![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A tak a propo mialy byc kiedys nowe koszulki :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
z trzech zamówionych poprzednio mam tylko jedną , reszte znajomi mi zabrali dla siebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ale milo, ze koszulki sie pojawiaja na wystawach.. dostalam jedna wiadomosc, ze ktos byl w Katowicach w koszulce z wilczakiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
wzór jest oki , można by wersję letnią zrobić na białej lub popielatej koszulce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
jak grafik nie zabije nas kosztami, za stworzenie innej wersji kolorystycznej to moze przejdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
wersja letnia mogłaby być z palemkami - w stylu hawajskim
![]()
![]() |
#7 | |
love and terror
|
![]() Quote:
i nie zartuje (zwlaszcza, ze moja miloscia sa Hawaje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
WCZORAJ W RAMACH PROMOCJI RASY SPACEROWAŁEM PO GÓRACH Z MOJĄ SUKĄ I W CZRNEJ KOSZULCE WOLFDOGA. PROSZĘ O WERSJĘ LETNIĄ SZARĄ LUB BIAŁĄ!!!! W CZRNYM NIE DA SIĘ WYTRZYMAĆ PODCZAS UPAŁÓW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Prosze zajrzec do karty gwarancyjnej zalaczonej do koszulki: tam slowa ne ma o tym, ze koszulka przeznaczona jest na lato
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
czuje ze.....wkrotce bedzia musiala cala ekipa od koszulek zrobic...nowe
bo na LT myszle ze chetnych tez bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
no to by było super bo u mnie jest zapotrzebowanie na 4 szt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
aaaaaaaaaa gapa ze mnie
![]() było by |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Co racja to racja. Jedna koszulka teraz widzę to stanowczo za mało! A wczoraj na wytawie w Krośnie jak mi dogrzało w ten czarny kolor...................uff. Trzeba pomyśleć i coś wymyśleć.Wspólnymi siłami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
mi moja druga polowa zwinela obie koszulki, wiec tez mam zapotrzebowanie
a co do koloru to moze z szarymi zaknuc biale za szybko beda brudne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
OK, moge sie tym zajac ale tym razem beda ciut inne zasady
![]() Czyli zdecydowanie tylko i wylacznie przedplata a dopiero potem realizacja. najpierw jednak musimy zebrac zapotrzebowanie. Zacznijcie wpisywac tu : 1.kto 2. kolor 3. rozmiar (z uwzglednieniem czy rozmiar damski czy unisex)- na podstawie tych poprzednich 4. ilosc Zobaczymy ile sie tego zbierze i cos podzialamy. Przy oakzji.. chodzily mi po glowie smycze w kolorze tla wolfdoga z napisem wolfdog.org na przemian z sylwetka czw, wszystkie elementy i kolory z tej strony - co Wy na to? I jeszcze jedno.. niektorzy pamietaja, ze przy poprzednich koszulkach byly jescze inne wzory.. zdecydowanie dla Polakow ze wzgledu na napisy (nieprzetlumaczalne na inne jezyki) i z ciekawa grafika.. Oczywiscie to podwyzsza koszty ale moze warto sie zastanowac nad czyms bardziej odjechanym ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
na LT wolfdoga ja wkleje ale lepej od razu ze wzorami. jak to bedzie wygliadac
co do polskich napisow. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
może tak jak kiedyś proponowałem z przodu napis wolfdog z logo, a z tyłu wilcze oczy wpatrzone w mijanych na szlaku ?? ![]() może motyw wilczej łapy?? zamawiam 2 XXL, jedno XL , konto znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
To ja na smycz też się zgadzam bo jeszcze nie kupiłam dla mojej suni Co do koszulek to jestem zdecydowana tylko poczekam jak wrzucisz propozycje i co wybierzecie , na razie to na 4szt koszulek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
WIdze, ze od razu pojawila nam sie lista zyczen
![]() Oczywiscie koszt nadruku liczy sie na jednej stronie, przy nadruku dodatkowo np z tylu czy na rekawie koszt nadruku liczymy x 2. Pole zadruku rowne maksymalnie powierzchni A4 zywkle daje mniejsza cene niz "niestandardowe"- wieksze. Poprzednie koszulki wyniosly nas niespelna 30 zl/szt. Pisze to aby wszyscy mieli swaodomosc, ze ewentualne szalenstwa pomyslow moga nam podniesc te cene np do 50 zl .... zalezy to oczywiscie tez od ilosci jednorazowo drukowanych koszulek ![]() Na razie przyjmijmy, ze mozemy sie cena nie przejmowac... i tak zdecydujemy w chwili gdy otrzymamay wycene, na podstawie przeslanych , gotowych projektow i ilosci ![]() ![]() Ale co do projektow- niestety nie mamy mozliwosci uwzgledniac pomyslow typu : djacie lapke z tylu albo oczka z przodu. Chyba, ze odezwie sie nam tu jakis chetny grafik, ktory podejmie sie realizacji tych zadan ![]() ja osobiscie prac graficznych sie nie podejme wiec chetnych zapraszmy do wspolracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|