może być ciekawie i miło jest widzieć więcej wilczaków na wystawie.. I konkurencja mile widziana ![]() Natomiast co do spotkania mogłoby się ono odbyć u mnie w Sulejowie,fakt jest to godzinka drogi od Łodzi autobusem ale jest to prościutka i szybka do pokonania trasa.. Ja gwarantuje miejsce do noclegu(nawet spooorej liczby ludzi z psiakami,ponieważ owo zebranko odbyłoby się na ośrodku wypoczynkowym), ogniska oraz spacerów.. Co tylko dusza zapragnie ![]() Macie jakieś pomysły co do urozmaicenia spotkania,piszcie,może zrobimy je bardziej na sportowo,a potem dopiero biesiadnie? Czekam na propozycje i zgłoszenia chętnych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hmmm a nocleg byl by?
i kto wie kto sedziuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Do kiedy jest termin zgłoszeń w Łodzi?
Daiva, a jak jest z tymi wystawami wrzesniowymi na Litwie-bo nie mogę znaleźć termiu zgłoszeń na nie, a szkoda by mi było pojechać, a wystawę stracić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() do Kowna zglosze w klube a do klubowej to i tak za zgloszenia przyjmyuje oraz oplata bedzie minimalna caly czas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Z nocowaniem nie ma problemu,choćby dla wszystkich
![]() ![]() Co do wystawy to informacje prezentują się następująco: -termin zgloszeń przyjmowany jest do 31.08.2007(wiec jest czas) -Sędziować nas najprawdopodobniej bedzie Bożena Ovesna, Czechy a provcz noclegu nawet ognicho z jedzonkiem by bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Shaluka- brzmi super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |