![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zalozylam nowy temat, bo tak chyba bedzie wygodniej.
-------------------------------------------------------- Adres do strony gdzie mozna zamowic koszulki: http://jacekrout.netzel.pl/wolfdog/index.htm Dostepne sa biale i czarne, z nickiem na ramieniu lub bez - w tej samej cenie. Pare waznych spraw: - poza zawartymi w tabeli rozmiarami koszulek damskich jest mozliwosc zamowienia (indywidualnie) wiekszych rozmiarow, dla Pan ktore odkryja, ze za nic na swiecie nie zmieszcza sie w koszulki dla dziewczat ![]() - nick na ramieniu - by nie bylo problemow ze zwrotami, prosze bardzo dokladnie sie obmierzyc przed zamowieniem koszulki, by byc na 100%, absolutnie pewnym, ze koszulka bedzie pasowac. Dodanie ksywki na ramieniu, eliminuje koszulki z powtornego wprowadzenia na rynek, co rzecz jasna generuje koszty, a tego nie chcemy, prawda? - prosze wszystkich o dokladne przeczytanie Warunkow Sprzedazy na gorze strony - im szybciej zamowicie, tym szybciej dotra koszulki - w tej chwili zdaza jeszcze przed spotkaniem w Poznej ![]() - jeszcze troche info (poprzedni temat): http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6436 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ja już zamówiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Super
![]() I jeszcze jedno - koszulki moze zamawiac kazdy, nawet osoby nie zawilczakowane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
zamowilam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pierwsze dwie koszulki już w drodze. Dziś ruszyły w drogę kolejne dwie.
Proszę wszelkie pytania dotyczące koszulek kierować do mnie w wątku, lub na mail: [email protected]. Chętnie odpowiem i doradzę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A te pierwsze dwie to może moje ??? Rano wyjeżdzam więc pewnie nie dostanę przed wyjazdem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Koszulki wyruszyły do: Narvana, Kasia & Cora (wczoraj), Shaluka (dziś)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
super, super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilcza Saga
|
![]()
No chyba pisze 'vlciak'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Na ogół uzywane jest "vlcak"...ale patronem rasy jest SŁOWACJA a po słowacku mamy "vlciaka".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilcza Saga
|
![]()
Koszulka właśnie do mnie przyszła
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
czyli do mnie tez niedlugo powinna dojsc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Mając świeżo we wspomnieniach nierozpoznawalność psów i ludzi, zwłaszcza w dużych grupach i z dużych odległości, proponuję, żeby na okazje takich spotkań jak w Późnej (i zawodów) zakładać koszulki z oznakowaniem widocznym z daleka. Z przodu z imieniem psa, z tyłu - właściciela, jak na koszulkach koszykarzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Mario, chyba musisz sie zajac tymi koszulkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilczy Duch
|
![]()
Do mnie tez doszly,sa bomba!
Mario to nie glupi pomysl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
@maria_i_wilk - Na koszulkach umieszczane są na życzenie nicki użytkownika Forum, ale wcale to nie oznacza, że trzeba wpisać koniecznie nick z Forum. Może to być dowolne słowo (słowa) - więc i imię psa czy właściciela też podchodzi pod taki nadruk. A jak już chce się być widocznym z daleka - polecam kamizelki odblaskowe
![]() ![]() Mamy w bazie zamówień jeszcze 3 nie zrealizowane zamówienia - przypomnę, że koszulki otrzymacie dopiero po wpłacie z góry za zamówiony towar - nie wysyłamy koszulek za pobraniem! Last edited by ff_koszulki; 28-08-2007 at 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
ja dzis tez dostalam.
Na poczatku myslalam, ze bedzie za mala, jak ja zobaczylam, ale przymierzylam i... pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
love and terror
|
![]()
aha, no i chcialabym podziekowac Ani za to, ze 'zorganizowala' koszulki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja natomiast mam nadzieję, że koszulki będzie można zamawiać dłuuugo, bo chciałabym zamówić właśnie taką z imieniem psa i swoim, a że na psa jeszcze muszę poczekać, to i nie zamawiam koszulki na razie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|