![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
W związku z rosnącą popularnością wilczakowych grup na facebooku, naszła mnie pewna refleksja... może by tak wspólnie wziąć się w garść i spróbować na nowo tchnąć życie w WD? Bo szczerze Wam powiem, że czytając coraz to nowe znakomitości na tych grupach fb, zaczynam mieć wątpliwości, czy one działają w taki sposób jakie było założenie
![]() No bo teoretycznie te grupy miały ułatwić dostęp do informacji o rasie, żeby nie było "niespodzianek", że rasa trudna, problematyczna itd. Ale mam wrażenie, że efekt jest dokładnie odwrotny... fb jest jak wirus - jeden użytkownik coś polubi, gdzieś dołączy i za chwilę cała plaga niezainteresowanych tematem znajomych też klika "lubię to" i też dołącza do różnych grup. Zaczynam być nieco przerażona, kiedy czytam teksty typu: "wilczak nie będzie dla mnie zaskoczeniem, bo jestem na 'dark side of csv'" i tym podobne kwiatki... ...pomijam już fakt, że cały ogrom wartościowej wiedzy ginie tam w natłoku nic nie wnoszących postów typu "status związku: mam wilczaka" i tym podobnych różności. Margo nie raz porządnie się naprodukowała, napisała wiele wartościowych słów, które później albo zostały skasowane, albo zginęły w czeluści komentarzy i wątpię, żeby ktokolwiek je kiedyś "odkopał". Dlatego nieśmiało proponuję wspólną mobilizację i reaktywację forum ![]() ...ktoś chętny? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Dobry pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
WD w sensie takim, że mało kto się tutaj pojawia poza kilkoma "rodzynkami". Ruchu nie ma, wszystko załatwia się na fb... a ja jednak tęsknię za usystematyzowanym działaniem forum vs. bałagan na facebooku :P
Baza to temat na inny wątek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Agonia forum jest spowodowana zaniechaniem adminów w stosunku do całej strony. Artykuły, stare wątki...no ze świecą ich szukać. Reaktywacja bazy była ogłaszana kilkukrotnie i zawsze z tym samym, zerowym skutkiem
![]() ![]() Oczywiście (być może) chwilowo odnotujemy jeden z ostatnich agonalnych wstrząsów, np. w tym temacie.....za jakiś tydzień znów będzie wszystko po staremu. Po prostu koniec pewnej epoki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Senior Member
|
![]() Quote:
Ile można pozycjonować stronę durnymi żartami, by strona w ogóle istniała w przestrzeni netowej? /ret. ![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() Dawaj! ............. Quote:
![]() ![]() Tak niewiele trzeba, by przypomnieć ludziom o WD. I o tym, że macierz jest najlepsza.... Pogadamy o potrzebie klatki w dzisiejszych czasach? ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Żeby nie było: mech, mchem ale ja bardzo chętnie...tylko, mój realizm nie pozwala mi wierzyć... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|