Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wielka Wilczakowa Majówka - 30.04.-03.05.2004 Łódź (PL) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=487)

z Peronówki 09-12-2003 17:19

Wielka Wilczakowa Majówka - 30.04.-03.05.2004 Łódź (PL)

Podstawowe sprawy sa juz ustalone - organizatorzy musza tylko zamowic dobra pogode. :D
Przyjazd jest w piatek, w sobote mamy wystawe (sedziuje Mariola Semik). Kto jeszcze lodzkiej wystawy nie zna, to polecam - to raczej duzy festyn. Na sobote wieczor (po zmroku) zaplanowano bieg szlakiem starych cmentarzysk i grodzisk. 8) OK, to dla chetnych :wink:

Niedziele mamy dla siebie. W poniedzialek zaleznie od ustalen, ale w "pobliskiej" Bydgoszczy jest krajowka. Tez warta odwiedzenia... :)

Jednak prawdziwe szczegoly opisze nam jednak Braterstwo Wilczakow... :mrgreen:

DanielZ 09-12-2003 17:28

Informacje na temat zlotu juz niedlugo 8) .Powiem jedno warto bedzie przyjechac a wczesniej zglosic psa , dla kazdego znajdzie sie cos milego. :D

Ori 10-12-2003 02:23

A beda jakies Panienki dla Amberka? :oops:

DanielZ 11-12-2003 23:32

Wystawa Majowa w Łodzi 1-2 Maja 2004
Dla Najlepszego psa i suki , Zwyciężcy rasy bedą ufundowane pamiątkowe puchary oraz nietylko dla tych wyżej wymienionych zresztą przyjedziecie zobaczycie :D

Sobota 1-Maja
1 grupa FCI
Mariola Semik -Polska

Opłaty za uczestnictwo
Za pierwszego psa ...........85PLN
Za każdego następnego psa ...75PLN
Za psa w klasie szczeniąt ...35PLN
Para Hodowlana ..............40PLN
Grupa Hodowlana..............35PLN

Wystawcy zagraniczni(za każdego psa)..-40Euro
-klasa szczeniat.......................20Euro
-Grupa Hodowlana.......................10Euro
-Para Hodowlana........................10Euro

Za psa w klasie Weteranów i psy ras polskich
za wyjątkiem PON-ów ................Bezpłatnie

Podczas trwania Wystawy będą odbywały się:
-egzamin PT........................60PLN
-testy psychiczne .................20PLN

Opłata na wystawie wcześniej zgłoszonego psa 150PLN
dla wystawców zagranicznych .................40Euro

Opłaty prosimy przesyłać na konto:
PKO SA VI/O/Łódź
108001167-2802-27006801000-111

Termin przyjmowania zgłoszeńupływa 31 marca 2004
Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopięopłaty za zgłoszone psy.
Treśćzgłoszeń Faxem musi być potwierdzona telefonicznie.

Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział w Łodzi AL.Kościuszki 48 , 90-427
Tel./Fax +48 (42) 637-62-62 ,+48(42) 657-00-31 ,+48 (42)637-66-00
telefony czynne cały tydzień w godzinach 14-19

To narazie tyle na temat wystawy dokładne info na temat zlotu już w nowym roku. :D

DanielZ 12-12-2003 14:55

Dla zinteresowanych podaje sędziów do PT i Testów

*Jan Lenard
Egzamin PT
*Janusz Rurarz
Testy psychiczne

z Peronówki 10-02-2004 14:56

Zostalo jeszcze mase czasu na przygotowanie sie, wiec:

tak jak pisal Daniel podczas wystawy w Lodzi mozna podejsc do egzaminu PT. Oplata wynosi 60 ZL.
Polecam, bo egzamin jest dosyc latwy, a jest on wymagany, jesli chcecie dalej cwiczyc na IPO...

DanielZ 13-02-2004 15:30

Quote:

Originally Posted by Margo
Zostalo jeszcze mase czasu na przygotowanie sie, wiec:

...

Masa czasu to nie zostala bo zgloszenia przyjmowane sa rylko do 31 marca :D

z Peronówki 13-02-2004 15:48

Quote:

Originally Posted by DanielZ
Masa czasu to nie zostala bo zgloszenia przyjmowane sa rylko do 31 marca :D

O tym, ze Philippe przyjedzie, pewnie wiesz... :) Zastanawia sie tez, czy jechac do Nitry....

A o klubowce czeskiej nie mam juz mu serca mowic.. :wink:

DanielZ 13-02-2004 16:10

Quote:

O tym, ze Philippe przyjedzie, pewnie wiesz... :) Zastanawia sie tez, czy jechac do Nitry....

No to teraz wiem ze przyjezdza ale czy zglasz do Lodzi Anubisa ?
:D

z Peronówki 13-02-2004 16:20

Quote:

No to teraz wiem ze przyjezdza ale czy zglasz do Lodzi Anubisa ?

A jak myslisz? Tzn mam wrazenie, ze zle zrozumial nasza umowe i mysli, ze na kazda wystawe o ktorej mu napisze, musi sie biedak zglosic :oops: .... ale w Lodzi pewnie sie odstresuje po tym, co musi znosic na ringach we Francji.... 8)

DanielZ 21-02-2004 14:32

Quote:

A jak myslisz? Tzn mam wrazenie, ze zle zrozumial nasza umowe i mysli, ze na kazda wystawe o ktorej mu napisze, musi sie biedak zglosic :oops: .... ale w Lodzi pewnie sie odstresuje po tym, co musi znosic na ringach we Francji.... 8)

Oki czekam na przesłanie kopi rodowodu :)

z Peronówki 24-03-2004 15:23

Quote:

Oki czekam na przesłanie kopi rodowodu :)

Juz powinna byc u Ciebie - mam nadzieje, ze Philippowi uda sie dojechac... ;)

Margo 24-03-2004 15:24

Chcialbym przypomniec, ze juz niedlugo mijaja terminy zgloszen na wystawy, ktore odbeda sie podczas Majowki.

Do Lodzi i Bydgoszczy mozna sie jeszcze zglaszac jedynie do
31.03.2004.

Sebastian 25-03-2004 18:19

no my raczej odpadamy :cry: :heul i tak mamy już problem z Warszawą :banghead i Kwidzynem. Wiadomo .....$$$$$$. No chyba że wygramy totolotka ale nie wiem czy pozwolą sie nam zgłosić Późnej.:heul
Sebastian :heul

suru 25-03-2004 23:49

Quote:

Wiadomo .....$$$$$$. No chyba że wygramy totolotka
o tak, Panie Bracie..
:banghead x n ....
znamy ten bol
to na pocieszenie : :boom2 w organizatorow wystaw i cala wiadoma mafie
Quote:

..Późnej.
a do Późnej to chyba zawsze mozna sie zglosic :lol:
pozdr z Poznania
Kamila

z Peronówki 26-03-2004 15:52

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Wiadomo .....$$$$$$.

No to moze zamiast Wielkiej Wilczakowej Majowki, zrobimy Wielki Majowy Napad Na Bank. Bo pewnie u kazdego z kasa na wystawy byloby wtedy o wieeele lepiej... 8)

Sebastian 26-03-2004 16:00

:banghead tzn miało być : czy pozwolą się nam zgłosić później? W kontekście Kwidzyna, Bydgoszczy i Łodzi. A Późna? hm głodnemu chleb na myśli czyli nam...:oops:

suru 26-03-2004 20:45

Quote:

.... W kontekście Kwidzyna, Bydgos.....

:lol: :lol: :lol:

Quote:

No to moze zamiast Wielkiej Wilczakowej Majowki, zrobimy Wielki Majowy Napad Na Bank

ha, juz to widze 8) : wilczakowa Wataha np. Bolka niczym Gang Olsena..., :blackey :bolt
to moze od razu zglosimy sie na jakas wystawe w Szwajcarii (mozemy zaczac od Kaszubskiej :mrgreen: )

Margo 30-03-2004 13:29

Quote:

Dla zinteresowanych podaje sędziów do PT i Testów
*Jan Lenard
Egzamin PT

Tak przy okazji - na stronach jest juz nowy regulamin PT:
PT 1 - Egzamin Psa Towarzyszącego

z Peronówki 05-04-2004 22:05

No to wracamy do tematu, bo spotkanie juz niedlugo... ;)

Po pierwsze:
MOZNA SIE JESZCZE ZGLASZAC DO LODZI.
To do spoznialskich:
termin zgloszen zostal przesuniety do 14.04.2004. :P

Druga sprawa - kiedy bedziecie?

Wiekszosc z nas pewnie pojawi sie juz w piatek. Czesc dobije na wystawe w sobote, a reszta wieczorem. Dajcie znac dokladnie kiedy planujecie przyjazd, aby Daniel wiedzial ile i na kiedy przygotowac wyzywienie i nocleg.

I kolejna sprawa - kto bedzie?
Aby Daniel mogl wszystko dokladnie zaplanowac juz teraz musimy zrobic liste osob, ktore przyjada.
Dlatego otwieram spis powszechny:

* Peronowka: Margo, Przemek + 3 CzW (Bolo, Jolly i Belka)
* Holandia, czyli Mijke + rodzinka: Mijke, Filip, dwojka "dzieci" + 2 CzW (Karlik i Berta)
* Holandia 2, czyli Jitze + jego dziewczyna + 1 CzW (Moonlight Mike)
* Francja, czyli Philippe + 1 CzW (Anubis Wolf)
* Ela + 1 CzW (Amber Wolf) + Ava
* Braterstwo (oczywiscie) + 1 CzW (Andariel Wolf) + banda krwiozerczych collakow i mops
* Beowulfy: Kama i Bartek + 1 CzW (Fany)
* Warszawa: Dorota + 1 CzW (Beliar)
* Warszawa 2: Kasia i Marcin + 1 CzW (Botis)
* SzaryWilk: Krzysztof (i?) + 1 CzW (Alkor)
* Joanka & Co.: Joanna, Adrian + 1 CzW (Halla) + chart,westie,bialyowczarek(?)
* sympatyczni wlasciciele suczki CzW "no name" (narazie) z Krakowa

Zapomnialam o kims? Co z Adamem i Bialymstokiem? A Gaga i Giga? A co z Krakusami? A Lublin? Warszawa?

Ori 05-04-2004 23:40

Zapomnialas oczywiscie o AVIE :wink:
My mozemy byc w juz w piatek ale na razie nie mam pomyslu jak dojechac, moze zaryzykujemy gratem...

z Peronówki 05-04-2004 23:47

Quote:

Originally Posted by Ori
Zapomnialas oczywiscie o AVIE :wink:

Oj, sorka! Oczywiscie dodaje do spisu takze ja... :)

Quote:

Originally Posted by Ori
My mozemy byc w juz w piatek ale na razie nie mam pomyslu jak dojechac, moze zaryzykujemy gratem...

Jadac do Daniela mozemy przejechac przez Poznan. Ale nie bedziemy tam juz wracac, bo po Bydgoszczy wracamy do Lodzi (tym razem pokazac sie rodzince 8) )

Ori 05-04-2004 23:53

To sie zabieram z Wami!
wracam z Pirenejami wiec nie ma sprawy...

Gaga 06-04-2004 10:10

Ojej..czekajcie.....przeczytałam wątek ale jakoś nie wiem jak działa pobyt - znaczy noclegowo-wyzywieoniowo?
Napiszcie mi jakoś dokładnie a ja ponegocjuję ze ślubnym - może bysmy przyjechali w sobotę do niedzieli? Nie wiem ale nie mam co z nimk zaczynac rozmowy póki nie podam konkretów :D
Gaga z GIga
p.s. ja mam obawy co do suki .....ale musze z nią pogadać ...

z Peronówki 06-04-2004 11:34

Quote:

Originally Posted by Gagazpracy;)
przeczytałam wątek ale jakoś nie wiem jak działa pobyt - znaczy noclegowo-wyzywieoniowo?

Nocleg to wiele mozliwosc. Stawialabym jednak na wlasne namioty lub oczywiscie "spanie na sianie"... :) Daniel przyjdzie to poda konkrety... :)
Co do wyzywienia, to pewnie jak zwykle zrobimy skladke - jaka to bedzie suma, bedzie wiadomo jak juz Daniel zrobi wyliczynia, ale pewnie cos kolo 20ZL.

Quote:

p.s. ja mam obawy co do suki .....ale musze z nią pogadać ...

O suke sie nie martw - kzdy z nas ma psa, ktora niektore osobniki lubi, a innych nie cierpi. Kogo i z kim bedziemy puszczac, to zobaczymy na miejscu. Przed rokiem u nas starczylo powiazac niektore psy i byl spokoj...ale wszystko wychodzi w praniu.. ;)

Gaga 06-04-2004 11:41

OK - namiot nie problem, składka tyż, ale pewnie i tak coś się ze soba bierze ? grill?

Będę gadać i dam głos :D
pozdrawiam
Gaga z Gigą

z Peronówki 06-04-2004 11:56

Quote:

OK - namiot nie problem, składka tyż, ale pewnie i tak coś się ze soba bierze ? grill?

Na pewno sie przyda - u nas wlasnie na grilu sie nacielismy, bo byl zbyt maly, aby kazdy dostal cos do jedzenia od razu (trzeba bylo czekac na swoja kolejke i walczyc o kazde kawalek ;) ).

My, jak to "rodzinka ze wsi" wezniemy jakies wedzone mieso... A co do tego...jeszcze sie ustali...

Gaga 06-04-2004 13:29

Ok - złoże raport z obrad :wink:
W sumie juz myslałam o zeszłorocznym wrzesniu wiec moze .....w kazdym razie dziękuje za zaproszenie
pozdrawiam
Gaga

z Peronówki 08-04-2004 18:15

Daniel przesyla pierwsza wersje stawki - oczywiscie jeszcze moze ktos dojdzie, wtedy poprawie spis:

PSY

szczeniaki
Alkor Wilk z Polskigo Dworu
Apodis Wilk z Polskigo Dworu

mlodziez
Crying Wolf Karlik

posrednia
Amber Wolf z Peronowki

PSY-otwarta
Anubis Wolf z Peronowki
Moonlight Mike van Rijneckerhof

championow
Bolton Eden severu

SUKI

szczeniaki
Adhara Wilk z Polskigo Dworu

mlodziez
Iowa Eden severu

posrednia
Andariel Wolf z Peronowki
Berta z Vlci chaloupky
Halla Kollarov dvor

otwarta
Fany Krivoklatsky atos
Merry Bell z Molu Es

championy
Beatris Vlci nadeje
Jolly z Molu Es

Nasze szczeniaki niestety sie jeszcze nie lapia, wiec beda jedynie w charakterze widzow... :(

Sebastian 08-04-2004 18:26

Margo ja może ignorant jestem :oops: , ale jaka jest różnica między posrednią, a otwartą poza oczywiście : od 15-24 miesięcy , od 15 miesięcy.
Nie mogę znaleźć wytłumaczenia w regulaminach. :frown:

z Peronówki 08-04-2004 18:43

Quote:

Margo ja może ignorant jestem :oops: , ale jaka jest różnica między posrednią, a otwartą poza oczywiście : od 15-24 miesięcy , od 15 miesięcy.
Nie mogę znaleźć wytłumaczenia w regulaminach. :frown:

W sumie nie ma zadnej. Powstala po to, aby startowaly w niej mlode psy, ktore czesto nie maja szans z doroslymi w otwartej. Szczegolnie jest to widoczne w rasach z dlugim wlosem... U nas przy duzej stawce tez, bo pies 2 letni i slabo jeszcze umiesniony nie ma szans z psami 3-4-letnimi....

Gaga 12-04-2004 14:46

Melduje sie z raportem po negocjacjach ..wiec tak : Ludzie sa za a kolejna runda rozmow przeprowadzana bedzie z Giga. To ona zdecyduje ....jesli zacznie normalnie chodzic ( a jest kilka dni po dramatycznym paralizu zadu) to jedziemy , jesli dotrzemy to jako obserwatorzy bo suka do zadnych zabaw sie nie nadaje ( tzn ona ma odmienne zdanie i nie kapuje ze powinna ograniczyc aktywnosc) . Tak wiec zintensyfikowalismy proces rehabilitacji i mamy nadzieje ze rozmowy nie zakoncza sie fiaskiem .
zyczcie wiec nam powodzenie zebysmy mogli cieszyc sie wilczakowo-owczarkową majówka :D
pozdrawiamy
Gaga i reszta

Ori 12-04-2004 23:16

Trzymamy kciuki za Gige i liczymy na Wasz przyjazd :)

Psie grono bedzie naprawe mieszane bo oprocz mojej dwojki (CzW i mix) zabieram jeszcze zaprzyjaznionego goldena Luka, ktory bedzie u mnie na malych wakacjach :cheesy:

z Peronówki 13-04-2004 11:41

Quote:

Originally Posted by Gaga
Melduje sie z raportem po negocjacjach ..wiec tak : Ludzie sa za a kolejna runda rozmow przeprowadzana bedzie z Giga. To ona zdecyduje ....jesli zacznie normalnie chodzic

Jest tak zle??? :( No to bedziemy trzymac kciuki nie tyle za przebieg rozmow, co za jej samopoczucie... (opowiedz jej o lezakach i drinkach z palemka!) :beerchug2

Gaga 13-04-2004 18:11

Jest tak sobie ...ale jestesmy dobrej mysli ...na drinki prychnęła ale zapytała o patyczki ..hmmm.....nie wiem co odpowiedziec :D
Już mówiłam Eli ze jak sie suka nie zbierze w sobie o przywalę w trabę i smignie do łodzi na łapach :mrgreen:
Mamy jeszcze 2 tygodnie ....
pozdrawiamy
Gaga & Co

z Peronówki 15-04-2004 13:08

Quote:

Jest tak sobie ...ale jestesmy dobrej mysli ...na drinki prychnęła ale zapytała o patyczki ..hmmm.....nie wiem co odpowiedziec :D

Jak to co? Ze patyczki tez beda! :mrgreen:

Gaga 18-04-2004 19:59

Raport końcowy po negocjacjach. Musimy się wypisać z wyjazdu :frown:
Giga co prawda chodzi całkiem przywoicie ale bardzo szybko się męczy a na wyjeździe na pewno byłaby ciagle w "stanie goowości" i po prostu boimy się ją przeciążyć, za duża stawka ....
Wyglada na to ,że po 3 moich chęciach uczestniczenia w Waszych zjazdach muszę sobie darować i założyc, że będę uczestnikiem jeśli będę już miała wilczaka :?
A póki co życzę Wam optymalnej pogody i duzo dobrej zabawy
uściski
Gaga i reszta

z Peronówki 18-04-2004 20:25

Quote:

Raport końcowy po negocjacjach. Musimy się wypisać z wyjazdu :frown:

Nie martw sie! Najwazniejsze, zeby Giga czula sie dobrze. Szkoda by bylo, gdyby miala obowiazkowe przesiadywanie, gdy reszta bedzie sie b(awi)ila... 8)

Obiecuje, ze specjalnie dla Was zrobimy ladne fotki ze spotkania - dla Gigi takie z patyczkami... :D

Gaga 19-04-2004 19:35

Ooo tak tak....poprosimy ;) Będziemy czekac z niecierpliwościa na fotorelację i kibicowac z daleka;)
pozdrawiam
Gaga z Gigą

DanielZ 20-04-2004 18:10

Z zachodu.
Trasą 72 z Konina należy jechać na Tuliszków , Turek , Uniejów.
W Uniejowie na trase 469 kierując sie na Ozorków.
W miejscowości Parzęczew (7 km przed Ozorkowem) przed kościołem skręcić w lewo.
Drogą między domami (ulica Kąty) jechac na północ jakies 60-100 metrów do mostku.
Za mostkiem kończy się asfaltowa droga :) . Szutrową droga jedziemy do
krzyza to jest jakis kilometr od mostka.
Przed krzyzem jest rozjazd w lewo , w prawo i mala polna droga na wprost, ktorą to
tzrzeba pojechać. Po lewej stronie bedzie widać coś co przypomina lasek i to
właśnie jest tutaj :)

Z południa.
Na początek trzeba dotrzeć do Aleksandrowa Łódzkiego do jego centrum.
Na głównym skrzyżowaniu(sa tam światła i jadąć z poludnia po prawej kościuł) należy skierowac
sie na północ .Na pierwszym skrzyżowaniu skręcić w lewo (tam już powinien być drogowskaz na
Parzęczew). Trzymajac sie główniej trasy dojedziecie do Parzęczewa.Na głownym skrzyżowaniu
(po lewej stronie bedzie kościuł) trzeba skręcić w lewo ,a następnie w prawo zaraz za kościołem.
Drogą między domami (ulica Kąty) jechac na północ jakies 60-100 metrów do mostku.
Przed krzyzem jest rozjazd w lewo , w prawo i mala polna droga na wprost , ktorą to

Z północy
Jedziemy trasą nr.1 za Łęczycą trzeba wypatrywać zjazdu w prawo na Parzęczew.
Przed samym Parzęczewem zobaczycie znak Wielka Wieś ale to jescze nie tu.Trzeba dojechać
do samego Parzęczewa .Na głownym skrzyżowaniu (po prawo bedzie kościuł) skręcamy w prawo
i nastepnie w pierwszą możliwa skrecamy w prawo.
Przed krzyzem jest rozjazd w lewo , w prawo i mala polna droga na wprost, ktorą to

Ori 20-04-2004 23:23

A na wschodzie nie ma juz nic, wiec drogi nie trzeba :wink:

Napisz lepiej co zabrac (oprocz psow) !

Huan 27-04-2004 16:56

Gdyby kogos interesowala mapka, gdzie dokladnie znajduje sie miejsce spotkania, to tutaj mozna sobie ja zrzucic:
http://dl.wolfdog.org/download/lodz.jpg

z Peronówki 29-04-2004 19:57

To juz w ten weekend.

Wiec ostatnie sprawy:
- nie zapomnijcie o spiworach/namiotach/i poduszkach
- nie zapomnijcie o psach: czesc pewnie bedzie biegac, ale dla tych co pozostana na uwiezi wezcie jakis dlugi lancuch/smycz
- skladka na osobe wyszla 18 ZL
- choc oczywiscie wszystkie popisy kulinarne sa mile widziane
- to samo dotyczy trunkow... ;)))

Oczywiscie mile widziane sa tez osoby nie posiadajace wilczaka, ale zainteresowane ta rasa. Jesli chca sie przylaczyc, to niech skontaktuja sie z nami na wystawie w sobote (na lodzkim stadionie Startu), lub potem niech przyjada bezposrednio do Daniela (opis w jednym ze wczesniejszych postow). W razie czego podaje nasze numery telefonow: 0601 812184 (Margo) i 0601 053941 (Przemek) i 0507 075391 (Daniel)

Sebastian 04-05-2004 20:09

Nie wiem czy jakaś tragedia sie wydarzyła? Czy tak mocno wszyscy zabalowali, że nawet telefonicznie nikt nie melduje? No tak, :cry: my koniec Polski jak zwykle na końcu sie dowiadujemy. :oops: Tak czy tak chcielibyśmy wiedzieć bo się denerwujemy...

Ori 04-05-2004 23:10

Tragedia byla tylko taka, ze juz sie skonczylo :wink:

Peronowka nic nie pisze, bo caly tydzien beda balowac w Lodzi, a na koniec wyjazd do Czech w niedziele .

Wszystko sie super odbylo, byly wilczaki az z Holandii, niestety nie dotarl Anubis z Francji :cry:
Daniel zrobil swietne spotkanie w fajnym miejscu pod Lodzia. Naszykowal wielkie gary jedzenia (pewnie mu jeszcze zostalo) i mase roznych pieskow do towarzystwa :)
zobaczycie sami na zdjeciach ( za pare miesiecy , jak sie uda :wink: )
Bylo mase atrakcji: walki psow, kasowanie mopsa itp zwykle wilczakowe zabawy :cheesy:
postaram sie w tygodniu cos o tym napisac wiecej

Daniel DZIEKI za super odpoczynek i mile towarzystwo !!!

Na wystawach krolowala Belka, ktora rozkwita po kryciu :)

Amber jak zwykle myslal tylko o jednym, ale mimo tego przeszedl pozytywnie psycho test organizowany w Lodzi ( takze Jolly i Pinki)

Jest mase zdjec, wiec pozostaje Wam tylko czekac :mrgreen:

z Peronówki 10-05-2004 22:53

Wreszcie i my dotarlismy do domu. Stopniowo postaramy sie dodawac fotki - a jest ich maaasaaa... :) Do powie wszystko o klimacie spotkania lepiej niz slowa... :mrgreen: Choc i artykul sie szykuje - na ochotnika zglosila sie Ela, ale jesli ktos jeszcze chce cos dodac, to prosze o kontakt... :)

DanielZ 11-05-2004 22:36

Dzieki wszystkim za przybycie bylo sooper :beer
a ci ktorzy nie przybyli niech żałuja.

Ori 12-05-2004 23:27

Artykul juz jest, trzeba go tylko wklepac :roll:
Ale piszcie tez, bo ja nie mam talentu, wiec bedzie tylko relacja.. :oops:

z Peronówki 12-05-2004 23:55

Quote:

Originally Posted by Ori
Artykul juz jest, trzeba go tylko wklepac :roll:
Ale piszcie tez, bo ja nie mam talentu, wiec bedzie tylko relacja.. :oops:

No, poematow nikt nie wymaga... :mrgreen: Oczywiscie milo bedzie, gdy jeszcze ktos sie dopisze, bo z pisaniem artykulow przez wiecej niz jedna osobe o danym spotkaniu eksperymentowal Pavel i wedlug mnie dobrze to wychodzi: kazdy wylapie cos innego i kazdy cos innego pisze. I mamy potem pelen obraz... 8)

Margo 24-05-2004 11:13

Chcialabym oficjalnie poinformowac, ze fotki sa juz w galerii, a nawet w trzech:
*** Spotkania - 2004.05.01-02 - Łódź (PL)
*** Sport - 2004.05.02 Łódź (PL) - Bieg na orientacje
*** Wystawy - 2004.05.01 - Łódź (PL)

Niestety, to jedynie czesc zdjec, ktore zrobilismy, ale tematyka serwera naklada pewne ograniczenia i nie dalo sie wrzucic zdjec psow NON-CzW... :wink:

Ori 24-05-2004 13:30

A mialo być milion zdjec mopsa !!!
Bez tego nie ma kilmatu spotkania! Ani tej roznokolorowej zgraji na podworku :evil:
A gdzie male coliaki???
Tylko 50 zdjec, mialo byc 500!!!
a gdzie zdjecia od Beowulfow???
pozdrawiam
zrozpaczona Ela

z Peronówki 24-05-2004 14:27

Quote:

Originally Posted by Ori
A mialo być milion zdjec mopsa !!!

I jest, ale solo, wiec nie da rady ich wrzucic na serwer o wilczakach...

Quote:

Originally Posted by Ori
Bez tego nie ma kilmatu spotkania! Ani tej roznokolorowej zgraji na podworku :evil:

Ano nie ma... Zdjecia robily 3 osoby (naszym aparatem) + jeszcze Beowulfy + Mijke, ale jest tylko to co widac...narazie.

Quote:

Originally Posted by Ori
A gdzie male coliaki???

Male tez maja fotki tylko swoje (tzn na zdjeciach nie ma wilczakow), wiec predzej wyladuja na Dog-O-Manii niz tutaj... :(

Quote:

Originally Posted by Ori
Tylko 50 zdjec, mialo byc 500!!!

A malo jest... ;)

Quote:

Originally Posted by Ori
a gdzie zdjecia od Beowulfow???

No wlasnie, gdzie? ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:41.