![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wiem, z etemat spozniony, ale lepsze to niż nic. My już dziś rozpoczęliśmy spotkanie grillowaniem i cytrynoweczką, mimo, ze ilosciowo nie umywa się to do Późnowego spotkania, bylo( welug mnie przynajmniej) calkiem, calkiem, kameralne spotkania teeez maja swoj urok
![]() ![]() ![]() Do zobaczenia na wystawie i jak cos to zapraszam www.dresso.pl Tu sie spotkanie odbywa, a to moj nr : 602151557 Jutro planowanny spacer nad rzeke i podklasztorze, oczywiscie jesli pogoda nam dopisze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
wszystkie ktore maja mozliwosc pojiechac do Shaluki niech jada- bylam przed rok i bardzo spodobalo sie ten spacerek pod klastorem bylo cudno
![]() reszta tez ![]() dobrej zabawy i czekam na wyniki z wystawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Wyniki z dzisiejszej wystawy:
*Panowie młodzież: Czambor - o. doskonala, 1lokata,zw. mł, best junior,1 bis junior Pośrednia: Ali - o. dosk., 1 lokata, CWC, NDPwR Weterani: Clif - o. dosk., 1 lokata, Najlepszy weteran *Panie Szczeniaki: K-lee - o. wybitnie obiecujaca, 1 lokata, najlepsze szczenie, 3 BIS szczeniąt Kala - o. wybitnie obiecujaca, 2 lokata (ale i tak dzis jestem z niej baaardzo dumna ![]() Młodziez: Enfys - o. doskonala, 1 lokata, Zw. Mł. Mallory - o.dosk., 2 lokata Crest - o. ? , 3 lokata Cintra - o. ? , 4 lokata Cora - o. ? , 5 lokata (najprawdopodobniej wszystkie dosk. ale nie am pewnosci wiec nie chce wprowadzac w blad) Otwarta: Ishtar - o. dosk., 1 lokata, CWC, NDSwR, BOB April - o. dosk. , 2 lokata Championów: Belit - o. dosk. , 1 lokata, CWC A teraz padam, po grillu i weselu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
dzieki
![]() a weselu - kto z kim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Klubowa
Psy: Młodzież: Czambor - o. dosk., Zw. Mł. , Mł. Zw. Klubu, 2 BIS Junior Pośrednia Ali - o.dosk. CWC, lokata 1, NDPwR, Zw. Klubu Ilmarinien - o. dosk. , lokata 2 Jabberwock - o. dosk., lokata 3 Użytkowa: Amber - o. dosk., CWC, lokata 1 Championów: Eury - o. dosk., CWC, lokata 1 Weteranów: Clif - o. dosk., CWC, lokata 1 Suki: Szczenięta: Anarchia - o. wybitnie obiecująca, lokata 1, Najlepsze szczenię Kala - o. wybitnie obiecujaca, lokata 2 K-lee - o. wybitnie obiecujaca, lokata 3 Młodzież: Mallory - o. doskonala, lok. 1, Zw. Mł. Klubu Enfys - o. dosk., lok.2 Crest - o. dosk., lok. 3 Magri - o. b. dobra Cora - o. b. dobra Adane - o. b. dobra Cintra - o. dobra Pośrednia: Jadiel - o. dosk., lokata 1, CWC Otwata: Ishtar - o. dosk., lokata 1, CWC, NDSwR, Zwyciesca Klubu, BOB Gwaihir - o. dosk., lok. 2 Championów: Beti - o. dosk., lok 1, CWC Belit - o. dosk., lok. 2 A teraz spod kołdry nosa nie wyściubiam. Ogolnie, wystawa jak najbardziej udana. Jestem strasznie dumna z moich suczysk, obie byly naprawde kochane ( nie liczac oczywiscie burczenia i wogole Ish, ech zaczyna sie cieczkowanie i bycie damulką niedotykalska ![]() Sedzia byl bardzo skrupulatny i zwracal bardzo duza uwage rowniez na ruch, zachowanie i wystawianie psa, potrafil teraz wyraznie zaznaczyc ich wady i zalety ( jak np. u Kalki ciemne oko, ladna glowe i srebrny kolorek ![]() Mam nadzieje, ze w przyszlym roku bedzie lepsza pogoda i mniej chaosu wsrod pomocnikow ![]() Jefta - wieeeeeelkie dzięki za pomoc z suczyskami i wszystkim pozostałym rownież. Dzięki wogole za swietne spotkanie, mozliwosc pogadania i wogole. W przyszłym roku replay ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Za bledy przepraszam - to ze zmeczenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jeszcze raz wielki ukłon dla zwycięzców
![]() A do Ciebie Grzesiek dwa dni podrząd nie uważasz że lekko przesadziłeś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Było sympatycznie i miło was wszystkich znowu zobaczyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ewa od Kalinki czekam na zdjęcia Czambora na pudle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Gratulujemy !! Strasznie nam żal, że nie mogliśmy być ale za to liczymy na dużo fotek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Aaaaaaaa dla synka dodatkowe gratki bo dziś spełnił wszystkie warunki aby zostać reproduktorem!! Ach te dzieci.. szybko rosną
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
dolaczam sie ![]() ![]() ![]() (ostatnio sama nie wiem co ma gdzie ma i podobne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Ma, ma...w planach
![]() ![]() Czekamy więc Daiva z niecierpliwościa obie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilczy Duch
|
![]()
A i zapomnialabym:
Najlepsza hodowla z Peronowki - I miejsce Wilk z Polskiego Dworu - II miejsce |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo żałuje, że nie mogłam przyjechac. Ale gratuluje wszystkim, Czamborowi i oczywiście Ishtar za wspaniałe wyniki. Brawo! Szalejecie dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ja w imieniu Czambora dziekuje za zyczenia. Tak własciwie to sam w to nie wierze, ale on miał naprawde swój weekend. Mam trzy piękne puchary i wczoraj na bisach ta I lokata była dla mnie zupełnym zaskoczeniem. Stałem i szukałem tego co wygrał i wreszcie dotarło to do mnie że zostałem sam i to Czambor jest na I miejscu, Chciałem podziekować szaluce za naprawdę super przyjecie. Te ostatnie dwa wieczory przy grilu i cytrynówce były super. Oczywiście ja również gratuluje wszystkim pozostałym zwyciezcą jak i z soboty i niedzieli. Jestem wykończony i padam, a właśnie transport dostarczył mnie do domu. Właściwie jak pechowo się dla mnie i Czambora zaczoł ten weekend to równie wspaniale sie skończył. całusy dla K-lee od Czamborka bo mu tak jakoś smutno i cały czas się rozgląda. :* Pozdrawiam i dziękuje wszystkim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Licho nie śpi...
|
![]()
I my też już w domu. Fajnie było znów wszystkich zobaczyć
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
K-Lee Family
|
![]()
Zdjęcia prześlę jak tylko się ogarnę
![]() ![]() Również bardzo dziękuję gospodyni za takie miłe 2 wieczory ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
To ja juz rezerwuje miejsce przy grilu jak się nic nie zmieni.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wilczy Duch
|
![]()
Grzesiu tylko o to ze gospodarzy bedzie dwoch: Ja i Tymus oraz więcej atrakcji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Loguje sie na wolfdogu - a tu takie REWELACJE!!!!
BRAWO!! GRATULACJE!!!! Dla wszystkich!!!!! Shaluka - Ishtar idzie jak burza!!! ![]() ![]() Evikzegar - Czambor podbija wszystkich serca i nie tylko..... ![]()
![]() |
|
|