![]() |
Gaga, no nie przesadzaj! Ja tu Cie widze w roli sedziego wilczakow! :peace
W koncu ktos postawi na wilczosc wygladu i ruchu i przyzwoita socjalizacje. |
Quote:
pozdarwiam Gaga- superekspert;p |
Quote:
A do Margo: Małgosiu, szybko zbieraj na operacje plastyczna wygladzania futra Cheitanowi - szczocie. Nie godzi sie, by wilczak Pani Gagi Super Sedziny byl taki....... kedzierzawy. |
Quote:
|
Quote:
Pozostaje jej wiec tylko czekac, az mlody dorosnie i wymieni siersc.... :mrgreen: |
Quote:
Na marginesie, wymienia ja caly czas, a jakos nie widac postepow w tym zakresie.... Zla dieta? Za duzo watrobeczek? :wink: |
hmm nie wlewaj tak Gadze z ta glowa Aliny...
ja mam inne spojrzenie na ta sprawe oczywiscie absolutnie obiektywne :mrgreen: zreszta zaluj ze nie widzialas VooDoo :twisted: |
Widze ze musze sie wtracic...bo zaczyna sie ciekawie;)
Quote:
Quote:
Quote:
Zreszta Alina tu nie ma nic do rzeczy ...jesli juz to Belka i Bolus :mrgreen: Quote:
Dawaj dawaj...te najbardziej "obiektywne" sa najbardziej pozadane :D pozdrawiam Gaga pozadajaca |
oj Gaga czepiasz sie
tyle tych miotow ze juz czlowiek nie moze sie polapac kto z kim :cheesy: zreszta w taki upal... :roll: a obiektywnie patrzac stwierdzam ze OPROCZ CHEITANA oczywiscie Amber jest najpiekniejszym psem na swiecie :P czy ktos podejmie rekawice? :mrgreen: |
Tak
Ja Trejsi jest naj naj ;) A poza tym ALINA :mrgreen: i Bela :D |
Quote:
|
Quote:
mowie Ci Marzena ze ja ABSOLUTNIE OBIEKTYWNIE wiec sie nie kłóć :P zreszta z zakochanymi i tak nie ujedziesz :oops: |
Nie kloce nie kloce ;)
Spoko spoko 8) A cos o tych zakochanych wiem... z tym ze nie wiem o czym mowisz Zakochanie w psie czy w czlowieku? ;) :twisted: |
co tam w czlowieku :wink: pies sie liczy :cheesy:
ty zakochujesz sie co rusz (jak to mloda) a to w Beli a to w Alince a ja jako starsza pani mam juz swoja milosc ustabilizowana :love |
Quote:
Ogolnie Gaga ma niezle pomysly: polowa hodowcow lata i szuka sposobu, aby siersc ich psow byla odpowiednio szorstka. Kupuja pudry, szampony dla terrierow i nic. A Gaga: bierze Cheitanka na bagna, na srodek rzuca suchy chlebek i nakazuje psu aportowac. Po tym wszystkim trzeba psa co prawda splukac i troche wyperfumowac, ale za to jaka mlody ma siersc! Wloskie klimy wysiadaja.... :mrgreen: |
Quote:
Ojj Amberek moze spac spokojnie :mrgreen: pozdrawiam Gaga poszukujaca |
Quote:
Quote:
Ale dla pelnego obarzu: najpierw jest kapiel w mule, potem oplukanie w wodzie, wytarzanie sie w jakims brudnym piachu, doprawienie tarzaniem w zdechlym krecie lub innym ptaszku i wystawowa koafiura jak ta lala :cheesy: Jak ktos wytrzyma taka miesanke - prosze bardzo....tylko pierwsza dobe po owych zabiegach psie futro sterczy jak igly na jezu..nalezy odczekac az przyklapnie :mrgreen: |
Quote:
A fe, Kicia, cos ty znow wiozla! Lajno do naworzenia pomidorow? :mrgreen: |
Quote:
A powiedzialas ze ten zapach jest nieodlacznym elementem utrzymania fantastycznego futra wilczaka? :mrgreen: I ze jak bedzie jezdzil ze swoja suka na ryby to one beda braly wlasnie na aromat psa? ( bo przeciez zawartosc wiaderka z zaneta pochlonie wilczkowna) :mrgreen: |
Quote:
A tak na marginesie, jak pochlonie zanete, to moze zapach z zanety przejdzie na psice? I bede miala wilczaka o aromacie truskawkowym. Albo czekoladowym..... Mniam. Oby tylko kolor nie przechodzil, bo czerwonych wilczakow chyba wzorzec nie przewiduje :? Margo, Przemku: moze jakis maly lobbing na rzecz modyfikowania wzorca? Co do koloru i zapachu? |
All times are GMT +2. The time now is 03:08. |