![]() |
Quote:
|
hmmmmmmm a szkoda :D
|
Nie chce zapeszac, ale wstepnie swoje uczestnictwo zapowiedzialo ponad 50 osob z trzydziestomakilkoma wilczakami... ciekawe czy Peronowka wytrzyma taki najazd... chlopi z okolicznych wiosek juz zaczynaja sie barykadowac ;)
|
Peronowka tak tylko nie wiadomo jak wies pozna to wytrzyma :D
|
Co do wystawy, to wilczaki wchodza jako 6 rasa - nie trzeba bedzie wiec zrywac sie z rana.... ;) Wczesniej na ringu sa:
- Bearded Collie (5) - Bergamasco (1) - Bialy owczarek szwajcarski (4) - Border Collie (7) - Bouvier des Flandres (6) Co do wilczakow to stawka wyglada nastepujaco: *** Psy-Klasa mlodziezy BALROG z Peronówki BOTIS z Peronówki DAT Sedý chlup *** Psy-Klasa posrednia AMBER WOLF z Peronówki HARRY Kollarov dvor *** Psy-Klasa otwarta CZAKO Sedý chlup IKY od Úhoste *** Psy-Klasa championów ARON Malý Bysterec BOLTON Eden severu *** Suki-Klasa mlodziezy BANSHEE z Peronówki *** Suki-Klasa posrednia ALISTAIR WOLF z Peronówki IOWA Eden severu *** Suki-Klasa otwarta ANDARIEL WOLF z Peronówki NANCY Sedá eminence *** Suki-Klasa uzytkowa MERRY BELL z Molu Es *** Suki-Klasa championów JOLLY z Molu Es |
Bardzo mi smutno, że nie mogę przyjechać do Was i pochwalić się jak ślicznie Oskar nauczył się szczekać na zachętę kulinarną. Robi to teraz z wielką pasją na widok kiełbasy, a jak nie potrafi pojąć co od niego sie chce w danym momencie to na wszelki wypedek szczeka. Strasznie jestem ciekawa jak wyglądaja B-szczeniaki i jak wyrosła Pinkówa - proszę więc o duuuużo zdjęć i pełny reportaż. Miłej zabawy, samych doskonałych na bonitacji i wielu sukcesów wystawowych.
Aga i Oskar |
Aga czy Ty bylas na Slowacji???
bo podobno mialas jechac :) |
To chyba była jakaś inna Aga - wiesz dobrze ile tego kwiata po świecie lata. Miałam jechać do Margo i Przemka ale się nie uda bo życie jest be. Zresztą Amber i Oskar w stadzie wścieczkujęcych suczysk to o jednego superreproduktora za dużo. W to lato stawiamy na Ambera (to jego pierwsze męskie lato), więc trudno, niech będzie bezkonkurencyjny. A tak poważnie strasznie mi smutno, że nie jedziemy, ale odbijemy to sobie z nawiązką w przyszłości.
|
Udanej zabawy wszystkim uczestnikom spotkania
życzą Aga Zdzichu i Dyna |
Quote:
Quote:
|
Chodzi mi o Age co byla w Lodzi z Oskarem ktory latal za Jolly :mrgreen:
slyszalam potem ze sie wybieracie na oboz :o |
no to co dobrej zabawy, bo mnie tam to niebede, ja jusz mam bonitaciu, no baaardzo chcialam bycz s wami wszystkimi. no to nic, s pol bandy spotkamisze w Lodzi.
a teras HIP HIP HURA dal jantarowej watahy. :mrgreen: |
Witam!
Na 99.9% przybedziemy i my:Julia i Adrian. Zasilimy szeregi bezwilczakowcow oczekujacych :) Plan dojazdu wydrukowany, trwaja jeszcze ostatnie walki z zapaleniem gardla i praca.. I pewnie jutro w godzinnach rannych odjazd z Wawy. |
to musicie sie spieszyc, bo program dnia zaczyna sie juz jutro rano o 10:00...
|
Po spotkaniu w Późnej
Dzieki za soooooooper zabawe i zawody :cheesy: :cheesy:
i za jeszcze inne uciechy :beer :drink3 :ffod bylo :fingers1 i oczywiscie za P1 , P1 górą :cheesy: |
Gratulacje dla Pinki za P1 - no, a ile ma wzrostu?
Co z romansami - czy Pinkówa poczuła miętę do jakiegoś wilczka? Zdradź coś wreszcie Daniel. Pozdrowienia od Piotrka i Oskara. Aga |
Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji za P1
No i wlasnie Pinki ma jakiegos chlopaka? |
A wlasnie Ali tez chyba miala sobie chlopaka szukac i co znalazla?
|
My tez :wolf strrrrasznie dziekujemy :wolf
Bylo milo, ciekawie i dobrze sie skonczylo (Amber tez P1 :mrgreen: ) Dzieki :bigok |
Amberkowi rowniez gratulujemy P1
Marzena&Mama&Trejsi |
All times are GMT +2. The time now is 03:06. |