Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wds 2010 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=10972)

Kamoszka 26-10-2009 22:02

Quote:

Originally Posted by rolf (Bericht 247987)
Great ... i dzięki.
O "jeść wilków" Nie jestem pewien, jak poradzą sobie, jak zoo tylko sala na 30 osób + psów i ponad 100 osób chce tam iść, więc może wykonam to 2-3 dni z rzędu jeśli to będzie możliwe?
...Będę pisać więcej o tym, gdy wiem, jak to zrobić...

Tak się spodziewałem, że zainteresowanie będzie olbrzymie:) Pomysł z rozbiciem wizyty w zoo na kilka dni jest fajny. Można to zrobic poszczególnymi krajami, skoro jest sala na 30 osób i psów - w tych granicach pewnie będzie się wachała liczba "naszych":rock_3
Już nie mogę się doczekac:lol:

Juniorwolf 26-10-2009 22:11

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 247993)
Tak się spodziewałem, że zainteresowanie będzie olbrzymie:) Pomysł z rozbiciem wizyty w zoo na kilka dni jest fajny. Można to zrobic poszczególnymi krajami, skoro jest sala na 30 osób i psów - w tych granicach pewnie będzie się wachała liczba "naszych":rock_3
Już nie mogę się doczekac:lol:

Nie wiem, czy będzie to jeszcze możliwe, ponieważ jest to prywatnie poza normalnymi godzinami otwarcia zoo i pracownicy będą pracować w godzinach nadliczbowych i myślę wilków będzie podkreślał na pewnym poziomie ... ale Ja wam wszystko jak najszybciej !

wilczakrew 27-10-2009 00:27

Quote:

Originally Posted by rolf (Bericht 247997)
Nie wiem, czy będzie to jeszcze możliwe, ponieważ jest to prywatnie poza normalnymi godzinami otwarcia zoo i pracownicy będą pracować w godzinach nadliczbowych i myślę wilków będzie podkreślał na pewnym poziomie ... ale Ja wam wszystko jak najszybciej !

Rolf to by była super sprawa.
Wielkie dzięki za informacje odnośnie wystawy specjalnej.
Jednak jest problem już z zakwaterowaniem od dłuższego czasu.

Juniorwolf 27-10-2009 02:58

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 248072)
Rolf to by była super sprawa.
Wielkie dzięki za informacje odnośnie wystawy specjalnej.
Jednak jest problem już z zakwaterowaniem od dłuższego czasu.

Tak mieszkanie jest problem w Herning, w Danii jest mały i musi być możliwe, aby znaleźć coś poza Herning :)

wilczakrew 27-10-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by rolf (Bericht 248118)
Tak mieszkanie jest problem w Herning, w Danii jest mały i musi być możliwe, aby znaleźć coś poza Herning :)

Rolf niestety hotele są ale strasznie drogie. Około 1000 DKK i więcej.
Nie wiesz jak wygląda kwestia wynajęcia domku. Wszystkie są na tydzień i może była by możliwosć wynająć go na 3 dni. ?

Juniorwolf 27-10-2009 14:04

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 248289)
Rolf niestety hotele są ale strasznie drogie. Około 1000 DKK i więcej.
Nie wiesz jak wygląda kwestia wynajęcia domku. Wszystkie są na tydzień i może była by możliwosć wynająć go na 3 dni. ?

Tak, Dania jest bardzo drogie kraju (sądzę, że 3. Najdroższych w Europie), ale jeśli można wynająć jakieś miejsce w grupie 10 osób lub więcej, można uzyskać pewne zniżki.
Wynajem domu Oczywiście jest o wiele droższe, myślę, że jeśli skontaktować się z właścicielami domu, będzie można wynająć za jedyne 3 dni.

All times are GMT +2. The time now is 05:12.