![]() |
Zwierzaki w Tłusty Czwartek
:) Dzis Tłusty Czwartek - od rana robiłam chrust i ciasta. Mojemu kotkowi imieniem Misza (bo przemyciłam do z Białorusi;) ) przyszedł do kuchni o obserwował, co się dzieje. Puźniej NAPADŁ na chrust, zamordował uchwytem w...szyję (?) i drapał łapami. oczywiście nic nie pozostało z ciasta - nie miał co jeść:) ALe zaciekawiło mnie cośinnego - nakładałam kopułkę z bezy na ciasto i zwierzak wyraźnie się ożywił. Gdy wyciągnęłam z piekarnika, kot przyglądał się uważnie i z bliska ciastu, po czym zaczął... mlaskać! Otwierał pyszczek i zamykał wpatrzony w kopułkę! Dostał kawałek i zjadł tak szybko, jak nic innego!:) póxniej - pomimo zabezpieczeń;) kolejny chruścik stracił życie, ale ciasto z polewa rozsądnie schowałam w miejsce neidostepne;) ale jamnik zaczyna siętakże interesowac... hmm :twisted: zobaczymy co powie 3 zwierzak - Misiek;) - gdy wróci z pracy - pewnie będzie to ostateczna zagłada :mrgreen:
|
Moja mama robi dzis faworki i oponki :)
Oponki dla mnie a faworki dla mamy :) Pies raczej (przynajmniej ode mnie 8) ) nie dostanie nic |
no wiesz - moze sam sobie wziąć 8) :mrgreen:
|
Quote:
A niech sprobuje :twisted: |
wszystko myk! do paszczy i już nie ma:) hehe :twisted:
|
A u nas są tylko faworki... Wyobraźcie sobie, że nigdzie w mieście Mama nie mogła dostać pączków, a ja robić nie umiem :oops:
A psy nie dostaną nic! :twisted: Noo, może Bigno, bo on jest rozpuszczony nieco... ;-) |
Quote:
|
aha.. nienawidzą :mrgreen: a Luna podobno lubi się w pomarańczać tarzać ciekawe :wink:
|
Quote:
|
Bleee, też nie lubie ;)
My sobie urzadzilismy Tlusta Sobote... wreszcie paczki były w sklepach ;) |
Margo :jumpie
|
All times are GMT +2. The time now is 15:59. |