Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Specjalna wystawa (chyba) wilczakow???? - Svetla (CZ) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1109)

z Peronówki 15-09-2004 22:38

Quote:

Originally Posted by Ori
widzisz teraz jak to boli, jak Cie dotknie osobiscie

Ela, ja nie pisalam protestu, bo sie czulam dotknieta. Akurat sedziowanie tej pani sedziny znam doskonale. U niej Jolly jako mloda zawsze przegrywala. Ba. Ledwo sie lapala na ocene doskonala. :? I zobacz na co wyrosla? Czyz to nie najlepsze rokowanie dla Balroga? :twisted: :wink:

To, ze zloze protest obiecalam juz rok temu, gdy mieszaniec byl sedziowany na wystawie w Zbraslaviu. Teraz po prostu dotrzymalam slowa.... :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by Ori
na razie moze mala "akcja" rzuc mailem w klub czeski?

Poczekamy jeszcze na oficjalna odpowiedz. 02.10.2004 jest jeszcze spotkanie klubu. Potem bedziemy decydowac... 8)

Huan 15-09-2004 22:54

Quote:

Originally Posted by Ori
oj bedziemy protestowac jak bedzie klub w Polsce !!! :evil:

o... tego to chyba juz krzyzowki nie dozyja... umra biedactwa ze starosci... :twisted:

Ori 15-09-2004 22:56

Predzej ich wlasciciele , jak ich krew zaleje :twisted:
pieski niech sobie zyja, tylko mozna wysterylizowac :mrgreen:

Huan 15-09-2004 23:07

Quote:

Originally Posted by Ori
widzisz teraz jak to boli, jak Cie dotknie osobiscie

bez przesady... co roku jezdzimy na okolo 30 wystaw (w tym wszystkie klubowki i specjalki) i zwykle tam, gdzie jest bardzo duza konkurencja i nie zawsze stajemy na podium... nie problem przegrac z ladnym psem.. to nawet nie boli... my ta ocene bez problemy przezyjemy, bo wiemy co mamy, ale prawda jest taka, ze sa wlasciciele bardzo ladnych psow, ktorzy wierza sedziemu i temu, co on napisze w karcie ... jesli napisze tam bzdury, a jako wady wpisze zalety tego psa, to czesc z nich rzeczywiscie w to uwierzy i pomysli, ze tak brzydkiego psa wystawiac nie warto... pamietasz swoje slowa po przegranych, gdy zastanawialas sie nad zakonczeniem wystawiania? nie kazdy moze poradzic sie hodowcy, ktory powie mu co z taka ocena moze sobie zrobic ;)

Ori 15-09-2004 23:36

Mi tez nie chodzi o ocene
Gdybym miala nie wystawiac z powodu gorszych ocen to musialabym wcale nie jezdzic , bo na poczatku nie bylo rozowo..
Chodzi mi o to, ze wlasnie taka niesprawiedliwosc najbardziej boli, i wtedy reagujesz...jesli mozesz cos zrobic
Ja nic nie moge, musze liczyc na to ze Wy sie odezwiecie, bo z Wami juz ktos sie liczy,ale na to wsparcie to sie czeka i czeka.....

z Peronówki 16-09-2004 14:47

Sa juz fotki z tej slawnej wystawy....
2004.09.12 - Světlá nad Sázavou (CZ)

DanielZ 01-10-2004 19:14

Mam pytanie a co z protestem

z Peronówki 01-10-2004 20:30

Quote:

Originally Posted by DanielZ
Mam pytanie a co z protestem

Jak dotad zadnej odpowiedzi. Moze dostane cos jutro.... :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 05:45.