Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Katowice - 26.03.2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3406)

Narvana 28-Mar-2006 11:02 AM

Gratuluje wygranych!
:cheesy: :klatsch

Rona 28-Mar-2006 12:50 PM

Ja za to gratuluję i wygranym i przegranym. :ylsuper :ylsuper

Znacie moje poglądy na wystawy: powinno być tyle kategorii, ile psów i wtedy wszystkie by wygrywały i byłoby sprawiedliwie! (jak z becikowym) :sooo_hapy

Proponuję więc nowe hasło: "Puchar dla każdego wilczaka", albo "Wszystkie wilczaki na podium" :cheesy: :cheesy:

Galicja 28-Mar-2006 02:36 PM

Tak wracając do fotek, to gdyby ktoś miał fotki na których jest Dona to strasznie proszę o podesłanie, chciałabym mieć jakąś pamiątkę z tej wystawy. Z góry wielkie dzięki.

Agnieszka 28-Mar-2006 09:07 PM

Jeszcze raz gratulacje wszystkim CzW!

Rona popieram :cheesy:!

Zdzisław 28-Mar-2006 11:18 PM

Gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy.
Niestety nie mogliśmy w niej uczestniczyć ale mamy nadzieję,
że spotkamy się w Opolu.

Joanna 29-Mar-2006 08:25 AM

Cita:

Originalmente publicado por magdalena
Tak wracając do fotek, to gdyby ktoś miał fotki na których jest Dona to strasznie proszę o podesłanie, chciałabym mieć jakąś pamiątkę z tej wystawy. Z góry wielkie dzięki.

Magdo, Ja na pewno mam kilka Waszych fotek. Zapraszam za jakiś czas (może ze 2 dni) do galerii Dewi :D Gdybyś potrzebowała "dużych", daj znać, wtedy będę słać pojedyńczo :mrgreen:

Gaga 29-Mar-2006 12:05 PM

A ja musze dopiero przejrzec co mam i w jakiej jakosci bo po powrocie z Katowic smignelam do Poznania i wrocilam dopiero wczoraj.....
Zla bylam na pogode, moglaby ta wiosna przywedrowac wczesniej do Katowic .
Generalnie nie przepadam chyba za wystawami w takim kolchozie jak Torwar czy Spodek. Zdecydowanie wole imprezy plenerowe! Albo organizowane na odpowiednio duzym terenie, najlepiej z trawnikami.
Wczoraj dokladnie obejrzalam sobie teren targow poznanskich, gdzie w listopadzie ma sie odbyc swiatowka. Jakos nie wyobrazam sobie tego!! Tam jest dwa metry kw trawnika w postaci ostrej skarpy!! Kto wiec wpadl na idiotyczny pomysl robienia tam tak waznej wystawy??? Oj bedzie ciekawie..... :evil:
Na razie rozpoczyna sie jednak sezon wiosenny i wystawy beda w plenerze;) Ale pojawia nam sie nowy problem...Cheitan juz nie koniecznie jest traktowany jak szczenior i niektore psy nie chca imiec z nim nic do czynienia, a on tego nie przyjmuje do wiadomosci....i kurcza nam sie mozliwosci luznych spotkan w szerszym gronie ....chlip...chlip....

A za Katowice gratulujemy i dziekujemy za spotkanie na zywo ( choc czasem w przelocie)

z Peronówki 29-Mar-2006 03:43 PM

Cita:

Originalmente publicado por konek
Fotki są rewelacyjne ale raczej dzięki obiektom fotografowanym, chociaż przy tak ruchliwym gronie fotograf musiał wykazać się niezłym refleksem.

To fakt... :) Szkoda tylko, ze nie bylo slonca, bo byla masa akcji idealnej do pozniejszej publikacji... :)

Cita:

Originalmente publicado por konek
Aż żałuję że nie zabrałam do Katowic Eresh :banghead

Tzn zalowac moze Eresh - bo wyszalalaby sie na maksa... :mrgreen: Ale dla ludzi pogoda byla mniej laskawa 8) - do domu jechalam bez butow - suszyly sie w aucie :D

Cita:

Originalmente publicado por magdalena
Tak wracając do fotek, to gdyby ktoś miał fotki na których jest Dona to strasznie proszę o podesłanie, chciałabym mieć jakąś pamiątkę z tej wystawy.

Mamy kilka ladnych ujec Dony - wieczorem rzuce Wam na priva... :)

Cita:

Originalmente publicado por Zdzichu
Niestety nie mogliśmy w niej uczestniczyć ale mamy nadzieję, że spotkamy się w Opolu.

Tym razem sie udalo - w Opolu bedziemy na 100% i to wieksza banda... :D

Cita:

Originalmente publicado por Gaga
Wczoraj dokladnie obejrzalam sobie teren targow poznanskich, gdzie w listopadzie ma sie odbyc swiatowka. Jakos nie wyobrazam sobie tego!! Tam jest dwa metry kw trawnika w postaci ostrej skarpy!! Kto wiec wpadl na idiotyczny pomysl robienia tam tak waznej wystawy??? Oj bedzie ciekawie..... :evil:

Wiekszosc swiatowek jest w takich miejscach. I nawet to sobie chwala, bo pudrowane psy nie moga biegac po trawie... To zabawy dla prostakow.... :wink: :D A dla CzW to obojetne - szalec moga nawet na betonie... ;)

Cita:

Originalmente publicado por Gaga
Cheitan juz nie koniecznie jest traktowany jak szczenior i niektore psy nie chca imiec z nim nic do czynienia, a on tego nie przyjmuje do wiadomosci....i kurcza nam sie mozliwosci luznych spotkan w szerszym gronie ....chlip...chlip....

No fakt - ale nadal to skurczone stado jest calkiem spore.... :mrgreen:

http://www.zperonowki.com/pics/galle...e/DSCF0225.JPG

bc 30-Mar-2006 12:45 AM

Gratulacje dla wszystkich, zwycięzców i innych pokazujących się psiaków.

Bardzo żałuję, że nie dałam rady podejść i nawet na chwilę rzucić okiem na ocenę wilczaków. Ale następna wystawa już wkrótce....

Todas las horas son GMT +2. La hora es 03:30 PM.

.
(c) Wolfdog.org