Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Chyba musze oddac psy do schroniska (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2377)

Ori 20-06-2005 21:47

To chyba troche za wczesnie zeby tak go zostawiac luzem... :roll:
ja bym jeszcze z pol roku minimum poczekala
najgorzej jak sie nauczy niszczyc :|

Gaga 20-06-2005 21:57

Wiesz Elu...niszczyc to on juz doskonale umie...tego akurat go uczyc nie musze :twisted: Sytuacja trafila nas niecoo z nagla , decyzja z dnai na dzien a ja jakos nie chce gnoja trzymac w klatce, w ktorej pies moze sie okrecic i polozyc...no miejmy litosc! nie bardzo mam teraz mozliwosc kupienia sporo wiekszej klatki- najwieksze dostepne sa tylko ciut wieksze od tej, ktora mamy...zreszta klatka miala byc czasowa...a ze czs przyszedl wczesniej niz myslelismy.... Poki zajmei sie tylko balaganem - niech tak bedzie...staramy sie usunac te rzeczy, ktore bylyby groznejsze dla niego i cenniejsze dla nas...

Widzialm w Lazne psy spedzajace caly dzien w klatkach ( glownei chyba niemieckie) i przyczepach...wyciagane najpierw odbywaly masaz lap..to nie dla mnie...

Ori 20-06-2005 22:04

Czyli jak zwykle rozbija sie o kase :(
Mozna zamowic super klatke z pretow stalowych, dowolnej wielkosci, widzialam taka u Kamy, jest naprawde wielka i ... ladna :o

z Peronówki 20-06-2005 22:47

Quote:

Originally Posted by Gaga
Dla tych. co to wpierali we mnie jakich to dobrych manier od Gigulca sie nauczy Cheitan przedstawiam obraz zastany po powrocie do domu...

Bure zerknely na fotki, zagwizdaly i oto ich opinia "Kurcze, taka imprezka, a nas tam nie bylo..." :twisted:

Ale chyba trzyba mu wybaczyc: mlody on i glupi.... A ja mam pytanie: mielil rzeczy, czy tylko wyciagal?

Gaga 21-06-2005 08:46

Quote:

Originally Posted by Ori
Czyli jak zwykle rozbija sie o kase :(
Mozna zamowic super klatke z pretow stalowych, dowolnej wielkosci, widzialam taka u Kamy, jest naprawde wielka i ... ladna :o

To adres i cene poprosze;) Kto wie? Moze sie przyda?? Ale wiedz, ze zanim sie Cheitan urodzil to szukalam, pytalam...ja doskonale wiem ze ludzie maja ale gdzie kupili to juz sie dowiedziec nie moge:( W sumie mozemy zrobic sami....

Quote:

Originally Posted by Margo
Bure zerknely na fotki, zagwizdaly i oto ich opinia "Kurcze, taka imprezka, a nas tam nie bylo..."

Jakby byly to nie tak by wygladalo mieszkanie :cheesy:
Swoja droga sama Giga potrafila kiedys bardziej nas zdenerwowac: mieszkalismy na 3 pietrze, Roman wraca z pracy , patzry w okno i widzi siedzcaa sobei w otwartym oknie Gige...wchodzi do domu a tu pilot na podlodze, telewizor gra, wieza gra...szklanka po pepsi na dywanie...obejrzany dokladnie album ze zdjeciami...tylko koledzy zdazyli wyjsc...bo niemozliwe zeby suka sam taka imprezke zrobila i tylko dla siebie :mrgreen:

Quote:

Originally Posted by Margo
A ja mam pytanie: mielil rzeczy, czy tylko wyciagal?

To zalezy: kabel od netu byl wyciagniety na 3 metry a pogryziony tylko w jednym miejscu: wiec bardziej wyciagniety niz pomielony:)
, gazety bardziej porozrzucane niz pogryzione, albumy ze zdjeciami i kaseta wideo - ponagryzane ale po rogach...i szczotka - przeznaczona psu na zmarnowanie: bardziej pogryziona niz wyciagnieta bo co prawda lezala na srodku przedpokoju ale byla juz bez trzonka
:twisted:

A istnieje jakas teoria ? Zalezna od proporcji pomiedzy wyciaganiem a mieleniem? :ehmmm

Ori 21-06-2005 10:40

Namiary ma Kama od Fany, moze do niej napisz, oni robili na zamowienie.
Widzialam tez u innych podobna klate i tez byla super!

Gaga 21-06-2005 20:08

Dzis mlody odwalil popisowke! Wczoraj to pewnie Giga narozrabiala bo dzis bylam w sziku...wszystko OK :shock: Chory??
Za to na spcerze od poczatku widac bylo ze ma kiepski dzien... przreciagal strune az przeciagnal :evil: Polowe spaceru spedzil na smyczy, obowiazkowo luznej, ja patrzylam na niego zlym wzrokiem a zagotowal mnie tak ze szkoda gadac...z tej zlosci usiadlam sobie na trawie i posiedzialam z kwadrans....na psach nei zrobilo to zadnego wrzenia...polozyly sie obok...to wstalam i poszlam do domu....

Rona 21-06-2005 21:23

Quote:

Originally Posted by Gaga
Dzis mlody odwalil popisowke! Wczoraj to pewnie Giga narozrabiala bo dzis bylam w sziku...wszystko OK :shock: Chory??

Przeprosiłaś go już? :wink: :cheesy:

Gaga 21-06-2005 22:09

tego pchlarza paskudnego?? W zyciu! Za to ze siedzialam taka zla..papierosy mi sie skonczyly wiec siedzialm i zialam z wscieklosci... do konca zycia ma przechlapane! o! :new_evil
A jutro za kare pozostawiam mu w katach pudelka po mleku i sokach z frolicami w srodku.....niech sobie porozrywa skunks wstretny! :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 19:21.