Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 29-04-2009, 20:03   #1
Juniorwolf
Member

Default Wds 2010

Ja jestem stara się zorganizować dodatkowe zabawy dla każdego, kto przychodzi do worlddogshow 2010 r. w Danii i chcą usłyszeć, jeśli ktoś będzie zainteresowany?

Givskud-Zoo jest bardzo duże Zoo / safaripark, który umieszczony jest o 50 km od worlddogshow i istnieje możliwość, aby uzyskać wyłączność "spotkanie" z wilkami po Zoo / park jest zamknięty, w środku wilki obszarze jest mały "dom" z werandą / ganek, gdzie personel przygotuje kolację / obiad dla tych, którzy są zainteresowani, aby "zjeść z wilkami" iw tym samym czasie uzyskać informacje (w języku angielskim i / lub niemiecki) z wilkami codziennych czynności, puppies, hodowla programu i tak dalej ... jest dozwolone w celu dostosowania swojego psa (y) do "jeść z wilkami", w Zoo / safaripark możliwe jest kierowanie pojazdem przez około własnym samochodem lub w safaribuss z przewodnikiem (podobnie jak prawdziwy safari) do wszystkich meeet zwierząt z bliska i mniej lub bardziej wolne, niektórych miejscach trzeba wysiąść z samochodu, aby zobaczyć zwierzęta w swoich zagrodach / inclosements.
Więc chciałbym polecić do "początku" i podjęcia przez safari BUSS lub samochodem, a około 18:00 przyszedł i "jeść z wilkami".
... oprócz zoo / safaripark jest schronisko, gdzie można się zatrzymać na noc ze swoimi psami.

Proszę podać mi opinie o tym, więc mam wiedzieć, czy należy zorganizować takie wydarzenie ... nieskrępowany jeszcze! do tej pory to tylko życzenie, aby sprawdzić, czy to ma żadnego zainteresowania?

W worlddogshow będzie 24.6.2010 (w CSW) wszystkie rasy 24.-27.6.2010 i chciałem zorganizować "jeść z wilkami" dzień przed (23.6.2010).

http://www.givskudzoo.dk/

Dzięki z góry i przepraszam za złe tłumaczenie.
Juniorwolf jest offline   Reply With Quote

Posting Rules