Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   II Sulejowskie Wilczkaowe spotkanie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9083)

shaluka 19-09-2008 23:57

II Sulejowskie Wilczkaowe spotkanie

Wiem, z etemat spozniony, ale lepsze to niż nic. My już dziś rozpoczęliśmy spotkanie grillowaniem i cytrynoweczką, mimo, ze ilosciowo nie umywa się to do Późnowego spotkania, bylo( welug mnie przynajmniej) calkiem, calkiem, kameralne spotkania teeez maja swoj urok ;) Zdjecia niebawem, a wszystkich chętnych na dojazd oczywiscie zapraszam, miejsce jest, jedzonko i alkohol rowniez ;) Oraz miejsce na wolne wychasanie się wilczaków, choć wszyscy, ktorzy licza ze bure beda po tym czyste to wole pozbawic zludzen: sa bowiem sloooodko czarne ;) Prawdziwe bure wilki.
Do zobaczenia na wystawie i jak cos to zapraszam

www.dresso.pl Tu sie spotkanie odbywa, a to moj nr : 602151557

Jutro planowanny spacer nad rzeke i podklasztorze, oczywiscie jesli pogoda nam dopisze ;) oraz rzecz jasna grillowanie i dobra zabawa (ale to już niezaleznie od pogody ;) ) :twisted::rock_3

wolfin 20-09-2008 13:39

wszystkie ktore maja mozliwosc pojiechac do Shaluki niech jada- bylam przed rok i bardzo spodobalo sie ten spacerek pod klastorem bylo cudno :)

reszta tez :)

dobrej zabawy i czekam na wyniki z wystawy :)

shaluka 21-09-2008 02:09

Wyniki z dzisiejszej wystawy:
*Panowie
młodzież:
Czambor - o. doskonala, 1lokata,zw. mł, best junior,1 bis junior
Pośrednia:
Ali - o. dosk., 1 lokata, CWC, NDPwR
Weterani:
Clif - o. dosk., 1 lokata, Najlepszy weteran

*Panie
Szczeniaki:
K-lee - o. wybitnie obiecujaca, 1 lokata, najlepsze szczenie, 3 BIS szczeniąt
Kala - o. wybitnie obiecujaca, 2 lokata (ale i tak dzis jestem z niej baaardzo dumna ;) )

Młodziez:
Enfys - o. doskonala, 1 lokata, Zw. Mł.
Mallory - o.dosk., 2 lokata
Crest - o. ? , 3 lokata
Cintra - o. ? , 4 lokata
Cora - o. ? , 5 lokata
(najprawdopodobniej wszystkie dosk. ale nie am pewnosci wiec nie chce wprowadzac w blad)

Otwarta:
Ishtar - o. dosk., 1 lokata, CWC, NDSwR, BOB
April - o. dosk. , 2 lokata

Championów:
Belit - o. dosk. , 1 lokata, CWC

A teraz padam, po grillu i weselu ;) Do zobaczenia jutro z niektorymi i pozostalymi w przyszlosci ;)

wolfin 21-09-2008 11:09

dzieki :)

a weselu - kto z kim :) ?:rock_3:twisted:

shaluka 21-09-2008 18:38

Klubowa

Psy:
Młodzież:
Czambor - o. dosk., Zw. Mł. , Mł. Zw. Klubu, 2 BIS Junior

Pośrednia
Ali - o.dosk. CWC, lokata 1, NDPwR, Zw. Klubu
Ilmarinien - o. dosk. , lokata 2
Jabberwock - o. dosk., lokata 3

Użytkowa:
Amber - o. dosk., CWC, lokata 1

Championów:
Eury - o. dosk., CWC, lokata 1

Weteranów:
Clif - o. dosk., CWC, lokata 1

Suki:

Szczenięta:
Anarchia - o. wybitnie obiecująca, lokata 1, Najlepsze szczenię
Kala - o. wybitnie obiecujaca, lokata 2
K-lee - o. wybitnie obiecujaca, lokata 3

Młodzież:
Mallory - o. doskonala, lok. 1, Zw. Mł. Klubu
Enfys - o. dosk., lok.2
Crest - o. dosk., lok. 3
Magri - o. b. dobra
Cora - o. b. dobra
Adane - o. b. dobra
Cintra - o. dobra

Pośrednia:
Jadiel - o. dosk., lokata 1, CWC

Otwata:
Ishtar - o. dosk., lokata 1, CWC, NDSwR, Zwyciesca Klubu, BOB
Gwaihir - o. dosk., lok. 2

Championów:
Beti - o. dosk., lok 1, CWC
Belit - o. dosk., lok. 2

A teraz spod kołdry nosa nie wyściubiam.

Ogolnie, wystawa jak najbardziej udana. Jestem strasznie dumna z moich suczysk, obie byly naprawde kochane ( nie liczac oczywiscie burczenia i wogole Ish, ech zaczyna sie cieczkowanie i bycie damulką niedotykalska ;) ) i ladnie sie wystawialy, wyjatkowo nie spaly ani nie mialy jakiegos super ADHD.
Sedzia byl bardzo skrupulatny i zwracal bardzo duza uwage rowniez na ruch, zachowanie i wystawianie psa, potrafil teraz wyraznie zaznaczyc ich wady i zalety ( jak np. u Kalki ciemne oko, ladna glowe i srebrny kolorek ;) ).

Mam nadzieje, ze w przyszlym roku bedzie lepsza pogoda i mniej chaosu wsrod pomocnikow ;)

Jefta - wieeeeeelkie dzięki za pomoc z suczyskami i wszystkim pozostałym rownież.

Dzięki wogole za swietne spotkanie, mozliwosc pogadania i wogole. W przyszłym roku replay ;)

shaluka 21-09-2008 18:44

Za bledy przepraszam - to ze zmeczenia ;)

aneta1 21-09-2008 19:06

Jeszcze raz wielki ukłon dla zwycięzców ;-)

A do Ciebie Grzesiek dwa dni podrząd nie uważasz że lekko przesadziłeś :rock_3w sobotę Bis dzisiaj BIs :rolleyes: Wielkie Gratulacje :thumbs:klatsch:klatsch:daysmile

Było sympatycznie i miło was wszystkich znowu zobaczyć:lol:

aneta1 21-09-2008 19:08

Ewa od Kalinki czekam na zdjęcia Czambora na pudle :)

Gaga 21-09-2008 19:38

Gratulujemy !! Strasznie nam żal, że nie mogliśmy być ale za to liczymy na dużo fotek:) Dla Czambora chyba specjalne gratki, za te szaleństwa na pudle, rozbestwił się młodziak :)

Gaga 21-09-2008 20:08

Aaaaaaaa dla synka dodatkowe gratki bo dziś spełnił wszystkie warunki aby zostać reproduktorem!! Ach te dzieci.. szybko rosną ;)

wolfin 21-09-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 159460)
Aaaaaaaa dla synka dodatkowe gratki bo dziś spełnił wszystkie warunki aby zostać reproduktorem!! Ach te dzieci.. szybko rosną ;)

dolaczam sie :) tylko jescze brakuje HD :) czy juz ma tylko nie mowi ze ma :)

(ostatnio sama nie wiem co ma gdzie ma i podobne :))

Gaga 21-09-2008 20:32

Ma, ma...w planach :) dr. Siembieda wyrzucił młodego jak Hera miała robione, kazał później.. ale to "później" własnie nadchodzi wielkimi krokami ;)
Czekamy więc Daiva z niecierpliwościa obie ;)

shaluka 21-09-2008 20:36

A i zapomnialabym:
Najlepsza hodowla
z Peronowki - I miejsce
Wilk z Polskiego Dworu - II miejsce

Macia 21-09-2008 20:42

Bardzo żałuje, że nie mogłam przyjechac. Ale gratuluje wszystkim, Czamborowi i oczywiście Ishtar za wspaniałe wyniki. Brawo! Szalejecie dziewczyny :rock_3.

wilczakrew 21-09-2008 20:48

Ja w imieniu Czambora dziekuje za zyczenia. Tak własciwie to sam w to nie wierze, ale on miał naprawde swój weekend. Mam trzy piękne puchary i wczoraj na bisach ta I lokata była dla mnie zupełnym zaskoczeniem. Stałem i szukałem tego co wygrał i wreszcie dotarło to do mnie że zostałem sam i to Czambor jest na I miejscu, Chciałem podziekować szaluce za naprawdę super przyjecie. Te ostatnie dwa wieczory przy grilu i cytrynówce były super. Oczywiście ja również gratuluje wszystkim pozostałym zwyciezcą jak i z soboty i niedzieli. Jestem wykończony i padam, a właśnie transport dostarczył mnie do domu. Właściwie jak pechowo się dla mnie i Czambora zaczoł ten weekend to równie wspaniale sie skończył. całusy dla K-lee od Czamborka bo mu tak jakoś smutno i cały czas się rozgląda. :* Pozdrawiam i dziękuje wszystkim.

anetawron 21-09-2008 21:23

I my też już w domu. Fajnie było znów wszystkich zobaczyć :) a niektórych dopiero poznać. To pierwsza nasza Łódź była i miło będziemy wspominać (no może poza wyjątkowo długim oczekiwaniem na ocenę;-)). Licho nie licząc skandalicznego zachowania może również zaliczyć weekend do udanych :rock_3

Gia 21-09-2008 21:43

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 159439)
Ewa od Kalinki czekam na zdjęcia Czambora na pudle :)

Zdjęcia prześlę jak tylko się ogarnę :) Remont niestety nadal w toku, na komputerze trzeba zrobić miejsce na fotki, ale pamiętam :)

Również bardzo dziękuję gospodyni za takie miłe 2 wieczory :) Całemu towarzystwu przy grillu i na wystawach. Jak zawsze było fajnie, nawet mimo pogody. W przyszłym roku też będziemy chcieli Łódź odwiedzić :)

wilczakrew 21-09-2008 21:48

To ja juz rezerwuje miejsce przy grilu jak się nic nie zmieni. :)

shaluka 21-09-2008 22:49

Grzesiu tylko o to ze gospodarzy bedzie dwoch: Ja i Tymus oraz więcej atrakcji ;)

szasztin 22-09-2008 07:43

Loguje sie na wolfdogu - a tu takie REWELACJE!!!!
BRAWO!! GRATULACJE!!!! Dla wszystkich!!!!!
Shaluka - Ishtar idzie jak burza!!! :klatsch:Rose
Evikzegar - Czambor podbija wszystkich serca i nie tylko.....:)

All times are GMT +2. The time now is 13:03.