![]() |
Gratuluje wygranych!
:cheesy: :klatsch |
Ja za to gratuluję i wygranym i przegranym. :ylsuper :ylsuper
Znacie moje poglądy na wystawy: powinno być tyle kategorii, ile psów i wtedy wszystkie by wygrywały i byłoby sprawiedliwie! (jak z becikowym) :sooo_hapy Proponuję więc nowe hasło: "Puchar dla każdego wilczaka", albo "Wszystkie wilczaki na podium" :cheesy: :cheesy: |
Tak wracając do fotek, to gdyby ktoś miał fotki na których jest Dona to strasznie proszę o podesłanie, chciałabym mieć jakąś pamiątkę z tej wystawy. Z góry wielkie dzięki.
|
Jeszcze raz gratulacje wszystkim CzW!
Rona popieram :cheesy:! |
Gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy.
Niestety nie mogliśmy w niej uczestniczyć ale mamy nadzieję, że spotkamy się w Opolu. |
Cita:
|
A ja musze dopiero przejrzec co mam i w jakiej jakosci bo po powrocie z Katowic smignelam do Poznania i wrocilam dopiero wczoraj.....
Zla bylam na pogode, moglaby ta wiosna przywedrowac wczesniej do Katowic . Generalnie nie przepadam chyba za wystawami w takim kolchozie jak Torwar czy Spodek. Zdecydowanie wole imprezy plenerowe! Albo organizowane na odpowiednio duzym terenie, najlepiej z trawnikami. Wczoraj dokladnie obejrzalam sobie teren targow poznanskich, gdzie w listopadzie ma sie odbyc swiatowka. Jakos nie wyobrazam sobie tego!! Tam jest dwa metry kw trawnika w postaci ostrej skarpy!! Kto wiec wpadl na idiotyczny pomysl robienia tam tak waznej wystawy??? Oj bedzie ciekawie..... :evil: Na razie rozpoczyna sie jednak sezon wiosenny i wystawy beda w plenerze;) Ale pojawia nam sie nowy problem...Cheitan juz nie koniecznie jest traktowany jak szczenior i niektore psy nie chca imiec z nim nic do czynienia, a on tego nie przyjmuje do wiadomosci....i kurcza nam sie mozliwosci luznych spotkan w szerszym gronie ....chlip...chlip.... A za Katowice gratulujemy i dziekujemy za spotkanie na zywo ( choc czasem w przelocie) |
Cita:
Cita:
Cita:
Cita:
Cita:
Cita:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...e/DSCF0225.JPG |
Gratulacje dla wszystkich, zwycięzców i innych pokazujących się psiaków.
Bardzo żałuję, że nie dałam rady podejść i nawet na chwilę rzucić okiem na ocenę wilczaków. Ale następna wystawa już wkrótce.... |
Todas las horas son GMT +2. La hora es 03:30 PM. |
.
(c) Wolfdog.org