![]() |
CSV klubine 2009 m.
LKD psl sudetos 2009 metu parodos. pats laikas neveluoti ir nuspresti kada mes darom savo klubine paroda kt metais. siulau per savaite nusitart ir tada prasyti LKD leidimo ja rengti kt metais.
http://www.kinologija.lt/index.php?o...d=28&Itemid=34 mano pasiulymas butu jungtis su VsmB rengiama paroda rugsejo menesi. butu 2 CAC ir klubine kartu. |
Ir vėl rudenį, aš jau tokiu metu ruošiuosi žiemai, jau būna tingulys apėmęs :lol:
O kur vyksta ta VŠMB organizuojama paroda? mums vistiek reikėtų atskiros vietos ieškotis, ne? :roll: Man kažkaip idealus variantas dvi CAC'inės parodos birželio mėnesį Rusnėje + klubinė 8) :lol: |
Manau per VŠMB parodą būtų puiku :) Tik jei mes tuo pačiu metu planuojam ir SVP, reikia pagalvot, ar rasim kur daryt netoli Vilniaus.
|
pirma VsMB mus jau priima, duoda vieta ringa ir tereikia diplomus pasidaryt. Teiseja irgi bandysim kviest per puse. vadinasi finansiskai mum geriau.
Birzeli daugelio kales bus po suniuku o mazieji nedaauge iki parodu, vadinasi krenta dalyviai is saraso. del begimo kol nebus maziausiai 10 sunu nelabai verta ji daryt- atsiminkit ka kviestis- Oskaras neteisejauja, Jan sutinka bet neturi transporto, kitu variantu nelabai kol kas ir yra. |
Papildom reikiama tema:
III CSV klubine rengiama rugsejo 5 diena, planuojama vieta Vilnius ar apylinkes ( kadangi jungiames su VmSMB jie iesko kur prisiglaust ) Teiseja Anna Kochan ( Lenkija). po parodos vyks bonitacija. sekancia diena SVP ( priklauso nuo norinciu dalyvauti) registracija prasides nuo geguzes 1 d. :) tad turit laiko pagalvoti :) |
Mes tikrai jamam sita reikala:pNes Hako megsta kai tik moterys liecia jo kamuoiukus:roll:Nebutu vyr. lities atstovas:rock_3
|
Liepos 1 dieną baigiasi pirminė registracija į rugsėjo mėnesio VŠMB parodas. Ar jų abejų ringų laikus pavyks suderint su bonitacija, klubine, SVP? :roll: Ka nebūtumėm paskui bereikalingai užsiregistravę.
|
sestadieni tikrai pavyks, o va su begimu, jei jis bus, derinsimes tiksliau, taciau pamascius jei nuo 10 ringas, o begimas nuo kokios 11 tai spejam kuo puikiausiai.
|
O čia yra tokia galimybė reguliuoti ringo laiką VŠMB parodoj? :lol: tai kaip suprantu dabar nieko nesužinosiu ane? arba rizikuot ir rėgintis, arba ne? :lol:
|
tai jei mes darom parodas kartu. manau logiska, kad ringai nesutaps :)
|
Nu bet antrą dieną tai jau mes nedarom parodos kartu, aš va būtent dėl tos antrosios dienos ir klausiu :)
|
Vike, jau rasiau, kad derinsim ir taip turetu but, o ar viskas pasiseks, tai ne tik nuo manes priklauso bet nuo teiseju, oro, dalyviu, padejeju ir ttt.
|
Vike, pirma kart gyvenime parodoj dalyvauji musu? Jei gerai pamenu kai dalyvavai tai kazkaip spejai ir cac parodoj sudalyvaut ir klubinej sudalyvaut ir bedu kazkaip nebuvo...
|
Deima, kažkas negerai? atrodo kažko trūksta tau :lol:
Aš neklausiu apie pirmą dieną, kai bus klubinė ir cac'inė, suprantu, kad ten galima pasiderinti klubinės ringo laiką. Klausiu apie antrą, kuomet bus caci'nė ir bėgimas. ar verta registruotis, ar per abu nespėsim? |
cia tau sprest kas yra svarbiau ar CAC ar begimas.
be to dar karta sakau paroda tikrai bus o ar bus begimas negaliu garantuot 100% nes tai sunkiau padaroma nei klubine. |
Taip ir reikėjo sakyt, kad kol kas dėl antros dienos yra visiškai neaišku, ir viskas tada puiku, suprantama :)
|
na ir saunu,kad supratai galiausiai :)
|
O kokia kaina bonitacijos ir begimo?
|
dėl bėgimo aš nežinau, ir matai, kad net neaišku ar jis bus, o bonitacija 30 lt, yra jau info lkd puslapyje :)
|
primenu, kad liko tik menuo :) tad kas dar norit i klubine, prasau duokit man zinot :) tereikia pasakyti koks suo, i kuria klase ir susimoketi, anketos galit ir nesiust - vis tiek visu dokumentu kopijas turiu :)
laukiam |
Siai dienai registruotu sunu 19 8)
dar registracija nesibaige, tad manau kad 20 perkopsim :) INFORMUOJU, kad paroda bus Zemaites g. esanciame Manieze, nuo 11 valandos. po klubines vyks jaunimo apziura ir bonitacija ( matavimas) ten pat, o psichikos testa teks bekt i lauka daryti ir cia... dilema, - kur :) gal kas kokiu pasiulymut turit netoliese. Pamenu Vaiva netoli gyveno, gal eitu i ta sunu vedziojimo aikstele nubegt? |
Yra ten kitoj gatvės pusėj nei maniežas toks stadionas baisus, o šalia jo įrengta aikštelė vedžiojimo. Visai arti.
|
oi kaip tadum gerai :)
nes manieze kai padarytumem testa, tai ko gero didele dalis kitu veisliu sunu iskristu is veisimo :rock_3 |
o cia lenkai siulo toki dalyka :)
http://img32.imageshack.us/img32/206...amochodowe.jpg ant automobilio :) kaina 20 zlotu. jei kas noretu galeciau per pora dienu uzsakyt o i klubine atvezti :) as jemu , reikia, kad zinotu jog su vilkais vazineju. |
As ir noriu 2 numeriuka kur du vilkai ir vietoj iskart sumokeciau jai taip galima;]:p
|
Quote:
|
aciu super :pas tai planuoju dar pati pasidaryt savishkiu foto ant lipnaus poperiaus ir apsiklijuot savo busima masyna;]]]]
|
Wau!
mum 1 ir 3 numerius tada :) viena ant kiemo vartu priklijuosim:) nes nera niekur pirkti vartams:( ar yra dar variantas ir vartams? Pinigus tada per paroda ir mes jeigu galima:) |
Quote:
ok uzsakyta :) tinka :) |
Aciu Daiva, lauksim. Dar norejau del marskineliu pasiteirauti, kur po kiek ir kaip galima butu uzsisakyti? Gal cia tuo paciu butu galima?
|
Quote:
yra dar kitoks variantas ale juos paciam reikia uzsisakinet. rasiu idesiu nuoroda, lenkiskai suprasit? |
Ok, idek, paziuresim. Jei patiks - mum is Lenkijos atvez prie progos...
|
|
DEMESIO
greit pasikeitus inforcmacijai reikia pagalbos. Teiseja parase, kad nori likti nakvoti Vilniuje ( viso 3 moteriskaites) ir dabar likus kelioms dienoms reikia kazka sumastyti. Gal kas galit priimti pas save is vilnieciu, ar zinot koki gera, bet nebrangu viesbutuka. rasykit ar cia ar man i meila [email protected] busim labai dekingi uz bet kokia pagalba. |
Labai dekojame visiems uz smagu laika klubineje parodoj:))) labai faina nuotaika buvo, o kulminacija man asmeniskai - kai visi Giriukai isejo i ringa:))) aisku ir Hakucio bekonkurencine dvasia...:)))
Daiva, aciu uz visa organizavima - viskas buvo grazu ir su meile - aciu ir visiems kitiems prisidejusiems zinoma:))) Lauksim kitos klubines:))) P.S. Lipdukai liuks - isbandem:))) tik kai parkuosim masina, butinai juos nusiimsim, nes toki grozi tikrai nuvogs:)) |
WoW! Hako !! CONGRATULATIONS !! I see, we cannot come to Lithuania to dogshow... what we have come? Only for loose :D
We are very proud of you ! Natalija-thank you too :) |
Dar kartą dėkui visiems už gerą laiką - paroda praėjo puikiai, visi turėjo laiko pabendraut ir susipažinti, taip pat labai smagu matyt tokius puikius Jaros ir berniukų bonitacijos rezultatus. Nuostabiai gražūs diplomai, faini prizai :)
Ir ačiū Astai už tradicinį pyragą :) |
na ir po parodos, dekui Astai uz skanu pyraga, ( kurio nelabai man kliuvo per bonitacija) visiems seimininkams ( ne tik Dvasniuku, bet ir kitu) uz dalyvavima ir gera nuotaika. foto bus veliau kai... issimiegosiu o dabar sveikinam laimetojus
:happy Kl.N 2009 ir BOB I'HAKORU Girios dvasia Kl.N 2009 ir BOS LAUDAJ Girios dvasia http://i462.photobucket.com/albums/q...Picture179.jpg rezultatai sunys: baby class KAUKAS Girios dvasia v.promising I KENRO Girios dvasia v.promising II puppy class MILO Radov dvor promising II STAUGUNAS Sidabrinis vilkas v.promising I intermediate class LARIKIN Girios dvasia ex. I CAC open class I'HAKORU Girios dvasia ex. I CAC, Kl.N'09 BOB IVJU INARI Girios dvasia ex. III WAIDILA Girios dvasia ex. II champion class GERT z Vlci chaloupky ex., I CAC kales: baby class KERRI Girios dvasia v.promising I Best baby puppy class SEDULA Sidabrinis vilkas v.promising II SULA Sidabrinis vilkas v.promising I, best puppy intermediate class LAUDAJ Girios dvasia ex. I CAC, Kl.N'09 BOS open class ALPESTRE Galicyjski wilk ex. II IARILA Girios dvasia ex. I CAC working class WALKIRIA Girios dvasia ex. CAC champion class HARMONIA Eden severu ex. CAC best kennel GIRIOS DVASIA best reproductor HARMONIA EDEN SEVERU Labai patiko teisejos poziuris i sunis ir teisejavima, jauciu, kad ja kviesim dar ne karta. Labai patenkinta jos ivertinimu po parodos apie visus sunis is GD. Ja labai suzavejo GD judesys, kuris pasirodo yra musu vizitine kortele, charakteris, bendra anatomija ir kaulingumas ir gera kailio struktura bei spalva. Zodziu drasiai galima pradet uzkariauti kitas salis 8) Bonitacija labai patiko visiems teisejams, sunys atsipalaidave ( Vike, net tau sekes gerai) ypac gerai pasirode psichikos teste, nepralenkiamiausia buvo Jara :) tiksliausiai testa atliko Hako, o Ivju nelabai suprato ko ta moteriske su lazda sokineja :) rezultatai tokie Jaunimo apziura STAUGUNAS Sidabrinis vilkas- Nadejny ( perspektyvus) MILO Radov dvor - Nadejny ( perspektyvus) KERRI Girios dvasia -Velmi nadejny (labai perspektyvus) KAUKAS Girios dvasia -Velmi nadejny ( labai perspektyvus Bonitacija I'HAKORU Girios dvasia As Of Xv56 Xf 105 R1 P1 WAIDILA Girios dvasia As Og Xv55 Xf 107 R1 P1 IVJU INARI Girios dvasia As Of Xv55 Xf 106 R1 P1 IARILA Girios dvasia As Of Xv 57 Xf 110 R1 P3 |
p.s. KAS neatsiemet lipduku? a?
|
As neatsiemiau :)
|
Labai visiem aciu uz nuostabia paroda:) Viskas buvo tikrai lb nuostabu.As grizau vos kojas pavilkau, o Hako dar visa vakara po namus davesi kaip prisuktas:lol:
Daiva kur galima isverst bonitacijos tuos kodus?:oops: |
Hako
As - gero ugio Of - sangvinikas savimi pasitikintis charakteris Xv- koju ilgio indeksas 56 % ( standarte reikalaujama ne maziau 55 % ) Xf- korpuso ilgio indeksas 105 % R1 - sausas tipas atitinka standarta P1 - puikiai dekui uz grazu vaika, man kaip veisejai smagu toki matyt uzaugusi, o kaip teisejai malonu teisejaut :) ir ne tik man, bet ir musu viesniai is Lenkijos Annai Kochan. apie bonitacija cia http://www.wolfdog.org/lit/articles/1192.html |
|
Labai aciu:pAs tikrai nesitikejau kad mano bebras sioje parodoje pasirodys be savo isteriju kaip dazniausia buna...Matyt patiko jam teiseja:roll:
|
Atsigavę mes jau :) labai džiaugiamės paroda, rezultatais visų, ypač Hako, tiek parodoj, tiek bonitacijoj jis man labai patiko :) dėkui visiems už smagų laiką prie ringo, bei Vingio parko aikštelėje, už skanų pyragą, puikiai suorganizuotą parodą ir t.t. Gerai nuvargino mane paroda :lol: bet tik ne Vaidį.. vakare dar kelis kart sugebėjo haskiui šmaskiui į kaulus duot :lol: beje..lipduką tai aš pamiršau pasiimt, Daiva gal dar palaikysi pas save? ;) Varom mes broleliui Gireliui, bei Ursiui pasipasakot kaip sekėsi :)
|
Perziurejau nuotraukas:))) super:))) O Jara gaunasi kad 110 cm ilgio???Pagal ta boniacijos formule?:) Nieko sau undinele:)
bet Hakutis tai pavare:) malacius! o Ivjusha iki siol liudnas vaiksto - matyt tuso pasiilgo:))) |
Quote:
|
Quote:
skaiciuojama tai pagal formule |
ups, sorry:)) o kokia norma tada tam procentiskumui ? ar nesvarbu, gali kad ir 120proc. buti?
|
pagal standarta turi but 110-111 %
pagal realuma idealas apie 107-109 % slovaku klubas renka info ir zada keisti standarte ta vieta kur kalbama apie suns proporcijas jo ilgi, nes dauguma sunu yra apie 107-109%, o ne 110-111% |
o kaip idomu:) dabar zinosim kad musu 106 - arti idealo:))) O Jara su 110 viena is standartiskiausiu paneliu:))
o jei rimtai Daiva, bonitacijos rezultatai yra labai svarbus tik veisejams? na ir del statistikos gaunasi...a ne? |
Quote:
|
Quote:
|
Ok, giriuosi. Turiu girios dvasna Kenro :)namie vadinamas kenriniu, oficialus vardas Kenro Girios Dvasia. Kadangi dar nebuvau ant jo supykus tai koks jo pavadinimas bus kai prasikals dar nezinau ;-)
|
Quote:
|
Quote:
bet ir paciam savininkui manau smagu zinot, kokio ugio suo ir kaip jo charakteris atrodo :) Ivju nerealiai elges :) foto kur jis mane isjuokia besokinejancia su lazda visiems labai patinka . Va CIA yra ceko charakteris :) Hako parode gynybine reakcija, o Ivju su Jara ir Waidziu realia naturalia siuolakine miestietiska. as labai dziaugiuos ir teiseja sake ta pati, kad pas mus labai geri charakteriai pas sunis :) |
Kenrinis su Kutauskiniu tai tokie klonai :) jau vien ju bendravimas labai panasus :) ir Kenro varzybose kaip rodes pas Margo- suo mate seimininke 2 dienos o per viduriuka pagal rezultatus buvo.
patrakes vaikiuks |
nu va apie mus ... raso :)
http://www.bone.lt/suo/Naujienos/Tre...ksuniu-paroda/ Hako i fotke papuole :) |
kaip graziai aprashyta paroda:) ir lyderiai net pamineti:)
|
cia, kaip supratau, dar tik pradzia :) nes bus daugiau.
aha tik suneku amzius klaidingas :) metu suo CAC negali gaut, ale nu atleisim :) |
|
Jėga, fainas filmukas, muzikytė dar tokia :) pati pabaiga prajuokino, kur Rūkas ir Vaidis paskutiniam kadre, prisiminiau visas jų kovas tą vakarą po parodos :lol:
|
Jo. Rūkinis irgi prisimena. Vis paklausia kaip Vaidziui sekasi:)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |