![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jak narazie mam same dobre wiesci...
1) Beda swietne zawody - odpowiedzialny jest za nie Pavel, wiec mozecie sie nastawic, ze: * kazdy musi wziac udzial, nawet jesli macie 5-6 miesiecznego psiaka, ktory dopiero co nauczyl sie siadac (gornej granicy umiejetnosci nie ustalono) * nie braknie ciekawych nagrod, wiec jest o co walczyc * bedzie silna konkurencja, wiec zacznijcie sie przygotowywac juz dzis... ![]() 2) Bedzie bonitacja - czyli przygotowywac moga sie psiaki, ktore we wrzesniu maja ukonczone 6 miesiecy - mam nadzieje, ze zglosi sie cale mlode pokolenie ![]() Do "Svodu mladych" moga przystepowac szczeniaki i mlode psy w wieku 6-15 miesięcy. Kazdy zostanie dokladnie opisany i oceniony przez sedziego. Psy starsze (suki od 15 miesięcy oraz psy od 18 miesięcy) moga robic bonitacje, czyli ostateczny przeglad hodowlany. Kazdy pies jest dokladnie mierzony, a nastepnie sprawdzany jest charakter. Tutaj znajduja sie dwa artykuliki o bonitacjach, ktore moga wyjasnic kilka rzeczy: Kiedy CzW może iść na zlot młodych, bonitacje i co ze sobą wziąść? Czemu służy zlot młodych, bonitacja i członkostwo w Klubie? 3) Ze bedzie wystawa - juz wiecie. ![]() ![]() Tak wiec prosze kazdego wlasciciela wilczaka (oczywiscie mile widziane sa tez nie-wilczaki, w tym 'zaby' ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hip hip hura.to co pojedzemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
No to się zgłaszamy. Mam nadzieję że tym razem wszyscy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Bedziemy i my
![]() A dla mnie to weekend specjalny, bo urodzinowy ![]() ciesze sie ze bedziemy razem swietowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ale jest dobrze, jesli pies bede miec podstawowe posluszenstwo. Co to znaczy ? Chodzenie przy nodze, siad, stoj, waruj i przywolanie. Napewno nie szkodi aport i szczekanie na komende. Nastepne dyscypliny sa, jak zwykle ![]() Pavel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Nie, nie, moi drodzy:
WYMOWEK NIE MA! Kto nie ma psa, ten jakiegos dostanie! W razie czego przyznamy dodatkowe punkty za dobry handling obcego psa... ![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pewnie, ja mam zawsze jakies psy do "potrzymania"
![]() A co do urodzin to juz ja stawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
No tak znowu jakieś standardziki (waruj , zostań, do mnie..). A klasyczne nieposłuszeństwo?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pavel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Uff Pavel trochę mnie uspokoiłeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
A ja ponieważ mam w tym roku pecha i wszystko co planuję to nie wychodzi
![]() NIE CHCĘ JECHAĆ NA TAKIE SPOTKANIE! NIE PRZYJADĘ ! i juz zaczynam planować jakby tu nie pojechać ( ciekawe czy zadziała ??? ![]() pozdrawiam Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
my takze NIE chcemy Was tu widziec i NIE chcemy sie z Wami spotkac na Poznej... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Nie ma problemu. Nie trzeba miec wilczaka, zeby uczestniczyc w spotkaniu. Taka impreza to najlepszy sposob na zebranie informacji o rasie (o jej dobrej i tej mniej dobrej
![]() Dokladne informacje o spotkaniu sa juz na sieci: http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
No ladnie! jaki profesjonalny opis
![]() Postaral sie pan Przemek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Nie pan Przemek tylko pani Margo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A co najwazniejsze jest szansa zobaczyc wilczaki "w realu"... Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
My juz jedziemy na oboz, ale chcialabym jeszcze przypomniec, ze zgloszenia na wystawe w Zielonej Gorze sa do 11.08.2004. Oczywiscie najszybciej jest przeslac dane przez formularz internetowy:
http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/zgloszenie.html Poniewaz bedzie troche wiecej wilczakow niz zwykle, a walka ciezsza, postanowilismy ufundowac puchary dla kazdego zwyciezcy klasy. Zwyciezsa rasy dostanie dodatkowo puchar od zielonogorskiego oddzialu...
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Co do spotkania, to zapowiada sie bardzo ciekawie, bo na 100% bedziemy mieli gosci z Czech i Slowacji (i to w calkiem ladnej liczbie) - beda wiec czeskie zawody i slowacka bonitacja. Kto woli lzejsza zabawe tego zapraszamy na coursing. Ekipa polska bedzie (prawie) w komplecie... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
A kim sa ci bardziej "egzotyczni" goscie ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|