![]() |
Dzięki wszystkim. Teraz dla Ish byla odpowiednia pogoda i nie hala ;)
Przemek sędziowal na klubowce Leon Jancik, nie Nemec. I te wyniki z krajówki tez mozesz dodać, wszystkie suki w młodzieży doskonale. Sędziowała Olga Dolejsova. |
Wielkie gratulacje dla zwycięzców :klatsch:klatsch:klatscha nam nie było dane dotrzeć a tak bardzo chcieliśmy ale cóz siła wyższa zdecydowała - widocznie tak miało być -no ale za rok ... mam nadzieję że damy radę :lol: a teraz czekamy na fotki z wystaw i te ze spotkania :lol:jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich (szczególnie dla rodzeństwa Zorana i Tajgi)
|
Margo, czy moglabys poprawic blad w wynikach? http://wolfdog.org/pol/shows/2804.html Bo tam nie bylo Kalaratri tylko Kala Radov dvor....
|
My też bardzo dziękujemy za spotkanie fajnie było Was znowu zobaczyć :) Shaluce dziękuję za gościnę i namówienie mnie na przedłużenie weekendu :lol:. Zwycięzcom już gratulowałam ale powtórzę-GRATULACJE :happy
mam też parę przemyśleń po tym weekendzie: 1. dołączam do zestawu wystawowo/zawodowego piżamę i szczoteczkę do zębów 8) 2. nie mieszam cytrynówki (pysznej zresztą) z Reds'em :rolleyes: |
Quote:
Co do mieszania to nie był dobry pomysł. Zresztą cytrynówka jeszcze została i moze ( jak wytrzyma ) do Wilna pojedzie. :lol: |
suuuper :)
tak dokladnej do do srodku lasu nie daleko od Kowna - tam bedzie spotkanie - super krajobraz :) a ja to zawsze proboje zmniejszic ilosc zeczy i ostatnio juz wszystko zmiescilo sie do plecaka :) i namiot juz mam :) (to juz z tego namiotu caly kawal wysedl :) :rock_3) |
Quote:
Ale zaryzykuje. :lol: |
Quote:
no co ty :rock_3 najwaznejsza jest zabawa :) |
Quote:
Muszę sprawdzić chyba czy cytrynówka się nie psuje. :lol: |
Zdjecia z klubowki wlasnie sie wgrywaja - beda za jakas godzinke :)
Moze pozniej podpisze, ale teraz padam :P Milego ogladania: http://www.wilczyomen.pl/galeria/mai...2_itemId=64747 |
Mimo brzydkiej pogody zdjęcia piękne Krzyś sprawdził się w roli paparazzi
Dziękuje ślicznie za zdjęcia pozwoliłam sobie pokraść trochę :) |
All times are GMT +2. The time now is 19:48. |