![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gaga, no nie przesadzaj! Ja tu Cie widze w roli sedziego wilczakow!
![]() W koncu ktos postawi na wilczosc wygladu i ruchu i przyzwoita socjalizacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() pozdarwiam Gaga- superekspert;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
A do Margo: Małgosiu, szybko zbieraj na operacje plastyczna wygladzania futra Cheitanowi - szczocie. Nie godzi sie, by wilczak Pani Gagi Super Sedziny byl taki....... kedzierzawy. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozostaje jej wiec tylko czekac, az mlody dorosnie i wymieni siersc.... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() Na marginesie, wymienia ja caly czas, a jakos nie widac postepow w tym zakresie.... Zla dieta? Za duzo watrobeczek? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
hmm nie wlewaj tak Gadze z ta glowa Aliny...
ja mam inne spojrzenie na ta sprawe oczywiscie absolutnie obiektywne ![]() zreszta zaluj ze nie widzialas VooDoo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
VIP Member
|
![]()
Widze ze musze sie wtracic...bo zaczyna sie ciekawie
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Zreszta Alina tu nie ma nic do rzeczy ...jesli juz to Belka i Bolus ![]() Quote:
Dawaj dawaj...te najbardziej "obiektywne" sa najbardziej pozadane ![]() pozdrawiam Gaga pozadajaca |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
oj Gaga czepiasz sie
tyle tych miotow ze juz czlowiek nie moze sie polapac kto z kim ![]() zreszta w taki upal... ![]() a obiektywnie patrzac stwierdzam ze OPROCZ CHEITANA oczywiscie Amber jest najpiekniejszym psem na swiecie :P czy ktos podejmie rekawice? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Tak
Ja Trejsi jest naj naj ![]() A poza tym ALINA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() mowie Ci Marzena ze ja ABSOLUTNIE OBIEKTYWNIE wiec sie nie kłóć :P zreszta z zakochanymi i tak nie ujedziesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
Nie kloce nie kloce
![]() Spoko spoko ![]() A cos o tych zakochanych wiem... z tym ze nie wiem o czym mowisz Zakochanie w psie czy w czlowieku? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
co tam w czlowieku
![]() ![]() ty zakochujesz sie co rusz (jak to mloda) a to w Beli a to w Alince a ja jako starsza pani mam juz swoja milosc ustabilizowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ogolnie Gaga ma niezle pomysly: polowa hodowcow lata i szuka sposobu, aby siersc ich psow byla odpowiednio szorstka. Kupuja pudry, szampony dla terrierow i nic. A Gaga: bierze Cheitanka na bagna, na srodek rzuca suchy chlebek i nakazuje psu aportowac. Po tym wszystkim trzeba psa co prawda splukac i troche wyperfumowac, ale za to jaka mlody ma siersc! Wloskie klimy wysiadaja.... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ojj Amberek moze spac spokojnie ![]() pozdrawiam Gaga poszukujaca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Ale dla pelnego obarzu: najpierw jest kapiel w mule, potem oplukanie w wodzie, wytarzanie sie w jakims brudnym piachu, doprawienie tarzaniem w zdechlym krecie lub innym ptaszku i wystawowa koafiura jak ta lala ![]() Jak ktos wytrzyma taka miesanke - prosze bardzo....tylko pierwsza dobe po owych zabiegach psie futro sterczy jak igly na jezu..nalezy odczekac az przyklapnie ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
A fe, Kicia, cos ty znow wiozla! Lajno do naworzenia pomidorow? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A powiedzialas ze ten zapach jest nieodlacznym elementem utrzymania fantastycznego futra wilczaka? ![]() I ze jak bedzie jezdzil ze swoja suka na ryby to one beda braly wlasnie na aromat psa? ( bo przeciez zawartosc wiaderka z zaneta pochlonie wilczkowna) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
A tak na marginesie, jak pochlonie zanete, to moze zapach z zanety przejdzie na psice? I bede miala wilczaka o aromacie truskawkowym. Albo czekoladowym..... Mniam. Oby tylko kolor nie przechodzil, bo czerwonych wilczakow chyba wzorzec nie przewiduje ![]() Margo, Przemku: moze jakis maly lobbing na rzecz modyfikowania wzorca? Co do koloru i zapachu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|