Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Poznej (PL) - 03-05.09.2004 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1073)

Sebastian 06-09-2004 21:58

Oczywiście i my dołączamy się do podziękowań za atmosferkę :blowingup , bonitację, przepyszne żarełko :cake :ffod , za "lożę szyderców :stupido " i oczywiście gratulujemy wszystkim wyników bonitacji i wystawy :thumbs :ylsuper :beerchug2 .

Pe jedynki z Kaszub :oops:
P.s. Ach Czeneka narzeka, że nie było obiecanego coursingu, a ona tak bardzo czekała :heul

Agnieszka 06-09-2004 22:31

Gratulacjie Wszystkim P1 :)
Niestety, tym razem znów nie udalo nam sie przyjechac, czego bardzo zaluje, ale w domu zaistniala taka sytuacja, ze eh..

romejo 07-09-2004 10:39

No i ja sie dolacze. Dzieki za fajowa zabawe browarki i tony grila. No i oczywiscie P1 .
Pozdrawiam i czekamy z szamanem na kolejny rok.
Narka

Pavel 07-09-2004 10:54

Quote:

Originally Posted by Sebastian
P.s. Ach Czeneka narzeka, że nie było obiecanego coursingu, a ona tak bardzo czekała :heul

Ja wiem, ja wiem ... prosze nie zabijajcie mnie :gunsfiring :saeek . Program byl na jednej stronie i realita na drugiej. To, ze na bonitacji i zlot mlodych bede 30 psow nikt nieoczekiwal. I ja myszle, ze lepsze bylo prowierzyc nasze psy w zawodach nez w coursingu. To, ze czeweczko ma talentu dla polowania nie potrzebne testowac :cheesy: . Wczoraj byla w Poznej debata o nastepnym spotkaniu i napewno zorganizujeme czas tak, aby byl i coursing. Tego mozem obiecac. :thumbs

z Peronówki 07-09-2004 11:49

Wreszcie odespalismy poprzedni weekend :mrgreen:
Dzis konczymy sprzatanie, ale niestety z fotkami trzeba jeszcze poczekac, bo pojutrze znow spadamy, by w sobote poogladac sobie zawody CzW w Svetlej (CZ), a w niedziele oczywiscie specjalna wystawa CzW... :cheesy:

Co do spotkania, to rzeczywiscie rekordy padaly w kazdej dziedzinie: ilosci psow na bonitacji, zawodach i .... w ilosci wypitego piwa... :wink:

Na terenie przebywalo kolo (? kto by je zliczyl) 40 psow, ale ani jednego pogryzienia i mimo, ze wiele biegalo bez smyczy po podworku caly bilans strat to dwie male zlamane galazki drzewek. I kto mowi, ze wilczaki potrafia tylko demolowac.. 8) Reszta szczegolow zostanie opisana w oddzielnym artykule...

A ja chcialabym podziekowac dziewczynom za pomoc w kuchni i mezczyzna za pomoc przy barku i ustawianiu sprzetu (czasem tez na odwrot :D ). Bez Waszej pomocy spotkanie to po prostu nie byloby mozliwe. :Rose

Ori 07-09-2004 11:57

A co z uciekinierem? znalazl sie?

Huan 07-09-2004 12:02

Quote:

Originally Posted by Ori
A co z uciekinierem? znalazl sie?

Uciekinier spacerowal po wiosce. Podobno poszedl do sasiadki na podworka, a ta go pogonila. No to poszedl na przystanek autobusowy i czekal na nastepny bus do Francji ;). Phillipe zlapal Eliske tam okolo 10:30

z Peronówki 07-09-2004 12:12

Re: Po spotkaniu w Późnej

Quote:

Originally Posted by DanielZ
P1 , P1 górą

My jeszcze dokladamy dwa psy - Wieworke (Alistair) i Balroga. Byly na przegladzie mlodych i dostaly najwyzsza ocene z mozliwych: "wybitnie obiecujaca" i wspaniale opisy (na svodzie zamiast kodu dostaje sie na Slowacji profesjonalny opis psa).

Czyli po bonitacji mamy w Polsce 5 P1-ynek wiecej. Dla suk to kwestia samozadowolenia i potwierdzenia jakosci suki, ale psom otwarlo to droge do krycia suk w Czechach i na Slowacji (teraz tylko trzeba skompletowac wyniki przeswietlenia na HD :D ) Trzeba przyznac, ze psiaki spisaly sie swietnie, bo bez problemu dawaly sie mierzyc i nie trzeba bylo meczyc sie przez godzine, zanim czlowiek bedzie znal wysokosc w klebie... :evil:

GRATULACJIE!!!! :fingers1

Gaga 07-09-2004 12:22

Quote:

Originally Posted by Margo
, ale niestety z fotkami trzeba jeszcze poczekac, bo pojutrze znow spadamy, by w sobote poogladac sobie zawody CzW w Svetlej (CZ), a w niedziele oczywiscie specjalna wystawa CzW... :cheesy:

Nieeeeeeeeeeeeeeeeee ...nie wytrzymam :nervous
nie moge sie ciagle doczekac jak wyglada rodzenstwo Balroga i inne "Wasze" psiaki ...a tu ciagle nic :heul
Wrzuccie bodaj na maila czy co....
Jak sie nei doczekam to moge umrzec i bedziecie mieli mnie na SUMIENIU :Help_2
pozdrawiam
roztrzesiona Gaga

Huan 07-09-2004 13:25

Quote:

Originally Posted by Gagazpracy;)
nie moge sie ciagle doczekac jak wyglada rodzenstwo Balroga i inne "Wasze" psiaki ...a tu ciagle nic :heul
Wrzuccie bodaj na maila czy co....

Z przykroscia musze napisac, ze raczej sie nie doczekasz, bo w takim zamieszaniu nie mielismy czasu, aby robic fotki pojedynczym psom... robilem fotki glownie sytuacyjne i to tez tylko w przerwach miedzy bieganiem i zalatwianiem wszystkiego (dogodzic takiej "malej" grupce ludzi nie bylo latwo :) )... ale fotki robil tez Phillipe i Irek .... wiec jakas szansa jest... my zrobilismy jakies 150 fotek, a z tego moze 1/3 nada sie do publikacji

Ori 07-09-2004 15:38

A wogole to daliscie niezla plame :evil: nikomu nie powiedzieliscie ze jest Banshee domyslilismy sie dopiero na wystawie!(juz nie wspomne nawet o przedstawieniu)
czy to bylo z premedytacja? :wink:
tak wiec zdjec Banshee tez nie mam , a szkoda, moglam zrobic, nie wiem nawet dobrze jak wyglada :(

z Peronówki 07-09-2004 16:35

Quote:

Originally Posted by Ori
A wogole to daliscie niezla plame :evil: nikomu nie powiedzieliscie ze jest Banshee domyslilismy sie dopiero na wystawie!(juz nie wspomne nawet o przedstawieniu)
czy to bylo z premedytacja?

Ela, my nawet nie porobilismy fotek psow z naszej hodowli, a co dopiero gadac o oficjalnym przedstawianiu. :?

Co do Banshee to trudno bylo jej nie zauwazyc :mrgreen:, bo robila przeglad mlodych i darlismy sie, ze ma podejsc do oceny. To samo przed testem charakteru - sprawdzali jej reakcje na strzal i na swoja kolejke czekali obok Ciebie. Wywolywalismy ja na glos... No i jeszcze odczytywanie wynikow... Co tu duzo gadac - nie sadzilam, ze trzeba ich przedstawiac, skoro jej imie padalo na spotkaniu wiele razy... :cheesy:

Gaga 07-09-2004 20:07

Quote:

Originally Posted by Przemek
Z przykroscia musze napisac, ze raczej sie nie doczekasz, bo w takim zamieszaniu nie mielismy czasu, aby robic fotki pojedynczym psom... robilem fotki glownie sytuacyjne i to tez tylko w przerwach miedzy bieganiem i zalatwianiem wszystkiego (dogodzic takiej "malej" grupce ludzi nie bylo latwo :) )... ale fotki robil tez Phillipe i Irek .... wiec jakas szansa jest... my zrobilismy jakies 150 fotek, a z tego moze 1/3 nada sie do publikacji

150? I mowisz ze nic nie ma? ??? Dobra - jak sobie chcesz -ja powiedzialam - ide sie obwiecis i bede Was straszyc :evil: sami chcieliscie....
Gaga

Gaga 07-09-2004 20:51

Ale przynajmniej jest nowa fota Banshee w wynikac wystawy ......albo gratulacje dla fotografa albo ona jest piekna suka :wink:
Gaga

romejo 07-09-2004 21:53

Ja mam z 300 zdjec a z racji ze nie rozpoznaje poszczegolnych psiakow nawet czasami moj mi sie myli wiec robilem fote wlasciciela z psem i samego psa. Wiele zdjec jest do wywalki ale troche nawet niczego sobie szczegolnie pinki i jej kawalera oraz troche psow z samego spotkania
Jesli serwer moj pomiesci to wszystko to jutro wstawie jesli nie to pogadam z Przemkiem i napewno udostepnie troche przestrzeni u siebie
Ale jutro podam linki do fotek jednak nie liczcie na opisy zdjec
Narka i jeszcze raz dziekuje za zaje.... zabawe
To mowilem ja wlasciciel P1!

z Peronówki 07-09-2004 21:56

Quote:

Originally Posted by Gaga
Ale przynajmniej jest nowa fota Banshee w wynikac wystawy

...ta fotka to dzieki ludziom z Niemiec. Choc oni zrobili fotke naszego psa, bo nie byloby zadnej.... ;)

z Peronówki 07-09-2004 21:59

Quote:

Originally Posted by romejo
Ja mam z 300 zdjec

Uffff..... Widze, ze znalazla sie choc jedna przytomna osoba... ;) Bo co do nas, to nie sprawdzilo sie, ze czlowiek uczy sie na bledach, bo przed rokiem bylo to samo.

Quote:

Originally Posted by romejo
Ale jutro podam linki do fotek jednak nie liczcie na opisy zdjec

O to sie nie martw - starczy kawalek ucha (ew. ogona) i jakos dopasujemy do niego opis... :mrgreen:

Yule 07-09-2004 22:55

I my chemy Wam bardzo podziękować za wspaniałą amomosferę, gościnność, pyszną strawę i wogóle za możliwość uczestnictwa :)
Mamy nadzieję, ze w przyszłym roku pojawimy się u Was jako właściciele kolejnego członka Watahy! ;)
Pozdrawiamy
Julia&Adrian

p.s. Dzięki spotkaniu w Peronówce, przekonaliśmy się, że Honada Accord zdecydowanie NIE jest odpowiednim miejscem na "nocleg"... :>

Pavel 08-09-2004 08:26

Pierwsze fotki sa juz w galerii. Tylko niektore nie moge identyfykowac. Moze niekto pomoc ?

Natalya 08-09-2004 10:05

http://www.wolfdog.org/eng/gallery/pic21278.html
To je můj Brian :D

All times are GMT +2. The time now is 14:45.