![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
Member
|
![]() Quote:
Co do odbioru to zgłoszę się na priv ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Kawał ch*ja
|
![]()
dokladnie
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 07-09-2010 at 13:08. Reason: odpowiedz do posta Daniela |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Member
|
![]() Quote:
To ja muszę w takim razie wystawić cennik za foteczki Synusia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Tak patrze na Twoj awatar Rybka... teraz dopiero zajarzylem ze masz iscie diabelskiego psa
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Jeszcze beda z niego ludzie... tfu! Wilki
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Kawał ch*ja
|
![]()
z doswiadczenia wiem, ze to diably wcielone
![]() ![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. Last edited by God Of War; 08-09-2010 at 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Junior Member
|
![]()
....jesli chodzi o "mokre triczko" to chcial czy nie chciał wystapił w tym konkursie....Waldek. Po tym jak niecnie zaatakowała go wielka woda zebrana w dachu namiotu....brrrrrrrrr
Zobaczyc na własne oczy mine Waldka - bezcenne....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Wrzucam fotki na galerie WD - do wieczora powinny byc wszystkie
![]() A tutaj najlepsze: Ktos pracuje, zeby pic mogl ktos - z dedykacja dla Aski ![]() ![]() Misiu na zderzeniu bocznym - Kaska ma maske do wymiany ![]() ![]() Co bylo na tym zdjeciu, ze Marzenie wlosy deba stanely?? ![]() A wilczakom piwa nie dali ![]() ![]() Niektorzy zostali porazeni wilczakowa moca i padli na kolana... ![]() Najlepsze dwa wilczaki obronne: ![]() ![]() I najlepsze - widzicie jakies podobienstwo?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
love and terror
|
![]()
Ino raz zrobie pizg
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
A co do Rybki: narzekalaś w innym wątku, że ci podróbkę wilczaka wcisnęli ![]() Co do imion, to noblesse oblige - mój Bies dzielnie wciela tą zasadę w życie prawie każdego dnia ![]() Pozdrawiam wszystkich uczestników zazdrośnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Junior Member
|
![]()
Wiedziałem, że mi tego zdjęcia na kolanach nie odpuścicie. A tak na marginesie co im dodajecie do jedzenia, dopalacze jakieś?
www.psicholog.eu Last edited by Psicholog; 09-09-2010 at 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Aj aj jeszcze UFO znalazlam
![]() ![]() A kleczacego zdjecia nie podaruje ![]() Hardcore tez jest w galerii ![]() Co do zywienia to juz od dawna podejrzewam o szczegolnie dopalajace wlasciwosci skore z ogora (ostatecznie z cukinii) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|