Zurück   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Thema geschlossen

Themen-Optionen Ansicht
Alt 11-29-2010, 03:22 PM   #1
Lauryte
Junior Member

Benutzerbild von Lauryte

Lauryte eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Vaiva ka cia shneket tu visada teisi, pas tave viskas gerai, suo turi pazimejima ir viskas puiku. Tai as su tuo tave ir sveikinu.O mes neturim pazymejimo, mes blogi ir bla bla bla bla ir neteisus, vaiku darzelis ir mum nereikejo isigyt suns ir pan ir dar daug daug daug pamokslu.Ne visi mes vienodi ir kekvienas masto skirtingai tiesiog vienas ta pasako garsiai kitas ne.Tiesiog is muses ispute drambly forume ....Kai ir daug kart kartojausi ir pakartosiu dar ne viena karta kai bus pakandziotas suo ir mes sedesim policijoj tada galesi sakyt kad mes buvom neteisus.O db nera ko cia ant kitu stumt del to kad tiesiog pasakiau savo atsitikima.Ar man dar i savo puse reiks daug klausit sudu?Del tavo sventos ramybes parasysiu TAIP AS BLOGA, NETEISI IR DAUG DAUG DAUG visko bet man nuo to gerai;]]]ir as nesiparinu;]]]]]
Lauryte jest offline  
Alt 11-29-2010, 03:28 PM   #2
Lauryte
Junior Member

Benutzerbild von Lauryte

Standard

As ant saves sudu pilt niekam tikrai neduosiu ir jai reiks susipykt tikrai susipyksiu, kaip sakant man tokiu tokiu draugu nereikia, as tikrai turiu zmoniu kuriu nuomone labiau gerbiu ir su kuriais mieliau bendrauju, nei sypsotis cia is pareigos o uz nugaros dantys shiept...
Lauryte jest offline  
Alt 11-29-2010, 03:34 PM   #3
wolfin
Moderator

Benutzerbild von wolfin

wolfin eine Nachricht über ICQ schicken wolfin eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von Lauryte Beitrag anzeigen
As ant saves sudu pilt niekam tikrai neduosiu ir jai reiks susipykt tikrai susipyksiu, kaip sakant man tokiu tokiu draugu nereikia, as tikrai turiu zmoniu kuriu nuomone labiau gerbiu ir su kuriais mieliau bendrauju, nei sypsotis cia is pareigos o uz nugaros dantys shiept...
tak i derzat - ner cia ko mum kaip gaidziam pesiotis. tas ta anas ana, einam geriau su sunimis pasivaiksciot, nes kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Alt 11-29-2010, 03:37 PM   #4
Lauryte
Junior Member

Benutzerbild von Lauryte

Standard

Geros visiem dienos ir vakaro nes jau pavargau cia ta pati per ta pati rasyt;]]]Geros darbo savaites;]]]]Iki kitu pasipesiojimu;]
Lauryte jest offline  
Alt 11-29-2010, 04:12 PM   #5
Saulius
Junior Member

Benutzerbild von Saulius

Standard

Labai idomus gincas uzvire.As palaikyciau Lauros puse ir tuoj paaiskinsiu kodel. Nekarta su savo koviniu sunimi bevaikstant buvome uzpulti ivairiausiu veisliu palaidu sunu (dazniausiai dideliu), tai kol nuimdavau savo suniui ansnuki tai kitas suo apkandziodavo puse snukio mano suniui ir dar man i ranka kelis kartus gerai gnybsteldavo. Kazkaip niekada atbege seimininkai nekeldavo priekaistu del to, kad mano suo ju palaida suni sudorojo.Uzteko keliu tokiu kartu, kad priimciau sprendima vaikscioti be ansnukio, tiesiog maziau nervu, kad tavo suo ar tu nukentesi.Be to tikrai zinau, kad mano suo pirmas nepuls, o lauks kol ji uzkabins dantimis kitas suo. O del mazu veisliu sunu, tai tiesiog jei toks suo lekia apsiputojes lekia link musu, tai sustoju, garsiai perspeju seimininka, kad pasiimti suni. Jei seimininkas nereaguoja, tai tesiu savo kelione tuo paciu tempu, aisku suni laikydamas prie saves. Siuo atveju kaip jau sakiau 100% palaikau Laura.
Saulius jest offline  
Alt 11-29-2010, 04:35 PM   #6
Lauryte
Junior Member

Benutzerbild von Lauryte

Standard

Tai va pasiskambinau as i policija ir pasiklausiau ar sio atveju as buciau kalta jai mano suo su antsnukiu ir pavadziu suzalotu kita suny kuris yra palaidas be pavadzio ir be antsnukio, tai va taisykles galioja pasake visiem vienodai tai butu kaltas palaido suns seimyninkai.Tai va kad ir suo geranoriskai bega bet koks seniokas gali jam suduot su lazda per kur nori ir kaip nori ir jis bus teisus.vat manau sioje temoje galima padet pagaliau taska;]
Lauryte jest offline  
Alt 11-29-2010, 05:33 PM   #7
Zuvedra
Junior Member

Standard

Zitat:
Zitat von Lauryte Beitrag anzeigen
Tai va pasiskambinau as i policija ir pasiklausiau ar sio atveju as buciau kalta jai mano suo su antsnukiu ir pavadziu suzalotu kita suny kuris yra palaidas be pavadzio ir be antsnukio, tai va taisykles galioja pasake visiem vienodai tai butu kaltas palaido suns seimyninkai.Tai va kad ir suo geranoriskai bega bet koks seniokas gali jam suduot su lazda per kur nori ir kaip nori ir jis bus teisus.vat manau sioje temoje galima padet pagaliau taska;]
Pagal istatymus jeigu matai kaip vagia tavo masina tu nieko negali padaryti, nes garantuotai virsysi butinos savigynos priemones. O jei kviesi policija, pagal istatymus, tai masina ir matysi kaip savo aki.
Chebra manau cia ne apie teisine baze, bet gal labiau is suvokimo kas gerai ir kas blogai sako. Bet siaip as irgi manau, kad cia is muses dramblis gavos. Niekas gi ir nesake, kad uzsiundina savo suni ant tu blusu sokinejanciu.

O kokosu aliejus irgi beje plaukams gerai, jeigu sausi ir skilineja :P O varnalesiu slinkimui gerai
Zuvedra jest offline  
Thema geschlossen