![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jako ze takie udane było spotkanie w Warszawie ( i to mimo niezaciekawej pogody) pomyslalam by zorganizowac nastepne.. Rowniez polączone z wystawą..
Zatem o co chodzi : W Łodzi, we wrześniu,dokładnie dnia 23,tegoż roku odbędzie się XIX Klubowa Wystawa Psów Pasterskich Niepolskich... Może być ciekawie i miło jest widzieć więcej wilczaków na wystawie.. I konkurencja mile widziana ![]() Natomiast co do spotkania mogłoby się ono odbyć u mnie w Sulejowie,fakt jest to godzinka drogi od Łodzi autobusem ale jest to prościutka i szybka do pokonania trasa.. Ja gwarantuje miejsce do noclegu(nawet spooorej liczby ludzi z psiakami,ponieważ owo zebranko odbyłoby się na ośrodku wypoczynkowym), ogniska oraz spacerów.. Co tylko dusza zapragnie ![]() Macie jakieś pomysły co do urozmaicenia spotkania,piszcie,może zrobimy je bardziej na sportowo,a potem dopiero biesiadnie? Czekam na propozycje i zgłoszenia chętnych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hmmm a nocleg byl by?
i kto wie kto sedziuje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Do kiedy jest termin zgłoszeń w Łodzi?
Daiva, a jak jest z tymi wystawami wrzesniowymi na Litwie-bo nie mogę znaleźć termiu zgłoszeń na nie, a szkoda by mi było pojechać, a wystawę stracić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() do Kowna zglosze w klube a do klubowej to i tak za zgloszenia przyjmyuje oraz oplata bedzie minimalna caly czas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Z nocowaniem nie ma problemu,choćby dla wszystkich
![]() ![]() Co do wystawy to informacje prezentują się następująco: -termin zgloszeń przyjmowany jest do 31.08.2007(wiec jest czas) -Sędziować nas najprawdopodobniej bedzie Bożena Ovesna, Czechy a provcz noclegu nawet ognicho z jedzonkiem by bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Shaluka- brzmi super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
No to BOMBA!! Jak cos to piszcie mi na privie to utworze liste chetnych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
My też postaramy się przyjechać. Chętnie skorzystamy z noclegu, jeśli jest taka możliwość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jeśli można to my też byśmy reflektowali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No my tez na pewno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilczy Duch
|
![]()
Alakra,aneta1 oczywiscie ze sie znajdzie miejsce do spania i nie tylko! A i wystawa zapowiada sie imponujaco
![]() ![]() Sssmoku a ty to bys sie wazyla nie przyjac zaproszenia ![]() Wiec jak tak dalej pojdzie to bedzie kolejne spoore spotkanie i nie ukrywam ze na to licze ]:-> ,nawet Margo moze potwierdzic ze sa tu tereny do spacerow i tak dalej :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tmave Zlo
|
![]()
Shaluka, my też chętnie byśmy pisali się i na wystawę i na spotkanie
![]() ![]()
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
my oczywiscie tez sie piszemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wiec jak na razie wyglada to tak:
Gaga i Cheitan Alakra i Cayo Aneta i Jadiel Sssmoku ze swoimi facetami Joanna i Dewi Narvana i Garuda I oczywiscie ja z Ishtar Jak na razie nie jest zle,byle tak dalej, dajcie znac jeszcze kogo z soba zabieracie,bo nocleg znajdzie sie dla kazdego ; ) I czekam na reszte zgloszen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ok czyli Jadiel przyjedzie z cala obstawa,zatem:
Jadiel + 4 os. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
love and terror
|
![]()
pewnie przyjedzie Igi z Grejs jesli nie bedzie mial imprezy u siebie jak ostatnio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilczy Duch
|
![]()
ee tam u siebie, musi poznac nowe tereny..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
no to juz od niego zalezy...
ale pewnie przyjedzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilczy Duch
|
![]()
to tam z nim zagadaj i jak cos,dajcie znac zrobimy nowa liste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
nie daje na 100 % ale jiesli Litwa pojiedzie to byla by ekipa :
ja + moje 2?(3) psy mlodziec cheitankowa-2 psy + 4 liudzi moze synek Barona Raps-1 pies 3 liudze. ale to jiescze sama musze ustalic ![]() pytanie klas beybe jiest-t.z. on 3 do 6 miesecy? apropo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|