![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Z Wandalem zobaczymy sie pewnie w Łodzi - weekend miałam niestety pracowity - spacery w nielicznych przerwach. Reszta towarzystwa bawila poza stolycom (z tego, co wiem...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
VIP Member
|
![]()
Bo z wilczakami nigdy nie wie oj nie wie się,
czy dobrze jest czy może jest może jest już źle, nie będziesz wiedział czy jest tak czy tak i to jedyny pewny fakt. ![]() I nucąc sobie ów tekścik, jechałam na spacer z pytaniem: czy Chey z Biesem się zabiją czy wręcz przeciwnie? A tu proszę, kolejny raz zaskoczenie, chłopaki po ostatnim nerwowym przywitaniu, dziś się kooochają, oto dowód (zobaczcie ogony ![]() ![]() A poza tym było jak zwykle (plus deszcz), czyli błoto, popiół, trawka i dużo biegania ![]() ![]() (Jaskier, Lars, Wonderka, Chey, Bies) a Witty wyszła z kadru. ![]() Bies z Woderką- jak zwykle "berek" ![]() ![]() Jaskier z Biesem, modeluje profil nosa ![]() ![]() Jaskier "pyskuje" Cheyowi ![]() ![]() Chey, Lars, Jaskier i Woderka
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 15-05-2011 at 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
VIP Member
|
![]() ![]() Chciałam uprzejmie "donieść", że kroił nam się tu nowy romansik ![]() ![]() ![]() Przy innych flirtach Witty, czujnym okiem obserwowała wszystko Wonderka ![]() ![]() a może one się po prostu umówiły? ![]() ![]() a młodzi panowie trenowali serenady ![]() ![]() tu Bies bierze odwet za wcześniejsze impertynencje Cheya. ![]() więc Chey poszedł przemyśleć swoje zachowanie, a młodzież śmigała ![]() Dziękujemy za mokry (chlupało w butach!) spacerek i Pawłowi za cudne foty! Pierwszy animator stolycowych spacerów jak zawsze niezawodny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja również baaaardzo dziękuje ![]() ![]() No i k'woli ścisłości Ty jesteś pierwszym animatorem, ja potem tylko kultywowałem tradycję ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Aha, dzisiaj z Maćkiem zwiedzilismy piaskowe łachy na wysokości Łomianek - jest super, nastepnym razem wiślany spacer u nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
witam! Łomianki to też fajne miejsce - doskonały serniczek z cukierni po schodkach - mniam (kolejny powód do spotkania) wilczastych - Wandal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Spiderwolf
|
![]()
Hej ,tak sobie czytam o tych Waszych Stołłłłycowych spacerkach i normalnie zazzzzdrościć zaczynam,że jest już Was dużo Wilczakoludziów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ano, ba oczywista oczywistość, że jest czego zazdrościć ![]() ![]() Anka, to mi się tak widzi, że może w ten weekend te Łomianki nawiedzimy... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
VIP Member
|
![]()
A mapkie narysuje, a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
VIP Member
|
![]()
Terenowy wóz ma to się podepniemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
VIP Member
|
![]()
Margo nie do końca chyba wiedziała co robi, spełniając prośbę o założenie kategorii w galerii "spotkania"
![]() W każdym razie zdjęc przybywa, a wszystkich zastanawiających się nad tymi spacerami-zapraszamy do obejrzenia fotek. W rolach głownych: Wonderfull Wolf Eden severu Witty Wolf Eden severu Bies Welkoscyrz Absynt Wilk z baśni o bajecznym imieniu Jaskier Larson Dar Wilka Robin Wilczy Duch (Haczi) Marrok Gorthan Cheitan z Peronówki "mało nas, mało nas...do.....rozrabiania" ![]() A FOTORELACJE TU - uzupełniane cały czas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() To byl blad ![]() Kategoria nie wytrzyma nawalu fotek, a i ludzie niedlugo nie beda juz w stanie ladowac tej strony... ![]() Podziele zdjecia wedlug dat. Kolejne kategorie bede zakladala jak tylko bedziecie mi podawac daty nowych spotkan... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A poważnie- może wystarczyłoby podzielić to na miesiące? czasem dwa-trzy spacery są w jednym tygodniu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|