![]() |
KOSZULKI - nowa wersja (przygotowania)
A tak a propo mialy byc kiedys nowe koszulki :P
|
Quote:
z trzech zamówionych poprzednio mam tylko jedną , reszte znajomi mi zabrali dla siebie :) |
Quote:
Ale milo, ze koszulki sie pojawiaja na wystawach.. dostalam jedna wiadomosc, ze ktos byl w Katowicach w koszulce z wilczakiem ;) I prosze ! Juz wiemy kto :D |
wzór jest oki , można by wersję letnią zrobić na białej lub popielatej koszulce
|
jak grafik nie zabije nas kosztami, za stworzenie innej wersji kolorystycznej to moze przejdzie :twisted:
|
wersja letnia mogłaby być z palemkami - w stylu hawajskim ;)
|
Quote:
i nie zartuje (zwlaszcza, ze moja miloscia sa Hawaje :) ) |
Quote:
|
KOSZULKI WERSJA LETNIA
WCZORAJ W RAMACH PROMOCJI RASY SPACEROWAŁEM PO GÓRACH Z MOJĄ SUKĄ I W CZRNEJ KOSZULCE WOLFDOGA. PROSZĘ O WERSJĘ LETNIĄ SZARĄ LUB BIAŁĄ!!!! W CZRNYM NIE DA SIĘ WYTRZYMAĆ PODCZAS UPAŁÓW :twisted:
|
Prosze zajrzec do karty gwarancyjnej zalaczonej do koszulki: tam slowa ne ma o tym, ze koszulka przeznaczona jest na lato :mrgreen:
|
czuje ze.....wkrotce bedzia musiala cala ekipa od koszulek zrobic...nowe
bo na LT myszle ze chetnych tez bylo :) |
no to by było super bo u mnie jest zapotrzebowanie na 4 szt
|
aaaaaaaaaa gapa ze mnie :x
było by |
Co racja to racja. Jedna koszulka teraz widzę to stanowczo za mało! A wczoraj na wytawie w Krośnie jak mi dogrzało w ten czarny kolor...................uff. Trzeba pomyśleć i coś wymyśleć.Wspólnymi siłami :)
|
mi moja druga polowa zwinela obie koszulki, wiec tez mam zapotrzebowanie
a co do koloru to moze z szarymi zaknuc biale za szybko beda brudne :D |
OK, moge sie tym zajac ale tym razem beda ciut inne zasady :)
Czyli zdecydowanie tylko i wylacznie przedplata a dopiero potem realizacja. najpierw jednak musimy zebrac zapotrzebowanie. Zacznijcie wpisywac tu : 1.kto 2. kolor 3. rozmiar (z uwzglednieniem czy rozmiar damski czy unisex)- na podstawie tych poprzednich 4. ilosc Zobaczymy ile sie tego zbierze i cos podzialamy. Przy oakzji.. chodzily mi po glowie smycze w kolorze tla wolfdoga z napisem wolfdog.org na przemian z sylwetka czw, wszystkie elementy i kolory z tej strony - co Wy na to? I jeszcze jedno.. niektorzy pamietaja, ze przy poprzednich koszulkach byly jescze inne wzory.. zdecydowanie dla Polakow ze wzgledu na napisy (nieprzetlumaczalne na inne jezyki) i z ciekawa grafika.. Oczywiscie to podwyzsza koszty ale moze warto sie zastanowac nad czyms bardziej odjechanym ? ;) Wieczorem postaram sie wrzucić wszystkie wzory :0 |
na LT wolfdoga ja wkleje ale lepej od razu ze wzorami. jak to bedzie wygliadac
co do polskich napisow. :twisted: ja chce z napisem -"strezone przez mafie" :) |
Quote:
może tak jak kiedyś proponowałem z przodu napis wolfdog z logo, a z tyłu wilcze oczy wpatrzone w mijanych na szlaku ??:) może motyw wilczej łapy?? zamawiam 2 XXL, jedno XL , konto znam :) |
To ja na smycz też się zgadzam bo jeszcze nie kupiłam dla mojej suni Co do koszulek to jestem zdecydowana tylko poczekam jak wrzucisz propozycje i co wybierzecie , na razie to na 4szt koszulek
|
WIdze, ze od razu pojawila nam sie lista zyczen:) Moze ja wyjasnie: za kazdym razem gdy chcemy zrobic nowy wzor ( nawet zmiana jednego fragmentu)- musimy zaplacic za nowa matryce/przygotowalnie.
Oczywiscie koszt nadruku liczy sie na jednej stronie, przy nadruku dodatkowo np z tylu czy na rekawie koszt nadruku liczymy x 2. Pole zadruku rowne maksymalnie powierzchni A4 zywkle daje mniejsza cene niz "niestandardowe"- wieksze. Poprzednie koszulki wyniosly nas niespelna 30 zl/szt. Pisze to aby wszyscy mieli swaodomosc, ze ewentualne szalenstwa pomyslow moga nam podniesc te cene np do 50 zl .... zalezy to oczywiscie tez od ilosci jednorazowo drukowanych koszulek ;) Na razie przyjmijmy, ze mozemy sie cena nie przejmowac... i tak zdecydujemy w chwili gdy otrzymamay wycene, na podstawie przeslanych , gotowych projektow i ilosci ;) Wtedy bedziemy odchudzac pomysly lub nie ;) Ale co do projektow- niestety nie mamy mozliwosci uwzgledniac pomyslow typu : djacie lapke z tylu albo oczka z przodu. Chyba, ze odezwie sie nam tu jakis chetny grafik, ktory podejmie sie realizacji tych zadan:) na ogol do takich pomyslow potrzebne sa zdjecia- a za te sie placi (no chyba, ze ktos ma i zechce je dac :P) ja osobiscie prac graficznych sie nie podejme wiec chetnych zapraszmy do wspolracy ;) |
All times are GMT +2. The time now is 14:14. |