Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wielka Wilczakowa Majówka - 30.04.-03.05.2004 Łódź (PL) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=487)

Ori 20-04-2004 23:23

A na wschodzie nie ma juz nic, wiec drogi nie trzeba :wink:

Napisz lepiej co zabrac (oprocz psow) !

Huan 27-04-2004 16:56

Gdyby kogos interesowala mapka, gdzie dokladnie znajduje sie miejsce spotkania, to tutaj mozna sobie ja zrzucic:
http://dl.wolfdog.org/download/lodz.jpg

z Peronówki 29-04-2004 19:57

To juz w ten weekend.

Wiec ostatnie sprawy:
- nie zapomnijcie o spiworach/namiotach/i poduszkach
- nie zapomnijcie o psach: czesc pewnie bedzie biegac, ale dla tych co pozostana na uwiezi wezcie jakis dlugi lancuch/smycz
- skladka na osobe wyszla 18 ZL
- choc oczywiscie wszystkie popisy kulinarne sa mile widziane
- to samo dotyczy trunkow... ;)))

Oczywiscie mile widziane sa tez osoby nie posiadajace wilczaka, ale zainteresowane ta rasa. Jesli chca sie przylaczyc, to niech skontaktuja sie z nami na wystawie w sobote (na lodzkim stadionie Startu), lub potem niech przyjada bezposrednio do Daniela (opis w jednym ze wczesniejszych postow). W razie czego podaje nasze numery telefonow: 0601 812184 (Margo) i 0601 053941 (Przemek) i 0507 075391 (Daniel)

Sebastian 04-05-2004 20:09

Nie wiem czy jakaś tragedia sie wydarzyła? Czy tak mocno wszyscy zabalowali, że nawet telefonicznie nikt nie melduje? No tak, :cry: my koniec Polski jak zwykle na końcu sie dowiadujemy. :oops: Tak czy tak chcielibyśmy wiedzieć bo się denerwujemy...

Ori 04-05-2004 23:10

Tragedia byla tylko taka, ze juz sie skonczylo :wink:

Peronowka nic nie pisze, bo caly tydzien beda balowac w Lodzi, a na koniec wyjazd do Czech w niedziele .

Wszystko sie super odbylo, byly wilczaki az z Holandii, niestety nie dotarl Anubis z Francji :cry:
Daniel zrobil swietne spotkanie w fajnym miejscu pod Lodzia. Naszykowal wielkie gary jedzenia (pewnie mu jeszcze zostalo) i mase roznych pieskow do towarzystwa :)
zobaczycie sami na zdjeciach ( za pare miesiecy , jak sie uda :wink: )
Bylo mase atrakcji: walki psow, kasowanie mopsa itp zwykle wilczakowe zabawy :cheesy:
postaram sie w tygodniu cos o tym napisac wiecej

Daniel DZIEKI za super odpoczynek i mile towarzystwo !!!

Na wystawach krolowala Belka, ktora rozkwita po kryciu :)

Amber jak zwykle myslal tylko o jednym, ale mimo tego przeszedl pozytywnie psycho test organizowany w Lodzi ( takze Jolly i Pinki)

Jest mase zdjec, wiec pozostaje Wam tylko czekac :mrgreen:

z Peronówki 10-05-2004 22:53

Wreszcie i my dotarlismy do domu. Stopniowo postaramy sie dodawac fotki - a jest ich maaasaaa... :) Do powie wszystko o klimacie spotkania lepiej niz slowa... :mrgreen: Choc i artykul sie szykuje - na ochotnika zglosila sie Ela, ale jesli ktos jeszcze chce cos dodac, to prosze o kontakt... :)

DanielZ 11-05-2004 22:36

Dzieki wszystkim za przybycie bylo sooper :beer
a ci ktorzy nie przybyli niech żałuja.

Ori 12-05-2004 23:27

Artykul juz jest, trzeba go tylko wklepac :roll:
Ale piszcie tez, bo ja nie mam talentu, wiec bedzie tylko relacja.. :oops:

z Peronówki 12-05-2004 23:55

Quote:

Originally Posted by Ori
Artykul juz jest, trzeba go tylko wklepac :roll:
Ale piszcie tez, bo ja nie mam talentu, wiec bedzie tylko relacja.. :oops:

No, poematow nikt nie wymaga... :mrgreen: Oczywiscie milo bedzie, gdy jeszcze ktos sie dopisze, bo z pisaniem artykulow przez wiecej niz jedna osobe o danym spotkaniu eksperymentowal Pavel i wedlug mnie dobrze to wychodzi: kazdy wylapie cos innego i kazdy cos innego pisze. I mamy potem pelen obraz... 8)

Margo 24-05-2004 11:13

Chcialabym oficjalnie poinformowac, ze fotki sa juz w galerii, a nawet w trzech:
*** Spotkania - 2004.05.01-02 - Łódź (PL)
*** Sport - 2004.05.02 Łódź (PL) - Bieg na orientacje
*** Wystawy - 2004.05.01 - Łódź (PL)

Niestety, to jedynie czesc zdjec, ktore zrobilismy, ale tematyka serwera naklada pewne ograniczenia i nie dalo sie wrzucic zdjec psow NON-CzW... :wink:

Ori 24-05-2004 13:30

A mialo być milion zdjec mopsa !!!
Bez tego nie ma kilmatu spotkania! Ani tej roznokolorowej zgraji na podworku :evil:
A gdzie male coliaki???
Tylko 50 zdjec, mialo byc 500!!!
a gdzie zdjecia od Beowulfow???
pozdrawiam
zrozpaczona Ela

z Peronówki 24-05-2004 14:27

Quote:

Originally Posted by Ori
A mialo być milion zdjec mopsa !!!

I jest, ale solo, wiec nie da rady ich wrzucic na serwer o wilczakach...

Quote:

Originally Posted by Ori
Bez tego nie ma kilmatu spotkania! Ani tej roznokolorowej zgraji na podworku :evil:

Ano nie ma... Zdjecia robily 3 osoby (naszym aparatem) + jeszcze Beowulfy + Mijke, ale jest tylko to co widac...narazie.

Quote:

Originally Posted by Ori
A gdzie male coliaki???

Male tez maja fotki tylko swoje (tzn na zdjeciach nie ma wilczakow), wiec predzej wyladuja na Dog-O-Manii niz tutaj... :(

Quote:

Originally Posted by Ori
Tylko 50 zdjec, mialo byc 500!!!

A malo jest... ;)

Quote:

Originally Posted by Ori
a gdzie zdjecia od Beowulfow???

No wlasnie, gdzie? ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:08.